Over 22 års erfaring ✽ RAB Godkendt ✽ Centralt placeret i København

ZONETERAPI

Zoneterapi – din alternative behandlingsform

Zoneterapi er en ældgammel behandlingsmetode fra østen, som vi oplever har stor effekt – også i en moderne vestlig verden. Drømmer du om øget velvære og større balance i hverdagen, er zoneterapi et oplagt valg. Zoneterapien understøtter nemlig kroppens evne til at hele sig selv, bidrager til balance i dit hormonsystem og indre ro.

Genvej til mere energi og overskud i din hverdag

Huskdigselv glad klient

Allergi og astma

Læs mere

Problemer med fordøjelsen

Læs mere
Zoneterapi

Zoneterapi mod hovedpine

Læs mere

Stress

Læs mere
Vi er også specialiserede i behandling for overgangsalder, fertilitet, graviditetsgener og til spædbørn.
Sådan virker zoneterapi

Hvordan fungerer zoneterapi?

Zoneterapi er en behagelig behandlingsform, som foregår med tryk under fødderne. Grundteorien bag er, at hele kroppen afspejles i delområder af kroppen, som kommunikerer og virker i samspil med helheden. Under og på dine fødder findes zoner, kaldet reflekszoner, for hvert eneste område af din krop. Derfor kan vi som zoneterapeuter med masserende tryk under fødderne faktisk påvirke hele din krop. Når punkterne bliver stimuleret, bliver blodtilførslen af organer og væv øget. Ilt og næringsstoffer kan nemmere transporteres rundt i kroppen, og kroppen kan nemmere slippe affaldsstoffer. Udrensningen skaber gode betingelser for, at kroppen kan fungere optimalt. 

Stressniveauet i kroppen vil helt naturligt falde, når den ikke længere er belastet af affaldsstoffer. Samtidig inviterer zoneterapiens blide berøringer kroppen til at restituere. Dit nervesystem bliver beroliget, og sindet falder til ro. Når vi behandler hormonsystemet, nervesystem og organerne, så kommer kroppen ned i tempo, og kroppens ro-hvile system aktiveres. Det er væsentligt i forhold til blandt andet søvn, hormonsystem og immunforsvar. Derfor er
zoneterapi til stressramte særlig gavnligt og effektivt.

Over 20 års erfaring

Men zoneterapi er også effektivt, hvis du er udfordret med hormonel ubalance såsom kuk i cyklus, uregelmæssig menses/ægløsning, gerne vil være gravid eller er i overgangsalderen. Vi er specialiserede i det kvindelige hormonsystem og har over 20 års gode erfaringer med at behandle kommende mødre med zoneterapi, både før, under og efter deres graviditet.

Krop og sind som én helhed

Som zoneterapeuter arbejder vi ud fra teorien om krop og sind som en helhed, hvor alt taler sammen: tanker, følelser, muskler, led, organer, væv, hormoner, celler og nerver. En vigtig del af zoneterapien er derfor samtalen mellem terapeut og klient. Den foregår, mens du ligger trygt og rart på en briks fuldt påklædt (med undtagelse af dine sokker), med en pude under nakken og et tæppe over dig. Vi gør os umage for, at du skal ligge behageligt og føle dig godt tilpas. Derfor går vi også op i at skabe smukke behandlerrum, som bidrager til at du kan slappe helt af i både krop og sind.

Zoneterapi i alt sin enkelthed

Metoden går i alt sin enkelthed ud på at massere særlige punkter under dine fødder. Hvert punkt spejler forskellige områder af kroppen og organer. I samtale og samarbejde med dig stimulerer zoneterapien lige præcis de områder, hvor du oplever ubalance, og vi som behandlere kan mærke afspændthed og uro. Vi oplever ofte, at zoneterapi mærkes i kroppen efter få behandlinger.

Om HuskDigSelv

Hos Huskdigselv er vi særligt specialiserede i at bruge zoneterapi i forbindelse med hormonelle ubalancer, fertilitet, graviditet og stress. Uanset om du kommer, fordi du ønsker at blive gravid, er udbrændt småbørnsmor eller blot ønsker øget velvære i hverdagen, arbejder vi helhedsorienteret med krop og sind. Du vil derfor opleve, at vi arbejder med dine udfordringer både kropsligt og følelsesmæssigt (på briksen eller under samtalen).

