Over 22 års erfaring ✽ RAB Godkendt ✽ Centralt placeret i København

FØDSELSMODNING

Forbered din krop til fødslen med fødselsmodning

Op til og og omkring din termin blive mange kvinder utålmodige, det bliver ivrige for at møde deres baby og måske også blive fri for graviditetsgener. Hvis du har brug for at gøre noget aktivt for at forberede din krop på fødslen, så kan du få fødselsmodnende zoneterapi fra uge 37 – vi tilbyder en fødselsmodningspakke med 4 behandlinger til en fordelagtig pris.

Vi oplever at mange af vores klienter allerede på briksen oplever gode modningstegn, såsom plukkeveer, murren og tyngdefornemmelse.

Læs mere om rebozo og igangsættelse af fødsel

 

“Hej Izabella. Var hos dig for igangsættelse sidste mandag. Som jeg sagde til dig der... der var nogle af de plukveer, som du satte igang, som føltes noget anderledes end normalt. Min livmoderhals var godt i gang med modning, men du hjalp nok det sidste på vej. 10 timer efter din behandling begyndte mine veer, og 13 timer derefter blev min lille engel født.”
Hayat og Lina
"Tak for en fin behandling i onsdags hvor jeg var til modning/igangsættelse af fødsels v.zoneterapi. En lille opdatering: Jeg fødte en stor velskabt pige fredag aften ved en lynfødsel. Alle i familien har det godt og nyder denne første fine tid :-)"

Emili

"Hej Izabella, Bare en lille Update på din behandling i dag. Med det samme jeg kom ned af trappen startede plukveerne, meget kraftige endda. Jeg gik rundt i næsten 1,5 time, bare ligeså stille. Og havde de kraftigste plukveer med få minutters mellemrum. Nu har jeg så været hjemme i 3 timer og de er stadig kraftige men ikke så ofte. Spændende at se om det udvikler sig men i hvertfald reagerer kroppen på din behandling. ?"

 Christiane

"Hej Izabella. Her er en lille update på en behandling, jeg fik hos dig. Jeg var inde hos dig torsdag d. 28 januar kl. 13, da jeg gerne ville have sat gang i min fødsel. Jeg fik veer om aftenen og fødte min lille pige fredag kl. 21.37. Så mange tak for hjælpen. Mvh Mette"

Mette R.

Graviditetspakker og behandlinger

Fødselsmodning med zoneterapi

massage_hos_huskdigselv

Fødselsmodnende zoneterapi for:

✽ At modne din krop til naturlig fødsel

✽ At mindske stress og bekymringer

✽ Velvære til dig og ikke mindst din baby

✽ At forberede dig til din fødsel

En pakke med 4 behandlinger

fra 2.995,-

Igangsættelse af fødsel

gravidmassage behandling af gravid kvinde

Igangsættende zoneterapi hjælper med:

✽ At sætte din fødsel naturligt I gang

✽ Mindsker bekymringer og tankemylder

✽ Dyb ro og afspænding i kroppen

✽ Konkrete tips du kan gøre derhjemme

En behandling af 55 minutter

fra 995,-

Gravidmassage

Gravidmassage hjælper med:

✽ At løsne hovedpine og spændinger

✽ Lændesmerter og uro i benene

✽ Smerter i iskias og vand i kroppen

✽ Bækkenløsning

En behandling af 55 minutter

fra 895,-

Fødselsmodnende zoneterapi

Din krop og din terminsdato

Op til og omkring termin bliver mange vordende mødre utålmodige. De ønsker at føde omkring den fastsatte termin, fordi de glæder sig til at møde deres lille barn, og for nogen tilfælde også, fordi de har mange gener i den sidste del af graviditeten. Samtidig er de fleste af os vant til at kunne planlægge og træffe beslutninger om hvornår og hvordan ting skal foregå. Og så kan den sidste tid i graviditeten, være en svær ventetid, især hvis det viser sig   at man går over tid. Det er vigtigt at have for øje, at terminsdatoen er en teoretisk beregnet dato og at det er lige så almindeligt at dit barn bliver født inden for et par uger før eller efter terminsdatoen. Et fuldbårent barn er et barn, der fødes mellem uge 37 og uge 42. Din jordemoder holder løbende øje med om du og dit barn har det godt og hvis det er tilfældet, vil man som regel først tale om igangsætning, når du er gået til 41+.

