Over 22 års erfaring ✽ RAB Godkendt ✽ Centralt placeret i København

EFTERFØDSELSBEHANDLING

Trænger du og din krop til omsorg efter fødslen? Prøv vores efterfødselsbehandling

Denne blide behandling er til dig, som netop har født og som har brug omsorg, og at lande i din krop igen. Du bestemmer selv om du har brug for zoneterapi, massage, rebozo,  kropsterapi eller en kombi. Du behøver ikke beslutte dig når du booker din tid, vi taler om det, når vi ses i klinikken.

Støtte og omsorg til at lande i din krop efter din fødsel

Læs også om doulaforløb, massage og zoneterapi

Efterfødselsbehandling er til dig, hvis du ønsker at:

  • Finde balancen igen efter fødslen.
  • Føle større ro og velvære i kroppen.
  • Kigge indad og lige mærke efter, hvor fødslen er “landet”.
  • Hjælpe kroppen med at vende tilbage.
  • Afhjælpe muskelsmerter og spændinger, som især er godt når du ammer.
  • Forebygge stress og ubalancer.
efterfødselsbehandling

Efterfødselsbehandling støtter dit sind og humør

Som nybagt mor sker der mange hormonelle processer i din krop. Du er sikkert umenneskelig træt oven på fødslen, og alt for lidt søvn efterfølgende.
En efterfødselsbehandling sænker niveauet af stresshormoner i din krop. Det er de hormoner, der skaber oplevelsen af stress, uro og alarmberedskab i din krop. Samtidig øger behandlingen også de hormoner som skaber følelser af ro, tryghed, velvære og afslappethed. 

 

Hvilke teknikker bruger vi?

Når du kommer her i klinikken tager vi først en snak om din situation. Herefter sammensætter vi en behandling  ud fra, hvad du fortæller os, du har brug for. Når du har brug for selvforkælelse eller at få ro på dit nervesystem, f.eks hvis amningen driller, bruger vi wellnessmassage. Her er fokus på ro, velvære og massagen er blid. Kommer du med fx muskelsmerter kan vi gå mere i dybden med  fysiurgisk massage. Denne massageform er baseret på anatomien af dine muskler, sener og ledbånd og derfor kan vi sætte præcist ind og afhjælpe dine smerter i dybden.  Eller har du brug for at få fødslen placeret et godt sted rent mentalt kan samtale og rebozo være godt.
Vi ønsker, at du får præcis den behandling, som du og din krop har brug for. Derfor skræddersyr vi altid behandlingerne til netop dig.

Efterfødselsbehandling og oxytocin

Vidste du at berøring fremkalder kærlighedeshormonet oxytocin og det får dig til at slappe af og får stressniveauet i kroppen til at falde. Når du får massage er det ikke kun massørens blide og varme hænder der får musklerne til at slappe af, det er også frigørelsen af oxytocin i kroppen der hjælper det hele på vej. Oxytocin er særlig gavnligt, hvis du ammer da det øger mælkeproduktionen og flowet. Et boost af oxytocin gør dig mere afslappet og i bedre humør, hvilket smitter at på din baby, som også blivere roligere. Du kan booke din tid her