Zoneterapi

Zoneterapi er en ældgammel behandlingsmetode fra østen, som vi oplever har stor effekt – også i en moderne vestlig verden. Drømmer du om øget velvære og større balance i hverdagen, er zoneterapi et oplagt valg. Zoneterapien understøtter nemlig kroppens evne til at hele sig selv, bidrager til balance i dit hormonsystem og indre ro.
Metoden går i alt sin enkelthed ud på at massere særlige punkter under dine fødder. Hvert punkt spejler forskellige områder af kroppen og organer. I samtale og samarbejde med dig stimulerer zoneterapien lige præcis de områder, hvor du oplever ubalance, og vi som behandlere kan mærke afspændthed og uro. Vi oplever ofte, at zoneterapi mærkes i kroppen efter få behandlinger.
Hos Huskdigselv er vi særligt specialiserede i at bruge zoneterapi i forbindelse med hormonelle ubalancer, fertilitet, graviditet og stress. Uanset om du kommer, fordi du ønsker at blive gravid, er udbrændt småbørnsmor eller blot ønsker øget velvære i hverdagen, arbejder vi helhedsorienteret med krop og sind. Du vil derfor opleve, at vi arbejder med dine udfordringer både kropsligt og følelsesmæssigt (på briksen eller under samtalen).

Allergi og astma

Læs mere

Problemer med fordøjelsen

Læs mere

Zoneterapi

Zoneterapi mod hovedpine

Læs mere

Stress

Læs mere

Vi er også specialiserede i behandling for overgangsalder, fertilitet, graviditetsgener og til spædbørn.

Sådan virker zoneterapi

Sådan virker zoneterapi

Zoneterapi baserer sig på en grundtanke om, at man ved trykpåvirkninger et sted på kroppen kan søge at forbedre funktionen et andet sted. Teorien er, at hele kroppen afspejles i delområder af kroppen, som kommunikerer og virker i samspil med helheden.
Zoneterapeuter arbejder primært på fødderne. Under og på dine fødder findes zoner, kaldet reflekszoner, for hvert eneste område af din krop. Under zoneterapi arbejdes der med tryk og stimulation af reflekszonerne.

Zoneterapi tager ligeledes afsæt i en kinesisk forståelse af krop og sygdom og inddrager herfra 5-elementloven og meridianlære. Endelig inddrager zoneterapi klientens livsstil i bred forstand for at identificere faktorer, der spiller ind i forhold til klientens helbred og velvære.

Hvordan virker zoneterapi

Hvordan hjælper zoneterapi?

Zoneterapi er en behagelig behandlingsform som foregår med tryk under fødderne. Trykpunkterne under fødderne hjælper din krop med at restituere. Det sker når blodtilførslen til kroppens organer og væv øges, hvorved ilt og næringsstoffer kan transporteres rundt i kroppen og affaldsstoffer kan transporteres ud af kroppen. Når kroppens celler udrenses jævnligt, er der gode betingelser for at kroppen kan fungere optimalt. Stressniveauet sænkes, når din krop ikke længere er så belastet af affaldsstoffer.

Zoneterapi beroliger dit nervesystem og det har vist sig at have en positiv effekt på en krop, der er stresset. Når vi behandler hormonsystemet, nervesystem og organerne, så kommer kroppen ned i tempo og kroppens ro-hvile system aktiveres. Det er væsentligt i forhold til blandt andet søvn, hormonsystem og immunforsvar. Zoneterapi kan også virke smertelindrende.

Zoneterapi giver velvære i kroppen

Zoneterapi skaber et godt flow i din krop og giver dig en helt umiddelbar følelse af velvære. Når kroppen og sindet får lov til at restituere og komme i balance vil du opleve at du får mere energi og overskud til de ting, der giver dig livskvalitet.
Zoneterapi er en holistisk behandlingsform med fokus på både din krop og din psyke – og hvor din livssituation indtænkes i behandlingen. Dette gør zoneterapi velegnet til behandling af komplekse ubalancer som følge af blandt andet stress, livsstilssygdomme, hvor der sjældent er tale om en enkelt årsag, og kroniske sygdomme, som præger kroppens funktioner på mange måder.
Zoneterapi kan ikke helbrede dig for sygdom, men zoneterapi kan styrke kroppen og lindre bivirkninger. Zoneterapi kan bruges til at vedligeholde et godt helbred.

I vores klinik gør vi meget ud af at skabe et personligt rum under behandlingerne, hvor du kan dele dine tanker og følelser og tale om, hvordan din udfordring/sygdom påvirker dig og dit liv. Her kan du sænke skuldrene, lade kroppen finde ro og samle tankerne. Du får tid til at mærke dig selv og hvad du har brug for.

Se ledige tider

Hos Huskdigselv.dk behandler vi over 1.000 personer årligt med forskellige smerter og gener. Bestil tid hos vores én af vores behandlere online – nemt og sikkert.

Hvad er zoneterapi godt for?

Mere end halvdelen af danskerne har anvendt en eller anden form for alternativ behandling på et tidspunkt i livet. Mere end en fjerdedel har anvendt alternativ behandling inden for det seneste år og ca. en femtedel af dem har været til zoneterapeut.

