Over 22 års erfaring ✽ RAB Godkendt ✽ Centralt placeret i København

Kropsterapeutisk yoga

Kropsterapeutisk yoga giver dig en rolig og nærværende følelse og inviterer dig til at lytte til din krop og blive bedre til at forstå dens signaler.

Øreakupunktur

Hvad er kropsterapeutisk yoga?

Kropsterapeutisk yoga er en langsom og dynamisk yogaform. Kropsterapeutisk yoga trækker på ressourcer fra både yoga og kropsterapi.

Yoga er mere end fysiske yogaøvelser. Yoga er også en livsfilosofi, som kan hjælpe en til bevidsthed og selvindsigt. Yogafilosofien formidler et positivt menneskesyn og en tillid til at ressourcerne til at leve let og lykkeligt er inden i dig. Du behøver ikke lave om på dig selv eller forbedre dig, men kan opnå fred og harmoni ved at søge visdommen i dig selv. Kropsterapeutisk yoga arbejder med at gøre yogafilosofien aktiv og nærværende i dit liv. Ved at øve dig på at bruge yogafilosofien i hverdagen, kan du blive bedre til at leve i nuet og at leve på en måde, der er sund og positiv for dig.

Kropsterapeutisk yoga trækker samtidig på kropsterapiens brede palette af muligheder for at arbejde med krop og sind. Den kropsterapeutiske tilgang hjælper dig med at frigøre åndedrættet og opløse spændinger og få kontakt til kroppen. Du får værktøjer til at arbejde med det, der begrænser dig, finde retning i livet og i det hele tage blive mere autentisk og tydelig.


 

øreakpunktur hos Huskdigselv

Bibi Thorup

Alle har gavn af kropsterapeutisk yoga

Kropsterapeutisk yoga er for alle og kræver ikke nogen forudsætninger eller erfaringer med yoga. Kropsterapeutisk yoga er en enkel og  ubesværet måde at få kontakt til kroppen. Kropsterapeutisk yoga giver dig mulighed for at arbejde med nogle personlige temaer eller udfordringer i dit liv og giver dig enpraktisk introduktion til yogaens og kropsterapiens værktøjskasse.

Nye indsigter og omsorg for dig selv

Kropsterapeutisk yoga giver dig en rolig og nærværende følelse og inviterer dig til at lytte til din krop og blive bedre til at forstå dens signaler.

Gennem yogaøvelserne arbejder du med din krop og dine tanker og følelser. Undervejs bliver du guidet og støttet til at arbejde med de temaer, der fylder i dit liv. Med kropsterapeutisk yoga  kan du få mulighed for at arbejde med at være nærværende i nuet, med at forstå dig selv og heale dig selv gennem selvomsorg,  med at styrke din tillid til dine følelser og det du mærker i din krop og med at få indsigt i hvad der er dine drivkræfter i livet.

Om underviseren Bibi

Mit navn er Bibi Thorup og jeg underviser i kropsterapeutisk yoga. Min egen interesse for kropsterapeutisk yoga blev vakt for mange år siden, da jeg var i et  ayurvedisk behandlingsforløb mod allergi. Her blev jeg introduceret for forskellige former for yoga. Da jeg efterfølgende mødte Rikke Sanum, som er kvinden bag den Kropterapeutiske yoga uddannelse (KYU) og siden har deltaget i hendes yogaforløb, blev jeg grebet af denne form for yoga og sikker på at det var den vej, jeg skulle gå.

Drivkraften  i den personlige rejse, der betyder at jeg i dag selv underviser i yoga er, at jeg har kunnet mærke, at det var godt for mig og for min krop.  Den ro og det nærvær med mig selv, som jeg har fundet gennem yogaen har blandt andet  haft stor betydning for min livslange allergi og jeg glæder mig over at være blevet medicinfri. 

Det er min overbevisning, at hvis vi er gode ved os selv, vil det sprede sig som ringe i vandet og bidrage til at verden bliver et bedre sted at være og at vi på det personlige plan får mere livskvalitet. Som KYU kropsterapeutisk yogaunderviser glæder jeg mig til at videreformidle, det der har hjulpet mig så meget og støtte dig i dit arbejde med at finde ind til dig og dit eget nærvær.

Bevægelse er liv
Nærvær kommer af langsomhed
Kærlighed er egen omsorg og forståelse
Healing er størst gennem kærligheden til os selv
Intention er hvad der driver os i livet
Tro på det du føler og mærker
Mod til at se dig selv
Kraft at finde og bruge din egen livets kraft

Morgenyoga i hyggelige rammer

Krospterapeutisk yoga hos Fødselsterapeuten er et forløb på 6 torsdage kl. 8-9.30. Holdene er små og hyggelige. Der er maksimalt 9 deltagere på hvert hold, og der er derfor god mulighed for at udvikle sig inden for rammerne af en lille tryg gruppe. Måtte og yogaudstyr er til rådighed i salen. Medbring et badehåndklæde til at lægge på måtte og yogapølle og husk afslappet tøj til at bevæge dig i.

Praktisk information

Kropsterapeutisk yoga foregår torsdage kl. 8-9.30 i Huset Huskdigselv, Nybrogade 20, 3. sal  1203 København K. Prisen er 895 kr. for et forløb på 6 yogaklasser, (Opstart forventes medio januar 2021)

 

Tilmelding

Har du nogen spørgsmål så tøv ikke med at skrive til
kontakt@huskdigselv.dk

Vi starter hold igen 7. juni 2021