Over 22 års erfaring ✽ RAB Godkendt ✽ Centralt placeret i København

SAMTALETERAPI

Bliv tydeligere i dit liv med samtaleterapi

Er en støttende samtale med fokus på dine drømme, de forhindringer du oplever, og dine muligheder for udvikling. Sessionerne skaber rum og ro til at at mærke dybt efter i dig selv og mærke, hvad der er sandt for dig. Du bliver mødt med en åben, nysgerrig, rummende og kærligt udfordrende tilgang. Alt er helt fortroligt, og vi gør os umage for, at du føler dig tryg, støttet og set.

Bliv støttet og mærk din styrke i dine beslutninger

Læs også om stresscoaching

Vi lægger vægt på at der er tid og rum til den gode samtale

Hvad kan du opnå med samtaleterapi?

Det vigtigste i en samtaleterapeutisk session er at blive bevidst om, hvad du længes efter, og hvordan du opnår det. Vores  samtaler kan handle om mange forskellige slags længsler eller udfordringer. 

Måske føler du dig fanget i de samme mønstre og længes efter en større frihed. 

Måske har du en drøm, som du gerne vil forfølge, men frygten spænder ben for dig. 

Måske mærker du et behov for at blive bedre til grænsesætning, til at sætte tempoet ned eller turde kaste dig ud i nye ting, men ved ikke, hvor du skal begynde.

Uanset hvilke længsler og udfordringer, du mærker lige nu, kan det være temaer i vores sessioner sammen. Vi vil gerne være din trygge hånd i ryggen for en stund – eller det kærlig spark bagi. Det vigtigste er, at du har lyst til at arbejde med dig selv.

Samtaleterapi kan blandt andet støtte dig i at:

  • Skabe fokus og ro, når du er under pres
  • Mærke dig selv, og hvem du gerne vil være
  • Turde sige ja og nej til de ting, som betyder noget.
  • Være tro mod dig selv
  • Tage store, svære beslutninger – fx jobskifte, parforhold og flytning
  • Nære et bedre selvværd
  • Træffe bedre valg for dig selv
  •  Være mere nærværende i dine relationer
  • Blive bedre til at lytte
zoneterapi stress

 

 

Hvorfor skal du kende dine mønstre?

Vi bærer alle sammen rundt på en masse forestillinger og fortællinger om, hvem vi er, hvad vi kan, hvad vi bør, og hvad vi gerne vil. Nogle af disse fortællinger kan støtte os, mens andre i stedet spænder godt og grundigt ben for os. Begrænsende fortællinger kan være jeg er ikke god nok, jeg burde være bedre til mit arbejde eller jeg er for sensitiv. Støttende fortællinger kan være  jeg gør det så godt jeg kan, det er okay at begå fejl eller jeg må gerne spørge om hjælp. Hvilke fortællinger – eller overbevisninger som det også bliver kaldt i coaching kontekst – bærer du mon rundt på? Det er en kæmpe gave til os selv og vores omverden, når vi begynder at kunne tage ansvar for vores egne mønstre. Men det er ofte også svært selv at se dem. Derfor er det guld værd at have en coach, som kan hjælpe dig med at spotte dine fortællinger og den indflydelse de har på det liv, du lever. At kende dine mønstre er første skridt på vejen mod at realisere dine drømme. Uanset hvad de er, oplever vi ofte, at en sideeffekt af at kende sine fortællinger og tage ansvar for egne mønstre er, at dine relationer får en helt anden kvalitet. Både relationen til dig selv, men også til dine nærmeste.

 

Hvordan foregå samtaleterapi?

