Fertilitetsaften d. 29-08-19: “Kærligt fertilitetsboost”

af | Opdateret 3. May 2020 | Nyheder

Er du ufrivilligt barnløs, eller i fertilitetsbehandling? Måske har du haft mange spontane aborter eller oplever at det er svært at blive gravid pga. PCO og uregelmæssig cyklus.

Så er dette fertilitetsevent noget for dig og din eventuelle partner.

“Det er en hjertevarm aften, hvor du vil opleve flere eksperter tale åbent og (k)ærligt om barnløshed og fertilitet, samt hvor du kan stille spørgsmål omkring din egen fertilitet.”

Forklarer Izabella Winther om fertilitetsaftenen

Tidligere klinikchef fra Rigshospitalets fødeafdeling, Morten Hedegaard, vil fortælle om hverdagen på hans fertilitetsklinik Klinik Hedegaard (http://www.klinik-hedegaard.dk) på Østerbro. Han hjælper hver dag enlige og par med at opnå deres højeste ønske – at blive gravide og føde et sundt og raskt barn.

På denne aften vil han dele med dig, hvilke udfordringer han oftest ser at barnløse har, samt hvad han mener at man selv kan gøre. Og så får du mulighed for at stille Morten spørgsmål i forhold til din egen fertilitet.

Morten Hedegaards og Izabella Winther

Morten ved, at det at være i fertilitetsbehandling byder på en tid med et væld af op- og nedture. En proces som det kan være svært at sætte sig ind i, hvis man ikke selv har haft udfordringer med at blive gravid.

Bagefter fortæller zoneterapeut og indehaver af klinikken Huskdigselv.dk Izabella Winther om hendes daglige arbejde med barnløse og klienter i fertilitetsbehandling.

Izabella sætter ord på nogle af de udfordringer, frustrationer, tanker og tabubelagte følelser, som en barnløs kvinde ofte går rundt med, samt hvad det kan betyde for fertiliteten.

For det kan være at dine veninder omkring dig bliver gravide i ét væk, din partner synes at du taler for meget om barnløshed, cyklus og ægløsning, og dine kolleger spørger jævnligt, om du ikke også snart skal have børn. Alt dette gør at du føler dig ensom, stresset, jaloux, ked af det og meget frustreret. Men du er ikke alene! Og det er muligt at leve livet, samtidig med at babydrømmen forfølges.

Så ved at lære hvad fertilitetsstress er, og lære hvordan du kan løsne op for den, så kan din krop og dit sind bliver endnu mere “baby-klar” – på den positive måde. Det hjælper Izabella med.

Sidst, men ikke mindst, vil du møde Kamilla, som fortæller sin fertilitetshistorie, og snakker om dét stadig at være barnløs. Måske kan du genkende dig selv i hendes historie?

Hun vil på kærlig og munter vis give gode råd og tips til hvad du/I kan gøre i ventetiden.

Undervejs serverer vi kølig limonade og en lækker wrap fra Gló Food.

Denne aften giver dig et kærligt fertilitetsboost, fyldt med viden, konkrete værktøjer og masser af opmuntring. Vi glæder os til at dig!

  • Dato: Torsdag d. 29. August kl. 19-21
  • Sted: Bredgade 33A, 1260 København K (Klinikfællesskabet Drivkraft i yogasalen)
  • Pris: 149 DKK inkl. en wrap fra Gló Food og drikkelse.
  • Transport og Parkering: Metro Kgs Nytorv ligger 8 min. gang fra klinikken. Parkering anbefales på Ofelia Beach eller i Magasins parkeringshus