Over 22 års erfaring ✽ RAB Godkendt ✽ Centralt placeret i København

ZONETERAPI MOD ALLERGI & ASTMA

Færre allergi- og astma-symptomer med zoneterapi

Er du en blandt mange, der hvert år eller året rundt er ramt af allergi eller astma. Zoneterapi har vist sig at virke særdeles effektivt mod allergi og astma og kan dæmpe symptomerne efter få behandlinger. Lider du af pollenallergi anbefaler vi, at du starter behandling hos os 3 måneder før sæsonen starter.

Kom allergi sæsonen i forkøbet med zoneterapi forløb

Huskdigselv-zoneterapi astma allergi
Zoneterapi mod allergi og astma

Sådan påvirker astma og allergi kroppen

Kroppens immunsystem er bygget til at forsvare kroppen mod mikroorganismer, som bakterier, virus og parasitter, men ved allergi overreagerer immunsystemet overfor stoffer, der normalt er uskadelige. Der er størst risiko for at udvikle allergi overfor stoffer, som man er i daglig kontakt med. Det kan f.eks. være husdyrhår, husstøvmider eller pollen. Stoffer, som kroppen danner antistoffer mod, kaldes allergener.

Hos allergikere frigives histamin fra kroppens celler, når cellerne bliver udsat for allergenet. Det er histamin, som giver de klassiske allergiske symptomer som løbende næse, våde øjne og nysen. Der er stor forskel på, hvor meget påvirkning fra allergenet, der skal til for at udløse allergisymptomer. Allergisymptomer kan være høfeber, astma, eksem eller mave-gener. Allergi behandles med antihistaminer, binyrebarkhormon eller vaccination. Astma behandles typisk med medicin, der virker lokalt i bronkierne.

Kan zoneterapi afhjælpe allergi og astma?

Det har vist sig at zoneterapi kan have en positiv effekt på allergi og astma. Udover, at zoneterapi er en behagelig behandlingsform, vil du opleve, at zoneterapi virker beroligende, hvis din krop er belastet af følgevirkningerne af din allergi. Derved giver zoneterapi stor lindring af dine symptomer.

Zoneterapi mod allergi fokuserer på at udrense og afstresse din krop og styrke dine luftveje og dit immunforsvar. Allergi og astma er som udgangspunkt kroniske tilstande, men allergisymptomerne kan forandre sig over tid og det kan handle om, hvor meget man bliver eksponeret for det, man har allergi overfor og dermed får ens livsstil betydning. Mange oplever at de med tiden bliver bedre og bedre til at leve med allergien og tage de nødvendige forholdsregler. I forbindelse med din zoneterapibehandling har du mulighed for at vende dine vaner, din kost, din livsstil og hvad du selv kan gøre for at leve godt med din allergi.

Behandlinger mod fordøjelsesproblemer

Zoneterapi hos Huskdigselv

Zoneterapi hjælper med:

✽ Ro I nervesystemet

✽ Bedre vejrtrækning

✽ Støtte og råd til at få det bedre

✽ At blive mere tydelig

En behandling af 55 minutter

Kr. 895,-

Lille klippekort

Vælg mellem:

✽ Zoneterapi

✽ Kropsterapi

✽ Massage

✽ Samtaleterapi

Klippekort med 5 behandlinger

Kr. 4.000,-

Stort klippekort

gravidmassage behandling af gravid kvinde

Vælg mellem:

✽ Zoneterapi

✽ Kropsterapi

✽ Massage

✽ Samtaleterapi

Klippekort med 10 behandlinger

Kr. 7.500,-

Hvordan påvirker allergien dit liv?

Hvis du har allergi eller astma, kan du opleve at du bliver drænet for energi og at dine symptomer præger dit liv på mange måder:
• Dårlig søvn og træthed
• Ulyst til socialt samvær
• Begrænsede muligheder for motion
• Begrænsede muligheder for udeliv og naturoplevelser
• Stress og ubehag i kroppen
• Manglende psykisk overskud
• Hovedpine og dårlig koncentration.
• Kronisk stresstilstand

Derfor er det vigtigt, at du får behandlet din allergi eller astma og overvejer, hvad du kan gøre for at få en bedre livskvalitet.