Vidst du, at:

 • Zoneterapi er en af de mest udbredte komplementære terapiformer. 
 • Der er ca. 1100 registrerede zoneterapeuter i Danmark.  
 • Danskerne bruger zoneterapi forebyggende, supplerende og lindrende. 
 • Zoneterapeuter behandler flest kvinder og spædbørn.

 

Vi har gode erfaringer med at behandle:

• Menstruationsproblemer og andre gener i underlivet
• Barnløshed
• Igangsætning af fødsel
• Smerter og ve-regulation under fødslen
• Skrigeture hos spædbørn
• Stress og symptomer på stress
• Svagt immunforsvar
• Allergi, astma og eksem
• Hormonelle forstyrrelser
• Urinvejslidelser
• Muskelspændinger i ryg-, nakke- og skulderområdet
• Migræne og hovedpine
• Fordøjelsesproblemer

 

Giv kroppen lov til at få ro og restituere

En del af zoneterapien handler om at fjerne affaldsstoffer, som er deponeret i kroppens væv og som her virker belastende på vævets funktion. Når affaldsstofferne udrenses, kan man få forskellige symptomer, som er tegn på at kroppen udrenser. Under og efter behandling kan du opleve følgende normale reaktioner: 

 • Afslappet, varme, velvære
 • Træthed og behov for hvile
 • Varme- og kuldefornemmelser, snurren i kroppen
 • Hovedpine eller maverumlen
 • Psykiske reaktioner 
 • Ændringer i afføringsmønster
 • Øget tissetrang
 • Bedre søvn og en oplevelse af at vågne mere udhvilet
 • Gamle skavanker kan kortvarigt dukke op igen

 

Du vil typisk opleve at blive en smule træt, når du har været til zoneterapi. Vi anbefaler, at du lytter til kroppens signaler, slapper af hvis kroppen fortæller dig det og husker at drikke en masse vand. Reaktionerne er udtryk for at kroppen søger at genskabe sin ligevægt. 

Priser på zoneterapi

ZoneterapiIzabellaThea
Zoneterapi én behandling 55 min.895 kr.795 kr.
Igangsættende zoneterapi995 kr.995 kr.
Læs om zoneterapi
Læs om igangsættende zoneterapi

Zoneterapi er tryk under fødderne, hvor der sidder reflekszoner som er forbundet til kroppens organer, muskler og knogler. Zoneterapi skaber ro og balance og hjælper kroppen til at regenere.

Zoneterapi er godt for fertilitet, kuk i cyklus, overgangsalder, graviditetsgener, allergi, hovedpine, fordøjelse, urinvejsinfektion, stress og rygsmerter.

Zoneterapi kan ikke helbrede, men kan lindre, forbedre og mindske symptomer.

“Jeg kan mærke på min krop, at min menstruation er blevet mere regelmæssig ved at gå til zoneterapi. Og så kan jeg mærke, at jeg slapper mere af omkring selve det at være i fertilitetsbehandling.

– Eline, PCO

Hej Izabella Tak for igår, det var en dejlig oplevelse og jeg er sikker på at Vilja nød det. Synes jeg kan mærke en forskel i forhold til hendes mavekneb, det virker som intensiteten er faldet, og i nat ku hun sove fra dem. Håber der fortsat er bedring idag og jeg vil huske at lave øvelserne.”

Kh Marianna, zoneterapi til spædbørn

“Kære Izabella, Tak for en fin behandling i onsdags hvor jeg var til modning/igangsættelse af fødsel v. zoneterapi. En lille opdatering: Jeg fødte en stor velskabt pige fredag aften ved en lynfødsel. Alle i familien har det godt og nyder denne første fine tid?”

Mange hilsner Emili – Igangsættende zoneterapi

“Efter din zoneterapibehandling, kunne jeg simpelthen gå ned og købe noget mad, spise det og IKKE kaste op! Det er altså ret magisk, efter så mange uger med kvalme og opkast. Tak.”

– Catharina, kvalme under graviditet

“Jeg vil helt klart anbefale Izabella, både som behandler generelt, men især også hvis man står i et fertilitetsforløb.”

– Emily, fertilitetsbehandling

Kropsterapi

Kropsterapi København

Kropsterapi hjælper med:

✽ Svære temaer I dit liv

✽ At blive mere tydelig

✽ At mærke dig selv bedre

✽ At få en konkret retning I dit liv

En behandling af 55 minutter

fra 795,-

Massage

Zoneterapi hjælper dig blidt ned i kroppen

Massage hjælper med:

✽ At løsne smerter og spændte muskler

✽ At du får mere energi

✽ Lindring af stress og angst

✽ At mærke dig selv bedre

En behandling af 55 minutter

fra 795,-

Zoneterapi

Zoneterapi hjælper med:

✽ Ro I nervesystemet

✽ Bedre vejrtrækning

✽ Støtte og råd til at få det bedre

✽ At blive mere tydelig

En behandling af 55 minutter

fra 795,-