Over 22 års erfaring ✽ RAB Godkendt ✽ Centralt placeret i København

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet de spørgsmål, som oftest bliver stillet til os på klinikken. Hvis du ikke finder svar på, hvad du søger, så er du velkommen til at ringe til os.

Graviditet

Kan zoneterapi øge mine chancer for at blive gravid?
Klinikkens speciale er fertilitet og graviditet. Vi har stor erfaring med behandling af barnløshed. Zoneterapi bidrager til at kroppen kommer i balance. Hvis du f-eks. har taget p-piller i en årrække kan det betyde, at kroppens naturlige processer er blevet hæmmet og det kan være at ægløsning og menstruation udebliver.

Gennem zoneterapi bliver kroppen afspændt og renset for affaldsstoffer, så organerne igen kan fungere optimalt. Du får en normal cyklus og det betyder, at du får bedre mulighed for at blive gravid.

Zoneterapi er virkningsfuld både hvis I prøver at blive gravide uden hjælp og som supplement til fertilitetsbehandlinger med insemination eller IVF.

Min partner og jeg har forsøgt at blive gravide længe. Jeg vil gerne have zoneterapi for at øge mine chancer for at blive gravid – hvor mange behandlinger skal der til?
Det er individuelt, hvor mange behandling, der skal til. Du og din zoneterapeut vil løbende vurdere behovet og tilrettelægge dit forløb.

Zoneterapi er virkningsfuld både hvis I prøver at blive gravide uden hjælp og som supplement til fertilitetsbehandlinger med insemination eller IVF.

Zoneterapi

Hvor meget giver Sygeforsikring Danmark i tilskud til zoneterapibehandlinger?

De til enhver tid gældende tilskud fremgår af Sygeforsikring Danmarks hjemmeside: https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/zoneterapi

Hvordan håndteres refusion fra andre sundhedsforsikringer?

Du skal betale i forbindelse med din behandling. Vi sender efter behandlingen en faktura til dig, samtidig indberettes behandlingen til Sygeforsikring Danmark.

Din faktura er dokumentation for din behandling og du skal selv kontakte din sundhedsforsikring i forhold til efterfølgende refusion. Det er vores erfaring, at fakturaen indeholder de nødvendige oplysninger.

Hvilke sygdomme/tilstande er zoneterapi særlig virkningsfuld overfor?
Hvor hurtigt vil jeg opleve virkningen af zoneterapi?
Det kommer an på, hvad du får behandling for. Vi anbefaler, at du som udgangspunkt skal have 3-5 behandlinger, før du kan vurdere, om zoneterapi er den rette behandlingsform for dig. Hvis der er tale om en kronisk tilstand eller en tilstand, der har varet meget længe, så kan det være at der er behov for 10-15 behandlinger over en periode. Du og din zoneterapeut vil løbende vurdere om behandlingen er værdigfuld for dig og hvad dit behov er.
Hvor ofte skal man have behandlinger med zoneterapi?
Det er individuelt og afhænger af hvad du behandles for, men helt grundlæggende har zoneterapi /og kropsterapi har størst virkning, hvis man får ugentlige behandlinger i en sammenhængende periode. Du vil sammen med din zoneterapeut tilrettelægge dit behandlingsforløb, når I mødes første gang og løbende tilpasse behandlingsforløbet efter dine behov og muligheder.
Må man få zoneterapi, hvis man er syg - eller skal jeg melde afbud?
Man kan godt få zoneterapi, hvis man er lidt forkølet. Men hvis du har feber eller er meget syg, så har din krop brug for at bruge energien på at restituerer og blive rask – og så anbefaler vi, at du får en ny tid. Husk vores afbudspolitik – du skal melde afbud senest 24 timer inden din booking.
Jeg har en fodvorte. Kan jeg få zoneterapibehandling?
Hvis du har en fodvorte under fødderne, så anbefaler vi, at du dækker den med plaster eller neglelak inden du kommer til behandling.

Kropsterapi

Hvilke sygdommme/tilstande er kropsterapi særlig virkningsfuld overfor?

Afbud 

Hvad hvis jeg er nødt til at melde afbud med kort varsel, skal jeg så betale for den behandling, jeg har booket?

Du får en bekræftelse, når du booker en behandlingstid og en påmindelse om din tid dagen inden din bookede tid.

Hvis du melder afbud senere end 24 timer inden din bookede tid, så skal du betale den fulde behandlingspris. Derfor anbefaler vi, at du melder afbud snarest muligt, hvis du vurderer, at du ikke får mulighed for at benytte din bookede behandlingstid.

Jeg er gravid og har bestilt en igangsættende behandling. Jeg kan se, at man skal melde afbud 24-timer før en booket tid. Gælder det også hvis jeg går i fødsel inden min tid hos jer?
Vi har forståelse for, at der er en vis risiko for at fødslen går i gang af sig selv, inden en kvinde kommer til den bookede igangsættende behandling hos os. Derfor er igangsættende behandlinger undtaget fra vores afbudspolitik.

Betaling 

Hvordan betaler man – kontakt, betalingskort, mobilpay, faktura?

I klinikken kan du betale kontant eller via Mobilpay.

Når du booker aftalen online har du mulighed for at betale på forhånd via Easypay med Dankort eller andre kreditkort. 

Min arbejdsgiver/eller en anden vil gerne betale for mine behandlinger – kan jeg få tilsendt en faktura i stedet for at betale i forbindelse med behandlingen?

Du skal betale direkte til os i forbindelse din behandling. Vi kan sende dig en faktura efter behandlingen, så du kan bruge den som dokumentation i forbindelse med refusion.

Vi påtager os ikke at få refunderet betalingen for behandlinger.

Jeg har købt et klippekort til behandlinger. Hvor længe gælder klippekortet?

Dit 5-turs klippekort gælder 6 måneder fra købsdatoen. Dit 10-turs klippekort gælder 12 måneder fra købsdatoen. Købsdatoen bliver indskrevet i din journal – og hvis du er i tvivl, kan du få oplyst udløbsdatoen ved at skrive til kontakt@huskdigselv.dk

Jeg har nogle klip tilbage på mit klippekort, kan jeg videregive klippekortet til en anden eller få refunderet de sidste klip?

Dit klippekort er personligt. Du kan ikke få refunderet ubrugte klip eller videregive disse til en anden person. Et 5-turs klippekort gælder i 6 måneder og et 10-turs klippekort gælder i 12 måneder fra købsdatoen, så i den periode har du mulighed for at bruge dine klip til behandlinger – eller selvomsorg.