Over 22 års erfaring ✽ RAB Godkendt ✽ Centralt placeret i København

Gravidyoga inkl. fødselsforberedelse

Mange af mine klienter har efterspurgt gravidyoga og/eller et fødselsforberedelseshold. Og det er nu endelig faldet på plads med de rette omgivelser og underviser!

Gravidyoga kombineret med fødselsforberedelse

Gravidyoga kombineret med fødselsforberedelse i yogasalen i Bredgade 33A. Først vil yogalærer Arenze få jer helt ned i den gravide krop med hendes skønne væsen og faglige ekspertise. Den sidste halve time vil jeg være med i salen og her vil der være emner fra gang til gang som omhandler graviditeten og fødslen. Vi har valgt at kalde det gravidyoga/fødselsforberedelse. Det første hold starter fra tirsdag den 8. maj til den 12. juni fra kl. 16.30 til 18.30 Reserver din plads via mit booking system her

12 timers undervisning med 2 undervisere hver gang

Gravidyoga kombineret med fødselsforberedelse i yogasalen i Bredgade 33A. Først vil yogalærer Arenze få jer helt ned i den gravide krop med hendes skønne væsen og faglige ekspertise. Den sidste halve time vil jeg være med i salen og her vil der være emner fra gang til gang som omhandler graviditeten og fødslen. Vi har valgt at kalde det gravidyoga/fødselsforberedelse. Forløbet vil strække sig over seks tirsdage med to undervisningstimer og to undervisere pr. gang i fine og helt nye lokaler.

Speciel intro-pris til dig på kun 900 kr

Da du er den første der modtager info om dette, vil jeg gerne tilbyde dig et forløbet til en intropris. Normalprisen er 1.595 kr, men du kan lige nu få det til kun 900 kr. Hvis ikke du selv er interesseret i et gravidyoga-forløb, så må du gerne sende tilbuddet videre til de gravide i din omgangskreds.

Praktisk

  • Adressen: Bredgade 33A i yogasalen (Bruun Rasmussens baggård)
  • Elever pr. hold: Der er plads til 12 på vores hold.
  • Betaling: Via mobilepay (nr. 35274 og skriv gerne gravidyoga i kommentarfeltet)
Har du spørgsmål, er du selvfølgelig meget velkommen til at skrive til mig. Vi glæder os meget til at byde dig velkommen på vores gravidyoga hold. Bedste hilsener Izabella Winther +45 3062 1234

Reserver din plads via mit booking system

Normalprisen er 1.595 kr, men du kan lige nu få det til kun 900 kr.
Book online her

Underviserne

Yogalærer Arenze

Arenze er en af de mest erfarne gravidyogalærere i København. Hun har været yogalærer siden 2002, og undervist gravide og efterfødselshold siden 2006, og udgav i 2008 dvd’en “Yoga for Gravide”. Desuden børneyogalærer og medunderviser på børneyogauddannelsen hos Det Lille Yogahus. Som underviser er Arenze rolig, humoristisk og opmærksom på hver enkelt deltager. Hun er selv mor til Amalie og Birk på hhv 9 og knap 2 år.

Fødselsterapeut Izabella

Izabella er uddannet FDZ zoneterapeut, Totum kropsterapeut og fødselsterapeut og har mange års erfaring med barnløshed, fertilitet, graviditet og ikke mindst spædbørn og tiden efter. Izabella har desuden assisteret og støttet til mange fødsler gennem 15 år.