Over 22 års erfaring ✽ RAB Godkendt ✽ Centralt placeret i København

Winnie M. Wurlitzer

Behandler hos Huskdigselv.dk

Winnie tilbyder:

 • Akupunktur til gravide (bækkenrelaterede gener og smerter,
  obstipation, kvalme, ødemer, karpaltunnelsyndrom, nakkeproblemer,
  spændingshovedpine, angst og frygt for fødslen, alm velvære til din
  gravide krop)
 • Massage/gravidmassage
 • Zoneterapi
 • Fødselsforberedelse/ alene med partner eller i grupper
 • Jordemoderkonsultationer
 • Fødselsmodning
 • Igangsættelse
 • Hindeløsning
 • Fertilitetsbehandling
 • Akupunkturkurser til jordemødre eller andre sundhedsfolk

Telefon
3062 1234

Email
kontakt@huskdigselv.dk

Fødselsår
1959

 

Winnie M. Wurlitzer

Uddannelser:

 • Jordemoder
 • Akupunktør – RAB godkendt, fra Danmarks Akupunkturuddannelse
 • Massør fra Daggrycentret
 • Zoneterapeut fra Naturmedicinsk kursus- og behandlingscenter
 • Certificeret Kostvejleder og Sundhedscoach
 • Certificeret Livsdesign og SkyggecoachCertificeret i Posturologi

PROFIL
Jeg er uddannet jordemoder, akupunktør, massør og zoneterapeut og er et menneske der uddanner mig løbende, for bedre at kunne assistere dig til et sundere liv, med lidt mere glæde, harmoni og balance.
At medvirke til at støtte og hjælpe gravide, fødende og barslende kvinder er det jeg brænder allermest for og jeg har arbejdet indenfor dette område i de sidste 28 år.
Det er min store passion at arbejde holistisk og indenfor hele det kvindelige univers. Jeg sætter en stor ære i at skabe tillid og tryghed når jeg arbejder, derfor vil du møde mig som en kærlig og omsorgsfuld hjælper, såvel i mine behandlinger som når jeg arbejder med jordemoderkonsultationer.

Kvindens krop er ekstra belastet under såvel graviditet som fødsel og barsel og da kroppens strukturer påvirker hinanden og er afhængige af hinandens funktion, vil jeg undersøge og behandle hele kroppen.

Jeg brænder også for at videreformidle min viden, derfor laver jeg gerne kurser i akupunktur og fødselsforberedende kurser. Det er helt fantastisk og givende at brede alt det gode ud til andre mennesker.