Over 22 års erfaring ✽ RAB Godkendt ✽ Centralt placeret i København

IGANGSÆTTELSE AF FØDSEL

Er du gået over tid? Prøv igangsættelse af fødsel med zoneterapi

Er du gået over tid? Eller nærmer din terminsdato sig blot med hastige skridt? Så kan du få sat fødslen i gang med zoneterapi hos Huskdigselv. Vi trykker på igangsættende punkter på dine fødder og krop, så du får sat fødslen i gang på en naturlig måde.

Vidste du at 75% går i fødsel indenfor 24 timer efter behandling hos os?

læs også om rebozo, fødselsmodning og efterfødselsbehandling

Igangsættelse_af_fødsel_med_zoneterapi_huskdigselv
“Hej Izabella. Var hos dig for igangsættelse sidste mandag. Som jeg sagde til dig der... der var nogle af de plukveer, som du satte igang, som føltes noget anderledes end normalt. Min livmoderhals var godt i gang med modning, men du hjalp nok det sidste på vej. 10 timer efter din behandling begyndte mine veer, og 13 timer derefter blev min lille engel født.”
Hayat og Lina
"Tak for en fin behandling i onsdags hvor jeg var til modning/igangsættelse af fødsels v.zoneterapi. En lille opdatering: Jeg fødte en stor velskabt pige fredag aften ved en lynfødsel. Alle i familien har det godt og nyder denne første fine tid :-)"

Emili

"Hej Izabella, Bare en lille Update på din behandling i dag. Med det samme jeg kom ned af trappen startede plukveerne, meget kraftige endda. Jeg gik rundt i næsten 1,5 time, bare ligeså stille. Og havde de kraftigste plukveer med få minutters mellemrum. Nu har jeg så været hjemme i 3 timer og de er stadig kraftige men ikke så ofte. Spændende at se om det udvikler sig men i hvertfald reagerer kroppen på din behandling. ?"

 Christiane

"Hej Izabella. Her er en lille update på en behandling, jeg fik hos dig. Jeg var inde hos dig torsdag d. 28 januar kl. 13, da jeg gerne ville have sat gang i min fødsel. Jeg fik veer om aftenen og fødte min lille pige fredag kl. 21.37. Så mange tak for hjælpen. Mvh Mette"

Mette R.

"Kære Thea Tak for i torsdags, hvor jeg var til igangsættende zoneterapi hos dig. Jeg ved ikke, hvad du gjorde, men det virkede! Fødslen begyndte 23.30 torsdag aften - 12 timer efter behandlingen. 14.45 fredag kom vores lille dreng til verden i vores spisestue efter den mest fantastiske hjemmefødsel❤️. Jeg tror virkelig, at behandlingen har været med til at give det sidste skub, men særligt din tilgang til den naturlige proces og opmuntring gav mig også en ro i sindet og en tro på, at det nok skulle gå i gang af sig selv, og det var som om, at da jeg først gav slip på bekymringen, så fulgte min krop efter. Tusind, tusind tak for hjælpen. Vi ses igen, når jeg næste gang er tæt på at gå over termin."
Hej Izabella Jeg fik en tid hos dig kl 14, og allerede under den igangsættende zoneterapi behandling kom der gang i veerne med 5 minutter imellem. Jeg forsøgte at gå en tur på den time, du havde anbefalet, men jeg nåede kun over broen mod Christianshavn, før jeg måtte vende om mod bilen, fordi veerne tog så hårdt til. Vi nåede kun lige hjem og vende på Frederiksberg, inden vi måtte køre på hospitalet. Og klokken 19:24 samme dag fødte jeg en lille dreng 🙂 Altså har jeg nu prøvet at gå i fødsel begge gange med mine 2 børn inden for 24 timer, med en igangsættende behandling hos jer. Det passer hvad I skriver på jeres hjemmeside. I har min største anbefaling! Kh Mathilde

Behandlinger for igangsættelse af fødslen

Igangsættelse af fødsel

gravidmassage behandling af gravid kvinde

Igangsættende zoneterapi hjælper med:

✽ At sætte din fødsel naturligt I gang

✽ Mindsker bekymringer og tankemylder

✽ Dyb ro og afspænding i kroppen

✽ Konkrete tips du kan gøre derhjemme

En behandling af 55 minutter

kr. 995,-

Fødselsmodning med zoneterapi

massage_hos_huskdigselv

Fødselsmodnende zoneterapi for:

✽ At modne din krop til naturlig fødsel

✽ At mindske stress og bekymringer

✽ Velvære til dig og ikke mindst din baby

✽ At forberede dig til din fødsel

En pakke med 4 behandlinger

kr. 3.195,-

Rebozo under din graviditet

Rebozo massage hjælper dig med:

✽ Løsne smerter & spændinger I bækken

✽ At afspænde kroppen på en blid måde

✽ At forberede dig konkret til din fødsel

✽ Energi og velvære til din gravide krop

En behandling af 45 minutter

kr. 695,-

Få hjælp til en naturlig igangsættelse af din fødsel hos Huskdigselv

Få en tryg og rolig fødsel

En fødsel går i gang, når din krop og din baby er helt klar. Det er helt normalt, at fødslen ikke går i gang på terminsdatoen. Nogle babyer har brug for lidt flere dage i mors mave, end andre babyer. Og din baby kender ikke til din terminsdato.

