Kropsterapi

Kropsterapi er et godt værktøj til at komme helt ned i kroppen. Behandlingen tager udgangspunkt i din vejrtrækning, dybe og forløsende tryk, en kontakt der giver dig mulighed for at mærke kroppen på en ny måde. Kropsterapi kan hjælpe dig tilbage til dit fokus, hvis du har mistet overblikket.

Kropsterapi
mod stress

Læs mere

Kropsterapi mod hovedpine

Læs mere

Zoneterapi

Vidste du at kropsterapi er for alle?

Kropsterapi er for alle. For de fleste af os lærer igennem vores opvækst at være meget i vores hoved og glemmer vores krop, som ellers rummer alle lag af det liv vi lever og har levet.

Kropsterapi er en terapiform, hvor du bliver set som det menneske du er, og som tager afsæt i hvad du kommer med i din bagage lige nu og her. Kropsterapi tager dig med ud på en rejse, hvor du måske aldrig har været før. Det kan være både skræmmende og samtidig en stor lettelse at få kontakt med og mærket sider af dig selv, som kan være helt ukendte og samtidig en oplevelse af at komme hjem igen.

Efter behandlingen vil du føle dig lettere i kroppen og have en bedre kontakt til din livgivende vejrtrækning. Kropsterapibehandlingen tager udgangspunkt i der hvor du er i livet lige nu og hvad der fylder. Kropsterapi kan give dig fornyet energi og glæde, hvis kroppen er tung eller tynget. Omvendt kan kropsterapi gøre dig mere tung og grounde dig, hvis tempoet har været for højt i en periode.

Zoneterapi tager ligeledes afsæt i en kinesisk forståelse af krop og sygdom og inddrager herfra 5-elementloven og meridianlære. Endelig inddrager zoneterapi klientens livsstil i bred forstand for at identificere faktorer, der spiller ind i forhold til klientens helbred og velvære.

Kropsterapi behandling skaber balance i kroppen

En klient fortalte lettet og overrasket efter kropsterapibehandlingen, at hun havde glemt at trække vejret ordentligt, og nu kunne hun mærke, hvor svært det egentlig kunne være at trække vejret helt ned i maven. Samtidig fik hun kontakt til sin krop, som nu føltes levende igen. Hun havde holdt igen og lukket ned. Det kender du sikkert godt, at skubbe tingene fra sig, hvis vi har for meget om ørerne eller fordi vi ikke ønsker at se problemet i øjnene. Mange gange har kroppen løsningen – og forløsningen liggende klar til os når paratheden er til stede. Og paratheden viser sig når du fundet hen til en kropsterapeut.

Så hvad optager dig? Hvem er du? Er du der i livet, hvor du føler, at du skal være? Eller har du måske en periode foran dig, som kræver ekstra ro og fokus? Så kan Totum kropsterapi understøtte din personlige udvikling. Jeg tager udgangspunkt i det, der fylder i dit liv. Og der hvor du er med dig selv lige nu. Forestil dig, at du befinder dig i et rum, hvor tiden står helt stille. Og der er god tid til alt det, der skal ske. Tid til at du får sagt det, der skal siges. Grædt. Grinet. Og råbt. Eller blot mærket med en person ved din side. Igennem behandlingen viser jeg dig vejen tilbage til det unikke menneske, som du jo er.

Hvad kan kropsterapi bruges til?

Kropsterapi kan være en god og virkningsfuld støtte i din egen udviklingsproces: Når du står overfor nogle store og måske svære beslutninger Når du har svært ved at sætte grænser eller være tydelig Når du har svært ved at mærke dig selv og dine behov Når du føler dig udbrændt og energiforladt Når du har eksamensangst Når du er stresset i dit liv pga. Job, privatliv eller andre store temaer Når du har brug for at træffe nogle større valg Når du er for meget oppe i hovedet og kan ikke mærke din krop Når du har brug for at blive set og lyttet til Når du har for meget tankemylder og tankerne kører i ring Når du savner kontakt til din krop

Se ledige tider

Hos Huskdigselv.dk behandler vi over 1.000 personer årligt med forskellige smerter og gener. Bestil tid hos vores én af vores behandlere online – nemt og sikkert.

Gør kropsterapi ondt?

Der kan være steder på kroppen der kan gøre ondt eller du kan være øm. Dog går behandleren ikke dybere ned i et tryk, end du selv kan være med og stadig trække vejret dybt. Kropsterapi handler ikke om at mærke smerte.

 

Har jeg tøj på under behandlingen?

Ja, du ligger i undertøj og med tæppe på under hele behandlingen. Det er bedst kun at ligge i undertøj, så det er nemmere at mærke, hvor kroppen spændt. Hvis du ikke føler dig tryg kun i undertøj, kan løsningen være at du beholder en bluse eller løstsiddende bukser på.

 

Får jeg creme eller olie på kroppe?

Nej, denne behandlingsform bruges der ikke creme eller olie da behandlingen er baseret på pulsering og dybe tryk på kroppen.

 

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Det afhænger helt af, hvad der skal arbejdes med, din økonomi og hvor meget du har med i din bagage. Du er selvfølgelig altid velkommen til blot at komme forbi til en enkelt behandling. De fleste vælger at komme på klinikken 3-5 gange og mange fortsætter i et forløb og kommer til behandling en gang om måneden for at bevare fokus og ro i kroppen.

Priser på kropsterapi

Krops- & gravidmassageIzabellaGry
Én behandling af 55 min.895 kr.-
Børn under 12 år af 30 min.495 kr.-
Klippekort - 5 klip4.000 kr.-
Klippekort - 10 klip7.500 kr.-
Klippekort studerende - 5 klip 20% rabat (SU - mod forevisning af gyldigt studiekort)3.200 kr-
Klippekort studerende - 10 klip 20% rabat (SU - mod forevisning af gyldigt studiekort)6.000 kr.-
Rebozomassage - én behandling af 45 min.595 kr.-
“Det hjælper mig virkelig meget at komme herover engang imellem, og få et andet perspektiv på tingene. Men også at få nogle spændinger ud af kroppen.”

– Mia, eksamensangst

“Kære Izabella. Tusind tak for idag. Jeg vil bare lige fortælle, at det er som om, at jeg har fået større volumen i lungerne. Jeg kunne trække vejret i bund, da jeg gik hjem gennem byen. Det var rigtig dejligt endelig at kunne det. Tak.”

Kh Lotte

“Jeg kan virkelig mærke, hvor rart det har været for min nakke og skuldre efter i dag. Du er så god!”

Hilsen A

“Når man kommer ud fra behandlingen, så føler man sig helt lettet. Det føles som om man har tabt 2 kilo. For mig, kan jeg mærke det ved mine skuldre, og man står også lidt mere ret, når man kommer ud derfra.”

– Mia, kropsterapi