Over 22 års erfaring ✽ RAB Godkendt ✽ Centralt placeret i København

Gavekort

Et gavekort til fx zoneterapi, kropsterapi eller gravidmassage er den perfekte gave til et babyshower, en fødselsdag, som julegave, mors dag, kærestegave eller ved andre glædelige begivenheder. Eller også bare som hverdagsforkælelse til én du holder af.
Beløbet starter fra 300 kr.
Gavekort er gyldige i 12 måneder.

Hos Huskdigselv tilbyder vi print-selv gavekort til vores forskellige behandlinger:

  • Zoneterapi
  • Kropsterapi/massage
  • Gravidmassage 
  • Børnebehandling
  • Coaching
  • 90 min. behandling
  • Klippekort og behandlingspakker
Izabella Winther

Indehaver af Huskdigselv.dk samt uddannet zoneterapeut, kropsterapeut og fødselsterapeut, Læs mere

Thea Vestergaard

Speciale i kvinder og fertilitet samt stress i kroppen. Uddannet zoneterapeut, fysiurgisk massør, coach og RAB-godkendt, Læs mere

Louisa Risegaard

B:A:M kropsterapeut, Læs mere

Mette Veddum

RAB godkendt zoneterapeut og fysiurgisk massør, Læs mere

Winnie M. Wurlitzer

Jordemoder, zoneterapeut, akupunktør og massør, Læs mere

Zoneterapi

zoneterapi trykpunkter under fødderne

Et print-selv gavekort til zoneterapi vil vække glæde hos mange. Det kunne være til den ny-gravide kvinde med morgenkvalme, eller til manden der jævnligt oplever symptomer på astma og allergi. Vi har også mange klienter, som får succesoplevelser med zoneterapi, mens de er i fertilitetsbehandling, og derfor anbefaler vi også gavekort som omsorgsgave til barnløse. Zoneterapi er en personlig gave, der både giver velvære og skaber balance i kroppens systemer. Om det er hos den højgravide der døjer med træthed og plukveer, eller til kvinden i overgangsalderen som har daglige hedeture og hormonelle udsving. At få et gavekort til zoneterapi, er at få omsorg i en pakke. 

Kropsterapi/Massage

Kropsterapi København

Når du giver et gavekort til kropsterapi, giver du modtageren mulighed for at få åbnet nye døre til nærvær, kropsbevidsthed og indre ro. Den pulserende massagebehandling vil være oplagt som gave til travle karrieremennesker, der ofte er dygtige til bruge deres hoved lidt for meget i hverdagen. Kropsterapi er en times intens selvforkælelse – både for krop og sjæl. Ofte ser vi at kropsterapi har en positiv effekt på stress, udbrændthed, angst, kredsløbsproblemer og en lang række andre skavanker. 

Gravidmassage og Rebozo

Et gavekort til gravidmassage eller rebozo er den ultimative forkælelse af den gravide krop, og så er det en stor hjælp til aflastning af flere graviditetsskavanker. Så kender du en gravid der døjer med vand i kroppen, lændesmerter eller bækkensmerter, så vil gavekortet til gravidmassage eller rebozo være den helt rette gave.

Vores klienter der får gravidmassage eller rebozo, oplever efterfølgende en bedre mobilitet, velvære og afslappethed. Udover selve massagen, som gavekortet giver adgang til, skaber vi også altid et nærværende rum, hvor den gravide trygt kan snakke om de elementer ved graviditeten og det kommende moderskab, som fylder netop nu.

Hvordan køber jeg et gavekort?

Et gavekort er en kærlig måde at sige “jeg ser dig” på, og så er det samtidig nemt at håndtere. Bestil. Modtag. Print.

Når du ønsker at give et gavekort til en behandling, klikker du på “gavekort” i vores booking system og vælger et beløb højere end 300 kr. som betales online.  Herefter sender vi det gavekort til dig på mail, så du enten selv kan printe det ud eller sende det videre via mail.

Når modtageren af gavekortet skal booke sin tid, skrives gavekort koden i kommentarfeltet.