Pakker for zoneterapi

Zoneterapi hos Huskdigselv

Zoneterapi hjælper med:

✽ Ro I nervesystemet

✽ Bedre vejrtrækning

✽ Støtte og råd til at få det bedre

✽ At blive mere tydelig

En behandling af 55 minutter

Kr. 895,-

Lille klippekort

Vælg mellem:

✽ Zoneterapi

✽ Kropsterapi

✽ Massage

✽ Samtaleterapi

Klippekort med 5 behandlinger

Kr. 4.000,-

Stort klippekort

gravidmassage behandling af gravid kvinde

Vælg mellem:

✽ Zoneterapi

✽ Kropsterapi

✽ Massage

✽ Samtaleterapi

Klippekort med 10 behandlinger

Kr. 7.500,-

Huskdigselv-Zoneterapi-Fertilitet

Vi har gode erfaringer med at behandle

 • Menstruationsproblemer og andre gener i underlivet
 • Barnløshed
 • Igangsætning af fødsel
 • Hormonelle forstyrrelser
 • Stress og symptomer på stress
 • Svagt immunforsvar
 • Allergi, astma og eksem
 • Skrigeture hos spædbørn
 • Urinvejslidelser
 • Muskelspændinger i ryg-, nakke- og skulderområdet
 • Migræne og hovedpine
 • Fordøjelsesproblemer

Zoneterapi giver velvære i kroppen

Rigtig mange oplever zoneterapi som velvære for krop og sind. Zoneterapi skaber et godt flow i din krop og giver dig en helt umiddelbar følelse af velvære. Når kroppen og sindet får lov til at restituere og komme i balance, vil du opleve, at du får mere energi og overskud til de ting, der giver dig livskvalitet.

Zoneterapi er en holistisk behandlingsform med fokus på både din krop og din psyke – og hvor din livssituation indtænkes i behandlingen. Dette gør zoneterapi velegnet til behandling af komplekse ubalancer som følge af blandt andet stress, livsstilssygdomme, hvor der sjældent er tale om en enkelt årsag, og kroniske sygdomme, som præger kroppens funktioner på mange måder.

Zoneterapi kan ikke helbrede dig for sygdom, men zoneterapi kan styrke kroppen og lindre symptomer. Zoneterapi kan bruges til at vedligeholde et godt helbred.

I vores klinik gør vi meget ud af at skabe et personligt rum under behandlingerne, hvor du kan dele dine tanker og følelser og tale om, hvordan din udfordring/sygdom påvirker dig og dit liv. Her kan du sænke skuldrene, lade kroppen finde ro og samle tankerne. Du får tid til at mærke dig selv, og hvad du har brug for.

Se ledige tider

Hos Huskdigselv.dk behandler vi over 1.000 personer årligt med forskellige smerter og gener. Bestil tid hos vores én af vores behandlere online – nemt og sikkert.

Hvornår mærker jeg effekten af zoneterapi?

De fleste oplever en dyb ro og større forbindelse til sig selv allerede umiddelbart efter en behandling med zoneterapi. Det vil sige, at du som regel vil kunne mærke fordelene allerede efter første behandling.

Kommer du med specifikke gener og ubalancer, som du har haft længe, anbefaler vi som udgangspunkt, at du begynder med et forløb på tre behandlinger med en uges mellemrum. Efter de tre uger skal du gerne kunne mærke en bedring i din tilstand og et generelt større velvære.

Herefter aftaler vi dit videre forløb alt efter, hvad der er behov for. Vi tager altid udgangspunkt i der, hvor du er og vi tager både dig, din bedring og vores behandlinger seriøst.

Giv kroppen lov til at få ro og restituere

En del af zoneterapien handler om at fjerne affaldsstoffer, som er deponeret i kroppens bindevæv, og som her virker belastende på vævets funktion. Når affaldsstofferne udrenses, kan man få forskellige symptomer, som er tegn på at kroppen udrenser. Under og efter behandling kan du opleve følgende normale reaktioner:

 • Afslappet, varme, velvære
 • Træthed og behov for hvile
 • Varme- og kuldefornemmelser, snurren i kroppen
 • Hovedpine eller maverumlen
 • Psykiske reaktioner
 • Ændringer i afføringsmønster
 • Øget tissetrang
 • Bedre søvn og en oplevelse af at vågne mere udhvilet
 • Gamle skavanker kan kortvarigt dukke op igen

Du vil typisk opleve at blive en smule træt, når du har været til zoneterapi. Vi anbefaler, at du lytter til kroppens signaler, slapper af hvis kroppen fortæller dig det og husker at drikke en masse vand. Reaktionerne er udtryk for at kroppen søger at genskabe sin ligevægt.

 

Gør zoneterapi ondt?

