Hvad skal der ske i 2020 hos Huskdigselv?

af | Opdateret 10. Feb 2020 | Nyheder

Nytårshilsen 2020 

Tak fordi du læser med her på siden. 2020 byder på mange spændende nyheder: 

Hjemmesiden du kigger på lige nu er helt ny! 

Nyt design, nye fotos, nyt look, nye farver. Vi håber siden falder i din smag og at du finder hvad du søger. Her finder du en masse nyttig viden om alt det vi er rigtig gode til her hos Huskdigselv. Hvis du er klient i huset, vil du vide at vi nu har lavet en sammenhæng mellem vores nye hjemmeside og vores nye indretning på klinikken i Huset Huskdigselv. 

Vi er flyttet 

Den 1.12.2019 flyttede klinikken til nye lokaler. Huset Huskdigselv ligger på Nybrogade 20. som ligger i Københavns ældste kvarterer som er 289 år gammelt i en smuk bygning med skæve kroge og vinkler og med den smukkeste udsigt til Christiansborg, De kongelige ridestalde og kanalen nedenfor huset. Vi er rykket ind på to etager. På anden sal har vi venterum og to behandlerrum.  

Er du gravid og overvejer du ekstra hjælp til din kommende fødsel? 

De 12 første fødselsterapeuter bliver født slut februar 2020. Er du gravid og overvejer en fødselsterapeut til din kommende fødsel, så kan vi helt klart hjælpe dig med at finde den helt rette person der matcher dig. Læs mere på www.foedselsterapeuten.dk 

Podcast Izabellas Zone 

I efteråret startede Izabella de første optagelser af en række podcasts med klienten på briksen og i et fortrolig rum og samtale med Izabella. Podcasten er blevet til i samarbejde med produktionsselskabet Heartbeats. Podcastserien på 8 afsnit handler om fortrolige samtaler med kvinder der får zoneterapi under optagelserne og som samtidig er udfordret med barnløshed, kuk i cyklus, graviditet, fødsler, overgangsalder, solomor i en sen alder og kejsersnit hvor omdrejningspunktet er det fortrolige rum som lytteren kan lytte med til og måske nikke genkendende til. Podcasten får premiere til foråret 2020 og du kan høre den på appen podimo eller læse mere på www.podimo.dk. 

Samarbejder med fagfolk 

Vi kommer til at lave samarbejde med flere fagfolk indenfor fertilitet, graviditet eller fødsel i løbet af 2020 som betyder at vi arrangerer events og fyraftensmøder som du kan deltage i. Du kan skrive dig op til vores nyhedsbrev i bunden af siden, hvis du ønsker at være blandt de første der får tilbud om vores arrangementer. 

Fokus på overgangsalder 

I 2020 sætter vi fokus på et helt nyt område, som vi længe har glædet os til at tage fat på, nemlig overgangsalderen. Zoneterapi er nemlig meget effektiv overfor gener i overgangsalderen, som blandt andet følger af de hormonelle forandringer, som rammer kvinder midt i livet. Gry er vores ressourceperson og hun glæder sig til at tage imod dig og hjælpe dig til at få det godt igennem din overgangsalder.