Klinikkens specialer

Huskdigselv er en klinik med høj faglighed både inden for fertilitet, graviditet og fødsel – der er klinikkens specialer – men også inden for andre områder, som for eksempel overgangalder, hvor zoneterapien har en positiv effekt, kan vi tilbyde ekspertbehandling.

Vi tilbyder også Totum kropsterapi, gravidmassage, igangsættelse af fødsel, zoneterapi til spædbørn samt fødselshjælp.

Igangsættelse

Læs mere

Zoneterapi for fertilitet

Læs mere

Doula / fødselsterapeut

Læs mere

Kropsterapi

Læs mere

Overgangsalder

Læs mere
Zoneterapi og fertilitet

Vi er specialiserede i barnløshed, graviditet, igangsættelse af fødsel, fødselsterapi og spædbørn

Huskdigselv er en klinik med stor personlig erfaring og høj faglighed både inden for kuk i cyklus, barnløshed, fertilitet, graviditet og ikke mindst støtte og assistance ved fødslerne – som er klinikkens specialer – men også inden for alle de andre områder, hvor zoneterapien har en positiv effekt.

Vi tilbyder også Totum kropsterapi, gravidmassage, fødselsforberedelse 1:1, igangsættelse af fødsel, zoneterapi til spædbørn samt fødselshjælp. Klinikken er placeret i en smuk gammel ejendom fra 1731 hvor vi holder til i hyggelige, lyse og rolige omgivelser tæt på Gammel Strand Metro i København K.

Vi har også gode erfaringer med…

Klinikken indehaves af Izabella Winther, som har været uddannet FDZ zoneterapeut i 20 år – siden  og har siden uddannet sig som Totum kropsterapeut og fødselsterapeut. Hun har løbende specialiseret sig indenfor barnløshed, graviditet, fødsler og spædbørn. Som fødselsterapeut har hun deltaget og assisteret ved mere end 60 fødsler.

I klinikken har vi også gode erfaringer med kropsterapi og zoneterapi mod:

Se ledige tider

Hos Huskdigselv.dk behandler vi over 1.000 personer årligt med forskellige smerter og gener. Bestil tid hos vores én af vores behandlere online – nemt og sikkert.