I weekenden den 22. – 23. April vil der være den første fertilitetsmesse i Danmark. Faktisk den første i Skandinavien! Og hvorfor mon der er en fertilitetsmesse nu? Fordi vi aldrig før har haft så store udfordringer med at blive gravide. En fertilitetsmesse er for dig, der gerne vil være gravid, har forsøgt at blive gravid, ønsker at blive gravid med donorsæd eller er en fagperson, der i forvejen arbejder med fertilitetsproblematikker, eller måske er du blot nysgerrig for at vide, hvad en fertilitetsmesse er for noget.

Hvorfor er det en god ide med en fertilitetsmesse?

På fertilitetsmessen har du mulighed for at møde eksperter, som enten udstiller på fertilitetsmessen eller som er gæstetalere. Jeg er en af dem, og jeg skal tale på søndag den 23. april kl. 13.30 i rum 1 på fertilitetsmessen i Bella Centret. Her vil jeg gerne tale om min erfaring med at behandle kvinder mod barnløshed og kvinder, som er i fertilitetsbehandling.

Min erfaring med fertilitet

Jeg har i mere end 15 år behandlet kvinder mod barnløshed og som har været i et fertilitetsforløb. Som oftest har kvinderne forsøgt at blive gravide ad naturlig vej sammen med deres partner, men uden held. I de fleste tilfælde er der ikke nogen umiddelbar grund til udebleven graviditet, da både manden og kvinden er blevet undersøgt hos egen læge eller på en fertilitetsklinik. Med mine behandlinger får jeg renset kvinden godt ud. I mange tilfælde har hun spist p-piller i 15-20 år som betyder, at hendes menstruation og ægløsning er meget uregelmæssig. Den får vi styr på først med zoneterapi. Samtidig med selve behandlingen taler jeg meget med kvinden om hendes måde at leve på. Eller nærmere, hendes liv, der måske helt er gået i stå og som leves så stramt, at der slet ikke er plads til glæde og til at leve mere! Fertilitetsbehandling

Hvorfor er det svært at blive gravid?

Når kvinden kommer hos mig første gang, er hun som regel meget sårbar og meget ulykkelig over, at hun ikke er blevet gravid endnu. Mange gange har hun uregelmæssig menstruation og ægløsning., og hun har helt sikkert fået lavet sig en masse restriktioner på alt det hun IKKE må spise, drikke, motionere, leve efter.

Hvad kan zoneterapi gøre ved fertilitet?

Med zoneterapi kan jeg hjælpe kvinden med at få en cyklus tilbage, der er regelmæssig og stabil. Alene dette øger hendes chance for at blive gravid væsentligt. Som oftest har kvinden ikke særlig god kontakt til hendes krop, når hun starter hos mig i et fertilitetsforløb. Efter 2-5 behandlinger kan hun begynde at mærke en murren i sit underliv, og i de fleste tilfælde kan hun også mærke hendes ægløsning. Generelt kommer der mere liv i hendes krop igen, da zoneterapi behandlingen virker udrensende

Hvilke faktorer spiller ind i forbindelse med fertilitet?

Jeg har behandlet barnløse kvinder i mere end 15 år nu, og jeg ser en udvikling – desværre i negativ retning. Det bliver sværere at få børn ad naturlig vej. Og hvorfor det? Jeg har en teori om flere faktorer, som spiller ind og påvirker fertiliteten hos den barnløse kvinde, når hun starter i et forløb hos mig. Huskdigselv - Barnløshed og fertilitet

Hvem går i fertilitetsbehandling hos Izabella Winther?

De kvinder, der går i behandling hos mig, er typisk plus 35 år og har som oftest forsøgt at blive gravid over en periode på mellem 6 måneder op til et par år. Hun har måske fået konstateret endometriose, PCO eller hendes cyklus er ikke stabil nok til, at hun ved hvornår hun har ægløsning. Derudover kan der være flere faktorer der spiller ind, såsom:

Alder

Kvinder vælger i dag at planlægge familieforøgelse senere, end de gjorde for f.eks. 10 år siden. Det kan der være flere grunde til. Mange kvinder vælger karrieren først, dernæst at købe bopæl og få styr på økonomien, før en kvinde først går i gang med at planlægge sin kommende graviditet.

Hormonelle forstyrrelser

Vi ved, at der i dag kan være hormonforstyrrende kemikalier i f.eks. cremer, tekstiler og fødevarer. Derudover findes der også forurening i luften, som også kan have indflydelse på vores hormonsystem.

Kosten

Det er påvist, at jo mindre økologi og biodynamisk vi spiser, jo mere kan der måles i blodet af kemikalier som også kan påvirke fertiliteten.

Stress

At planlægge baby og opleve, at ingenting sker, er noget af det mest stressende for en kvindekrop. Når den ene måned efter den anden måned går og ingenting sker, så begynder kvinden at blive mere og mere frustreret og begynder at spekulere over, om der mon er noget galt med hende. Måske begynder veninderne også at melde tilbage om deres lykkelige omstændigheder. Det bringer den barnløse kvinde længere og længere ned i en meget stresset og ond spiral. Her er det, at hun begynder at tænke på fertilitets behandlinger eller alternative behandlinger, og det er her, at jeg kan hjælpe. Jeg håber du har fået lidt ud af at læse mit blog indlæg om fertilitet i anledning af fertilitetsmessen i Bella Centret. Hvis du har kommentarer eller ønsker at vide mere, er du meget velkommen til at sende mig en mail på kontakt@huskdigselv.dk eller du kan ringe til mig på 3062 1234.

Fertilitetspakke med 7 behandlinger

Fertilitetspakken hjælper dig til:

✽ At få sat ord på dine mange følelser

✽ At få stress og angst ud af dit system

✽ Konkrete fødseslforberedende værktøjer

✽ Massage og rebozo til din gravide krop

Pakke med 7 behandlinger

fra 4.900,-

Zoneterapi for styrket fertilitet

Zoneterapi for fertilitet hjælper mod:

✽ At regulere din cyklus og hormonsystem

✽ Ro og balance I dit nervesystem

✽ Råd til din fertilitetsproces

✽ Et trygt rum til alle dine følelser og tanker

En behandling af 55 minutter

fra 795,-