Babyer bliver født når kvindens krop er klar. De fleste kvinder vil op til fødslen lægge mærke til at kroppen forbereder sig på den kommende fødsel. Hvis du er førstegangsfødende kan kroppen begynde at vise tegn på, at den forbereder sig på den snarlige fødsel i god tid – måske uger eller dage. Inden fødslen går rigtig i gang. Hvis du har født før vil denne periode typisk være lidt kortere.

Hos Huskdigselv tilbyder vi fødselsmodningspakker med 4 behandlinger til en god pris. På den måde, kan du gøre noget aktivt for at hjælpe kroppen og forberede den frem mod fødslen.

Fødselsmodnende zoneterapi

Vi tilbyder både fødselsmodnende og igangsættende zoneterapibehandling. Om der er tale om fødsels modning eller igangsætning af fødsel handler om tidspunktet for behandlingen og virkningen af behandlingen. Fra uge 37-41 kan du få fødselsmodnende zoneterapi. Vi anbefaler, at du får behandling en gang om ugen. Behandlingerne vil understøtte din krops fødsels modnende processer. Hvis du starter på dette tidspunkt, skal du regne med at du skal have et par behandlinger frem mod din fødsel.

Fødselsmodnende zoneterapi har til formål at støtte kroppens eget arbejde med at gå i gang med fødslen og omfatter zoneterapipunkter og akupressur punkter, som giver dig velvære og modner din livmoder. Virkningen afhænger af, hvor klar din krop er til at gå i fødsel.

Er du tæt på termin eller er du måske gået over tid, og oplever du, at din krop så småt viser tegn på snarlig fødsel, så kan igangsættende behandling med zoneterapi være det sidste skub, der skal til, før din fødsel naturligt går i gang. Læs om naturlig igangsætning af fødselen her.

Selvhjælp til fødselsmodning

Til dig, som gerne vil vide, hvad du selv kan gøre, har vi lavet en overskuelige guide til, hvordan du aktivt kan skubbe lidt på kroppens fødselsmodnende arbejde og hvilke fødselsmodnende akupressurpunkter, du selv kan behandle derhjemme for at hjælpe din fødsel i gang

Hvis du har behov for ekstra hjælp til fødselsmodning og igangsættelse er du velkommen til at booke en tid hos os.

Se ledige tider

Hos Huskdigselv.dk behandler vi over 1.000 personer årligt med forskellige smerter og gener. Bestil tid hos vores én af vores behandlere online – nemt og sikkert.

Hvad sker der i kroppen inden fødslen?

Hvis du skal føde for første gang, ved du måske ikke hvad du skal se og mærke efter.
Derfor bringer vi her en oversigt over typiske tegn på at din fødsel er på vej. Men selvom du mærker nogle af tegnene, kan det godt tage tid inden din fødsel går i gang. Hvis du mærker nogle af de tegn inden du er i uge 37 i din graviditet, skal du kontakte din jordemoder.

Din mave synker længere ned
Når dit barn trænger længere ned i bækkenet i løbet af ugerne op til fødslen vil du kunne mærke, at der bliver lidt mere plads i toppen af maven – til mad og til at trække vejret. Samtidig vil du måske mærke at der bliver større pres på din blære, så du skal tisse ofte. Du kan også se på maven udefra at den synker længere ned.

Diarré/hyppig afføring
En af måderne, hvorpå kroppen gør sig parat til fødsel, er ved at tømme sig – og derfor oplever mange kvinder, at de skal på toilettet tit og måske har diarré op til fødslen. Kroppen gør på denne måde plads til at barnet kan glide ned igennem fødselsgangen.

