Få en fødselshjælper / doula med til din fødsel

Tillykke med din graviditet. Vejen til en graviditet har for nogle været lang, bekymrende og måske ikke særlig nem. Det er heldigvis allerede historie nu for dig og lige nu har du dit livs største oplevelse i vente, nemlig din kommende fødsel.

Hvis du er interesseret i at høre med om mulighederne for at få en fødselshjælper/doula med til din kommende fødsel, så kontakt os for en helt uforpligtende samtale.

Kontakt os uforpligtende på tlf. 3260 1234 eller e-mail kontakt@huskdigselv.dk.

Få støtte af en fødselshjælper/doula til din fødsel

Få en rolig fødsel

En graviditet kaldte man i gamle dage for lykkelige omstændigheder. Gamle dage er i denne forbindelse for mere end 30 år siden, og dengang blev den fødende på barselsgangen i 3-4 dage efter hun havde født, hun fik gang i amningen stille og roligt, jordemoderen kiggede forbi og der var tid til at tale om fødslen, og der var personale, som kunne vejlede og hjælpe den nybagte familie. Dengang var der mere tid og ro til at lande og fordøje, og bedre tid til at kigge på den lille nyfødte baby, som lige var kommet til verden. Det er desværre fortid og virkeligheden ser noget anderledes ud i dag.

De bedste betingelser for dig og dit ufødte barn

Måske har du allerede fået en fornemmelse af, hvor travlt der er på fødegangene i Storkøbenhavn. Et barselshotel, der er lukket på Rigshospitalet, overfyldte barselsafsnit og fødegange, hvor travle jordemødre mangler hænder og der sender de nybagte mødre hjem efter fire timer. Det er ikke med jordemødrenes gode vilje, men skyldes hospitalets procedurer. Det kan være svært som gravid at gennemskue, hvad det kan betyde for dig og din fødsel – især når du aldrig har født før.

Hvorfor ikke skabe de bedste betingelser for dig og dit ufødte barn med en fødselshjælper ved din side? At have en fødselshjælper med til fødslen er en god investering i den største oplevelse i dit liv. Det er med til at sikre, at du og din partner får den bedste oplevelse med ro, støtte, varme og nærvær fra fødslens start og til I er hjemme igen. Her starter en helt ny tilværelse med den lille baby, som I har skabt sammen.

Hvordan kan en fødselshjælper hjælpe?

Hun sørger for, at du får en tryg og nærværende fødsel fra start til slut
Hun hjælper dig med at udarbejde din ønskeliste til fødslen
Hun kan, sammen med dig, finde ud af, hvad du har brug for af støtte under fødslen
Hun klæder dig på og gennemgår fødslens faser
Hun vejleder dig med vejrtrækning og fødestillinger
Hun hjælper dig med at få dine ønsker sagt højt under fødslen
Hun hjælper dig og din partner så I begge kan føle jer trygge sammen under hele fødslen
Hun hjælper med smertelindring og kan ve-regulere veerne med akupressur
Hun sørger for at skærme dig på en måde, så du kan holde dit fokus og føle dig tryg
Hun sørger for at travlhed bliver på passende afstand fra dig
Hun er dit talerør, når der er brug for det
Hun beroliger, holder i hånd, opmuntrer og trækker vejret med dig
Hun tager de unikke første fotos af dig, din partner og jeres nyfødte baby
Hun tilbyder rebozo-massage som kan virke igangsættende og aflaste dit bækken
Hun kan vejlede dig og støtte dig med amning
Hun kommer på hjemmebesøg, når du har født
Hun har selv født og kan også komme med helt almindelige gode tips og råd til dig og din baby.

Se ledige tider

Hos Huskdigselv.dk behandler vi over 1.000 personer årligt med forskellige smerter og gener. Bestil tid hos vores én af vores behandlere online – nemt og sikkert.

Doula priser – Hvad koster en fødselshjælper?

Vi tilbyder 3 forskellige pakker:

 

  • Basis fødselspakke
    • Som fødselshjælper deltager og assisterer vi under hele din fødsel og vi står stand-by 14 dage før termin og til du har født. Vi kommer på et barselsbesøg en uge efter fødslen
  • Udvidet fødselspakke
    • Her får du 3 fødselsforberedende sessioner, vi deltager under hele fødslen, og vi er stand-by 14 dage før termin og til du har født. Vi kommer op til to barselsbesøg fra et par dage efter du har født
  • Skræddersyet fødselspakke
    • Helt sat sammen efter dine ønsker og behov. Med eller uden deltagelse under din kommende fødsel.

Priser på en fødselshjælper

FødselspakkerIzabellaGry
Basis Fødselspakke14.000 kr.10.000 kr.
Udvidet Fødselspakke17.500 kr.12.500 kr.
Læs om fødselspakker
Fra første ve, var Izabella på banen med det samme med stor interesse og empati. I forbindelse med fødslen, der viste sig at blive utrolig lang, 3½ døgn, var min oplevelse, at Izabella var der hele tiden. Hun havde en helt særlig evne til at være nærværende og med meget stor situationsfornemmelse og ekspertise at gøre præcis det, der hjalp bedst i enhver given situation.

Hilsen Karina

Jeg havde hele tiden en fornemmelse af, vi var et team, som sammen skulle klare os igennem strabadserne, og jeg havde virkelig gavn af opbakningen hele vejen igennem. Også tiden op til fødslen samt bagefter fungerede godt og trygt med Izabella. Vi giver hermed de varmeste anbefalinger og et stort tak - for at have hjulpet os igennem og været en del af vores livs største øjeblik."

Mange hilsner
Liza

Under selve fødslen var Izabella en stor hjælp. Min datter ville til verden en aften med meget travlhed på fødegangen og Izabella var, sammen med min kæreste, med til at skabe det “rolige rum” omkring mig som jeg havde brug for. Izabella var god til at fornemme hvad jeg havde brug for og hun hjalp os med at få en fornemmelse af hvor langt jeg var i fødslen.

– Anonym, fødselshjælp

Klinikken holder lukket til den 7/2

Når vi åbner igen, tilbyder vi dig et ekstra klip, når du køber et 5-turs klippekort.

 

6 behandlinger til zone- eller kropsterapi

for 5 behandlingers pris

Du kan booke din tid allerede nu.

Gry-og-izabella-på-huskdigselv

GENÅBNINGSTILBUD