Særligt for pollenallergikere

Hvis du lider af pollenallergi, er det vores anbefaling, at du starter et forløb op i god tid – gerne tre måneder – før pollensæsonen. Har du kronisk allergi kan du til hver en tid starte et forløb op.

Zoneterapi komplementerer den medicinske behandling af din allergi eller astma. Vores erfaring er, at nogle klienter har mulighed for at reducere brugen af antihistamin eller astmamedicin efter en periode med zoneterapi-behandlinger. Det kan være en lettelse i hverdagen, da allergi- og astma-medicin kan virke sløvende og på lang sigt belaste binyrerne, nyrerne og leveren.

Se ledige tider

Hos Huskdigselv.dk behandler vi over 1.000 personer årligt med forskellige smerter og gener. Bestil tid hos vores én af vores behandlere online – nemt og sikkert.

Fakta om allergi eller astma

Vidste du følgende om høfeber?

 • Høfeber er den hyppigske form for kronisk sygdom i den vestlige verden – ca. 1 mio. danskere lider af høfeber
 • Astma er en meget almindelig luftvejssygdom – ca. 300.000 danskere har astma
 • 70 procent af dem, der har astma har også allergi
 • 7-10 procent af alle danske børn har astma

Hvad kan du selv gøre?

Hvis du har allergi eller allergisk betinget astma, er det vigtigt at forebygge mod anfald, ved at undgå det, du er allergisk overfor. Her er andre ting du kan gøre: 

 • Hold øje med pollentallene  
 • Luft ud tidligt om morgenen eller sent om aftenen
 • Lad være med at tørre tøj udenfor i pollensæsonen
 • Gå med solbriller i pollensæsonen
 • Dyrk motion indendørs 
 • Gå i bad og skyl dit hår inden du går i seng
 • Prioriter rengøring i dit hjem og undgå tæpper
 • Start i behandling i god tid inden pollensæsonen og fortsæt med behandlingen i hele perioden. 
 • Vær opmærksom på at regulere din astmabehandling, så du er symptomfri.

Fakta: Hvad er høfeber

Høfeber er en betegnelse for allergiske reaktioner, der rammer øjne og næse. Høfeber kan være sæsonbetinget – og være udløst af pollen, eller det kan vare hele året og være udløst af f.eks. dyrehår eller husstøvmider. Nogle gange er det svært at skelne mellem høfeber og forkølelse. Allergiske reaktioner kommer ofte i pludselige og kraftige anfald med nysen, løbende næse og irriterede øjne og næse men uden feber. Allergisymptomer kan strække sig over lange perioder, hvor en forkølelse typisk vil gå over i løbet af en uge.

 

Fakta: Hvad er astma?

Astma er en kronisk irritationstilstand i luftvejene, som giver hævede slimhinder og øget slimproduktion. Ved astmaanfald forsnævres de mindre luftveje akut og man hoster, får åndenød eller en pibende eller hvæsende vejrtrækning. Astma kan være allergisk betinget, men kan også udløses af f.eks. kulde, fugt, luftforurening, tobak, anstrengelse. Følelser og stress kan forværre astma. Der er en tæt sammenhæng mellem høfeber og allergisk astma.

 

Artiklens kilder

https://netdoktor.dk/sygdomme/fakta/hoefeber.htm

https://hoefeber.astma-allergi.dk/hoefeber/pollen

https://www.alk.dk/allergi/hvad-er-allergisk-astma

https://www.astma-allergi.dk/

http://www.sandoz-nordic.com/da/dansk/forside/forside-allergi/

https://astmaallergishoppen.dk/blogs/artikler/astma-hvad-du-selv-kan-gore

.

Priser på zoneterapi

ZoneterapiIzabellaTheaMetteWinnie
Zoneterapi én behandling 55 min.1.195 kr.895 kr.895 kr.895 kr.
Igangsættende zoneterapi1.195 kr.995 kr.895 kr.
Efterfødselsbehandling1.195 kr.895 kr.895 kr.
Læs om zoneterapi
Læs om igangsættende zoneterapi