Hyppige plukkeveer
De fleste har plukkeveer i løbet af graviditeten. Plukkeveer er kortvarige sammentrækninger af livmoderens muskulatur. Det er meget forskelligt, hvornår de mærkes og hvordan de mærkes. Nogle kvinder mærker næsten ikke nogen og andre har plukkeveer mange gange dagligt og må stoppe op et øjeblik, mens de står på, for de de opleves ubehageligt. Plukkeveer, kan også kaldes træningsveer.  Plukkeveer kommer uregelmæssigt og kan også variere i styrke og varighed. Plukkeveer kan stramme og være ubehagelige, men gør ikke ondt. Op til fødslen oplever nogle, at plukkeveerne tager til. De strækker og bearbejder musklerne i livmodermunden gør den blød og elastisk. Plukkeveerne medvirker til at livmodermunden åbner sig lidt.

Menstruationslignende smerter og jagende stik
Du får menstruationslignende smerter, når din livmoder arbejder. Op til fødslen vil livmoderen lave krampe bevægelse, som kan føles som murren i underlivet og en ubehagelig fornemmelse over lænden. Det er livmoderen der så småt går i gang med at lave veer. Når bindevævet nedbrydes i forbindelse med at livmoderhalsen bliver blød og udslettes kan der komme jagende stik, som føles som om de kommer op gennem skeden.

Slimproppen er gået
Inde i livmoderhalsen sidder en lille prop af slim. Den sørger for at livmoderhalsen er helt lukket under graviditeten. Den forhindrer blandt andet bakterier i at komme op i livmoderen. Op til fødslen bliver livmoderhalsen blødere og livmodermunden begynder at åbne sig en smule. Derfor vil slimproppen begynde at glide ud. Det er ikke alle kvinder, som opdager det. Det kan ske op til flere uger før fødslen eller under fødslen og slimproppen kan glide ud i et stykke eller ad flere omgange.

Udflåd
De fleste kvinder får mere udflåd op til fødslen. Det er tit tyndt og vandigt og kan forveksles med vandafgang

Tegnblødning
Når livmodermunden åbner sig vil der ske små bristninger i blodkarrene og det kan give pletblødninger eller små dråber af blod i dit udflåd. Det er normalt. Hvis der er tale om mere blod, skal du kontakte din jordemoder.

Tyngdefornemmelse
Når dit barn har bevæget sig dybt ned i bækkenet vil du mærke en stadig stigende tyngdefornemmelse nedadtil, især når du bevæger dig. Det kan godt starte lang tid før fødslen, men vil tage til i dagene op til fødslen, hvor du måske også vil begynde at mærke ømhed lænden.

Vandafgang
Dit barn ligger omgivet af fostervand og fosterhinder inde i livmoderen. Hvis der går hul på fosterhinden så vil vandet løbet ud af skeden. Når der først er hul på fosterhinden vil vandet blive ved med at løbe ud. Det kan ske enten i en ordentlig skylle, eller det kan sive langsomt. Fostervand er normalt klart. Det kan være svært at vurdere, om det er vandet der er gået, eller om det er udflåd eller urin. Du skal altid kontakte din jordemoder, hvis du har mistanke om at dit vand er gået. 10% af alle fødsler starter med at vandet går inden der er veer.

Veer
Rigtige veer er fødeveer. De er karakteriseret ved at de tiltager i styrke og interval og ikke stopper igen. De vil i løbet af fødslens faser ændre sig fra at gøre lidt ondt og være lidt ubehagelig til at være mere og mere ubehageligt indtil de kræver al din opmærksomhed. Veerne stimulerer aktivitet i musklerne i livmoderen. Når der er veer, trækker musklerne sig sammen. For hver ve, vil barnet bevæge sig en smule længere ned gennem bækkenet og det er veerne der får livmoderhalsen til at åbne sig.

Vi tilbyder en fordelagtig fødselsmodnings pakke (fra uge 37-41)

4 behandlinger af 55 minutter: 2 zoneterapi behandlinger, i igangsættende zoneterapibehandling, 1 efterfødsels behandling

Læs mere om vores pakker for gravide og fødende

Pakkepris 3.195 kr.