Udgangspunktet i samtaleterapi er, at du får rum til at blive bevidst om dig selv. Vi arbejder både mentalt og med at føle og mærke i kroppen, hvad der er rigtigt for dig. Ansvaret for at skabe det liv, du drømmer om, er dit. Vi tager det ikke fra dig. Men vi støtter dig i at mærke efter og styrke kontakten til det sted, hvor du mærker din sandhed. Vi stiller de gode spørgsmål, hjælper dig med virkelig at lytte til dig selv og se dine blinde vinkler. Sammen skaber vi overblik over dit indre og ydre landskab og laver en plan for, hvordan du kan navigere i det. I en hverdag med tusind ting at skulle jonglere med, mister vi ofte overblikket over de helt store linjer, vores livsvej og vigtigste værdier. Vi støtter dig i at finde tilbage på dit rette spor ved at give dig rum til selvrefleksion og støtte til implementere nye strategier i din hverdag.

Vi vil altid hjælpe dig til at fokusere på de områder af dit liv, som du kan tage ansvar for. Nogle gange prøver vi nemlig at kontrollere alt for meget, eller vi tager ansvar for andre mennesker, og det kan føles utrolig energikrævende og opslidende. På den anden side har vi tendens til ikke at tage nok ansvar for vores egne handlinger. Vi kan ikke ændre andre mennesker eller styre andres handlinger, men vi kan forsøge at ændre, hvordan vi selv handler, og hvordan vi har det. Dét er et helt centralt fokus i samtaleterapi.

Se ledige tider

Hos Huskdigselv.dk behandler vi over 1.000 kvinder årligt med forskellige problematikker. Bestil tid hos vores en af vores behandlere online – nemt og sikkert.

Izabella Winther Zoneterapeut København
Zoneterapeut Theamaria Vestergaard

 

 

Hvem er vi?

 

Izabella har mange års erfaring som behandler og har gennem tiden hjulpet mange klienter videre. Ikke kun gennem zoneterapi eller kropsterapi, men også via samtalen, hvor hun sammen med klienten har forstørret et svært emne, problematik, en gentagelse eller skubbet lidt til et svært sted for at flytte klienten hen til et lysere og afklarende sted. Izabellas lyse og positive sind virker inspirerende og med hendes livserfaring deler hun ud af viden og inspirerer dig til at betragte maleriet fra en ny og måske blind vinkel. Du vil opleve at Izabella går ved siden af dig under hele forløbet så du vil føle dig set og rummet med alt det du kommer med.

Izabella har især haft mange kvinder forbi med udfordringer som barnløshed og infertilitet.

Thea arbejder med samtaleterapi som et redskab til at åbne op for dine dybere længsler og behov. Dem som måske gemmer sig under selvkritik, præstationsangst og ”jeg burde”-tankerne. Hun er uddannet fra Mindjuice Academy og har en holistisk tilgang til samtaleterapi, hvor der bliver stillet skarpt på dine tanker, følelser og krop for at skabe mest mulig klarhed for dig. Thea skaber et trygt og jordnært rum, hvor intet du siger er forkert og hvor dine udfordringer både bliver mødt med nysgerrighed. Som samtaleterapeutisk-klient hos Thea vil du opleve at hun er dygtig til at stille skarpt og holde fokus i samtalen, så du ikke taber tråden i tankestrømmen, og at hun samtidig har en varm, humoristisk og nede-på-jorden tilgang til det at arbejde med sig selv.
Thea har solidt udgangspunkt i arbejdet med krop og nervesystem også i samtaleterapeutiske samtaler, og har haft mange klienter med stress og ængstelighed.

 

Samtaleterapi for både sind og krop

Huskdigselv er et hus med stort fokus på at forbinde krop, hjerte og tanker, og det vil du også opleve til en samtaleterapeutisk session. Vi vil ofte spørge ind til, hvad du mærker lige nu. Det skaber rum til, at du kan mærke hvilke følelser, der måske ligger bag en drøm eller en problemstilling. Måske de er større eller mindre, end du først troede. Det vigtige er, at der er rum og ro til at mærke efter.

Når du mærker efter, får du også aktiveret kroppen, så du ikke sidder fast i hovedet. Samtidig sænker vi tempoet, når vi sender opmærksomheden til kroppen, og så er det nemmere at mærke og forstå betydningen af de ord vi siger.