Bliv klogere på fertilitet, lyt til andres erfaringer og del gerne selv din historie til Fertilitets-aften hos HuskDigSelv i et lukket forum.

At være i fertilitetsbehandling byder på en tid med en væld af op- og nedture. En proces det kan være svært at sætte sig ind i, hvis man ikke selv har haft udfordringer med at blive gravid. Flere har derfor efterspurgt et forum, hvor man kan mødes med andre i behandling og tale om håb, stress, de mange følelser, som hober sig op og ikke mindst de fysiske forandringer, der sker med kroppen. Vi byder derfor sommeren velkommen med vores første Fertilitets-aften – “Du er ikke alene”. Arrangementet afholdes den 23. maj fra kl. 19.00-21.30 i yoga-salen ved HuskDigSelv. Du kan her møde andre i ‘samme båd’, lytte til Izabellas mange erfaringer med kvinder i fertilitetsbehandling og blandt andet møde Kamilla, der fortæller åbent om sine op- og nedture i kampen for at blive gravid. Vi serverer lækre fertilitets-fremmende snacks og du får en goodie-bag med dig hjem.
  • Dato: 23. maj 2019
  • Dørene åbner: Kl. 19.00
  • Velkomst: Izabella Winther byder velkommen kl. 19.15
  • Arrangementet slutter: 21.30
  • Adresse: Bredgade 33A, Huskdigselv, Yogasalen, 1260 København K
  • Pris: 295 kr.
Det får du: En aften i selskab med andre i ‘samme båd’, inspiration til at komme godt igennem fertilitets-processen, Kamilla fortæller om sine op- og nedture og du muligheden for at dele din egen historie og stille spørgsmål. Dertil kommer snacks, te og en goodiebag. Tilmeld dig til Fertilitetsaften den 23. maj kl. 19.00-21.30 her

Fertilitetspakke med 7 behandlinger

Fertilitetspakken hjælper dig til:

✽ At få sat ord på dine mange følelser

✽ At få stress og angst ud af dit system

✽ Konkrete fødseslforberedende værktøjer

✽ Massage og rebozo til din gravide krop

Pakke med 7 behandlinger

fra 4.900,-

Zoneterapi for styrket fertilitet

Zoneterapi for fertilitet hjælper mod:

✽ At regulere din cyklus og hormonsystem

✽ Ro og balance I dit nervesystem

✽ Råd til din fertilitetsproces

✽ Et trygt rum til alle dine følelser og tanker

En behandling af 55 minutter

fra 795,-