Det hurtige svar er nej. Zoneterapi gør ikke ondt. Selvom de fleste oplever zoneterapi som rent velvære, oplever andre, at zoneterapi kan føles ømt på nogle punkter. Er trykpunktet ømt, betyder det ofte, at der er ubalance eller spændinger i det område eller organ, som trykpunktet afspejler. Hvis du lider af migræne, vil det ofte også være ømt, når vi arbejder med din storetå, som afspejler hovedet. Over tid vil smerten aftage, fordi behandlingen virker og mindsker ømheden i både trykpunktet og det område af kroppen, det repræsenterer.

 

Hvor stammer zoneterapi fra?

Zoneterapi tager afsæt i en kinesisk forståelse af krop og sygdom og inddrager 5-element loven og meridianlære, som også bliver brugt i yoga, kropsterapi og andre alternative behandlingsformer. Men zoneterapien har også rødder i vestlig videnskab.

Allerede i starten af det 20. århundrede erfarede den amerikanske øre-, næse- og halslæge, William Fitzgerald, at han kunne lindre sine patienters smerter ved at trykke dem forskellige steder på kroppen. Andre steder end selve smertepunktet. Fysioterapeuten Eunice Ingham gennemtestede senere Fitzgeralds opdeling af kroppens zoner og teori bag og lavede et omfattende arbejde med at afdække og beskrive de forskellige zoner på fødderne.

Den lære, vi læner os op af som zoneterapeuter, er en kombination af forståelsen af reflekspunkter og meridianbaner fra traditionel kinesisk medicin og vestlige studier af smertelindring gennem reflekspunkter.

 

Priser på zoneterapi

ZoneterapiIzabellaTheaMetteWinnie
Zoneterapi én behandling 55 min.1.195 kr.895 kr.895 kr.895 kr.
Igangsættende zoneterapi1.195 kr.995 kr.895 kr.
Efterfødselsbehandling1.195 kr.895 kr.895 kr.
Læs om zoneterapi
Læs om igangsættende zoneterapi

Zoneterapi er tryk under fødderne, hvor der sidder reflekszoner som er forbundet til kroppens organer, muskler og knogler. Zoneterapi skaber ro og balance og hjælper kroppen til at regenere.

Zoneterapi er godt for fertilitet, kuk i cyklus, overgangsalder, graviditetsgener, allergi, hovedpine, fordøjelse, urinvejsinfektion, stress og rygsmerter.

Zoneterapi kan ikke helbrede, men kan lindre, forbedre og mindske symptomer.

Zoneterapi er en populær behandlingsform

Mere end halvdelen af danskerne har anvendt en eller anden form for alternativ behandling på et tidspunkt i livet. Mere end en fjerdedel har anvendt alternativ behandling inden for det seneste år, og cirka en femtedel af dem har været til zoneterapeut. Det forstår vi godt.

Zoneterapi er en fantastisk hjælp til at genfinde balancen og opleve mere velvære i hverdagen, og hvem kan ikke bruge det?

Vidste du, at:

 • Zoneterapi er en af de mest udbredte komplementære terapiformer.
 • Der er ca. 1100 registrerede zoneterapeuter i Danmark.
 • Danskerne bruger zoneterapi forebyggende, supplerende og lindrende.
 • Zoneterapeuter behandler flest kvinder og spædbørn.
“Jeg kan mærke på min krop, at min menstruation er blevet mere regelmæssig ved at gå til zoneterapi. Og så kan jeg mærke, at jeg slapper mere af omkring selve det at være i fertilitetsbehandling.
– Eline, PCO
Hej Izabella Tak for igår, det var en dejlig oplevelse og jeg er sikker på at Vilja nød det. Synes jeg kan mærke en forskel i forhold til hendes mavekneb, det virker som intensiteten er faldet, og i nat ku hun sove fra dem. Håber der fortsat er bedring idag og jeg vil huske at lave øvelserne.”
Kh Marianna, zoneterapi til spædbørn
“Kære Izabella, Tak for en fin behandling i onsdags hvor jeg var til modning/igangsættelse af fødsel v. zoneterapi. En lille opdatering: Jeg fødte en stor velskabt pige fredag aften ved en lynfødsel. Alle i familien har det godt og nyder denne første fine tid?”
Mange hilsner Emili – Igangsættende zoneterapi
“Efter din zoneterapibehandling, kunne jeg simpelthen gå ned og købe noget mad, spise det og IKKE kaste op! Det er altså ret magisk, efter så mange uger med kvalme og opkast. Tak.”
– Catharina, kvalme under graviditet
“Jeg vil helt klart anbefale Izabella, både som behandler generelt, men især også hvis man står i et fertilitetsforløb.”
– Emily, fertilitetsbehandling