Gavekort til én du holder af

Et gavekort til zoneterapi, kropsterapi eller gravidmassage er den perfekte gave til et babyshower, en fødselsdag, som julegave og ved andre glædelige begivenheder. Eller også bare som hverdagsforkælelse til én du holder af.

Hos Huskdigselv.dk tilbyder vi print-selv gavekort til vores forskellige behandlinger:

Gavekort til zoneterapi

Et print-selv gavekort til zoneterapi vil vække glæde hos mange. Det kunne være til den ny-gravide kvinde med morgenkvalme, eller til manden der jævnligt oplever symptomer på astma og allergi. Vi har også mange klienter, som får succesoplevelser med zoneterapi, mens de er i fertilitetsbehandling, og derfor anbefaler vi også gavekort som omsorgsgave til barnløse.

Zoneterapi er en personlig gave, der både giver velvære og skaber balance i kroppens systemer. Om det er hos den højgravide der døjer med træthed og plukveer, eller til kvinden i overgangsalderen som har daglige hedeture og hormonelle udsving. At få et gavekort til zoneterapi, er at få omsorg i en pakke. Det er en kærlig måde at sige “jeg ser dig” på, og så er det samtidig nemt at håndtere. Bestil. Modtag. Print.

Gavekort til kropsterapi

Når du giver et gavekort til kropsterapi, giver du modtageren mulighed for at få åbnet nye døre til nærvær, kropsbevidsthed og indre ro. Den pulserende massagebehandling vil være oplagt som gave til travle karrieremennesker, der ofte er dygtige til bruge deres hoved lidt for meget i hverdagen. Kropsterapi er en times intens selvforkælelse – både for krop og sjæl. Ofte ser vi at kropsterapi har en positiv effekt på stress, udbrændthed, angst, kredsløbsproblemer og en lang række andre skavanker.

Når du ønsker at give et gavekort til kropsterapi, klikker du ganske enkelt på “gavekort” i vores booking system og vælger Gavekort til kropsterapi. Herefter sender vi det flotte gavekort til dig på mail, så du selv kan printe det ud.

Gavekort til gravidmassage

Et gavekort til gravidmassage er den ultimative forkælelse af den gravide krop, og så er det en stor hjælp til aflastning af flere graviditetsskavanker. Så kender du en gravid der døjer med vand i kroppen, lændesmerter eller bækkenløsning, så vil gavekortet til gravidmassage være den helt rette gave.

Vores klienter der får gravidmassage, oplever efterfølgende en bedre mobilitet, velvære og afslappethed. Udover selve massagen, som gavekortet giver adgang til, skaber vi også altid et nærværende rum, hvor den gravide trygt kan snakke om de elementer ved graviditeten og det kommende moderskab, som fylder netop nu.

Print-selv gavekortet til gravidmassage er en ideel gave til et babyshower, når det ikke kun skal handle om baby, men også om mor.

Bestil et print-selv gavekort på 2 minutter

Når du ønsker at købe et gavekort, så skal du blot besøge vores booking system, klikke på “gavekort” og vælger behandlingsform. Når du har betalt, så sender vi det flotte gavekort til dig på email, så du selv kan printe det ud.

OBS: Du skal bare vælge en tilfældig tid, når gavekortet købes. Det har ingen betydning for, hvornår gavekortet skal bruges.

Hurra - klinikken har fødselsdag!

Den 1. august har klinikken 5 års fødselsdag, og det skal selvfølgelig fejres. Derfor tilbyder vi i hele august en ekstra behandling,

når du køber et 5-turs klippekort.

 

Du får altså 6 behandlinger for 5 behandlingers pris i hele august

Gry-og-izabella-på-huskdigselv

Fødselsdagstilbud i august

Hurra - klinikken har 5 års fødselsdag!

Nej tak. Lukke dette vindue.

Den 1. august har klinikken 5 års fødselsdag, og det skal selvfølgelig fejres. Derfor tilbyder vi i hele august en ekstra behandling,

når du køber et 5-turs klippekort.

Du får altså 6 behandlinger for 5 behandlingers pris i hele august.