Mange kvinder er bange for at føde i bilen eller i køen i supermarkedet. Så hurtigt går det nu ikke. Når du har været til fødselsmodning eller igangsættende behandling hos Huskdigselv, vil du tidligst føde senere samme dag eller aften. Virker behandlingen ikke indenfor 24 timer, er din krop ikke helt klar endnu. Så kan det være en god idé at prøve endnu en behandling nogle dage senere. Men behandlingen er ikke spildt, for selvom fødslen ikke går i gang med det samme, får du den ro i kroppen, der skal til, for at få en god fødsel.

Symptomer på, at fødslen snart går i gang

Fødselsmodnende zoneterapi kan være en effektiv måde at sætte gang i fødslen, hvis du og baby er klar og moden. Her er en liste over symptomer og tegn på at du snart går i fødsel:

  • Diarré/hyppig afføring
  • Hyppige plukkeveer
  • Menseslignende smerter
  • Uro i benene
  • Vand i kroppen
  • Tegnblødning
  • Slimproppen, der er gået
  • Vandafgang

På vores side om fødselsmodning, kan du få uddybende information om tegn på snarlig fødsel. Læs mere her.

Hvad sker der efter en igangsættende zoneterapi behandling?

Zoneterapibehandlingen har til formål at få sat gang i veerne hos dig. Vi trykker og stimulerer punkter, som kan virke fødselsmodnende og igangsættende på din kommende fødsel. De punkter, vi stimulerer, har vi erfaring for reelt virker igangsættende.

Hos de fleste af de højgravide klienter, mærker de plukkeveer under behandlingen samt en murren i underlivet, der minder om menstruationssmerter. Det er den naturlige fødselsmodning og igangsættelse af din fødsel modsat den medicinske, som du bliver tilbudt, når du er gået 5-10 dage over din termin.

Når du forlader Huskdigselv-klinikken, sender vi dig ud på en gåtur af en times varighed. Efter behandlingen og mens du går, vil du med stor sandsynlighed mærke en murren og du kan mærke, at det tynger i underlivet, Det er alt sammen gode tegn og kan være det første tegn på, at din fødsel snart går naturligt i gang.

Hindbærblade-te, ananas og dadler kan også virke igangsættende og fødselsmodnende. Og det smager tilmed godt, så bare gå i gang!

Hvad er igangsættende zoneterapi i forbindelse med din fødsel?

Zoneterapi kan virke igangsættende og være det sidste skub, der skal for at fødslen går i gang. Under zoneterapibehandling trykkes på ve-stimulerende punkter, som – hvis din krop er moden og klar til det – vil sætte din fødsel i gang uden kunstig ve-stimulerende medicin.

Vi stimulerer akupressur punkter under dine fødder og på din krop, og under behandlingen vil du måske opleve, at baby bliver meget livlig, at der kommer plukkeveer og murren i underlivet, hvilket er helt naturligt og faktisk er gode tegn med en kommende fødsel I vente.

“Gennem årene er der lavet mange forsøg med zoneterapi og fodmassage, som har vist positiv effekt – eksempelvis på migræne, fødsler, hovedpine, allergi, forstoppelse og ufrivillig vandladning.”, ref. National Institutes of Health

Det er en god ide at få din første igangsættende zoneterapibehandling cirka 1 uge før din termin. Så er der større chance for, at din fødsel går naturligt i gang. Vi behandler også mange kvinder, der gået over termin. 75% af alle gravide kvinder vi behandler, som er gået over terminsdatoen, går i fødsel indenfor 24 timer.

Er du i uge 37 og utålmodig?

Så er vores fødselsmodnende pakke sikkert noget for dig. Vi tilbyder 4 fødelsmodnende behandling til dig, der gerne vil gøre noget godt for dig selv i den sidste del af graviditeten og forberede din krop til fødslen.

Læs om vores pakker for gravide her.

Se ledige tider

Hos Huskdigselv.dk behandler vi over 1.000 personer årligt med forskellige smerter og gener. Bestil tid hos vores én af vores behandlere online – nemt og sikkert.

GUIDE: Sæt din fødsel i gang naturligt med zoneterapi

Der er mange ting at gøre, som sætter skub i din fødsel. Det virker dog kun, hvis din krop er moden nok! Og bliv ikke frustreret, hvis du prøver det hele og ingen af delene virker. Din krop fungerer fuldstændig, som den skal, men den gør, hvad den gør og på det tidspunkt, den synes det skal ske, så fortvivl ikke! Når du har afprøvet alle vores tip til igangsætning af fødsel, kan du kontakte os for igangsætning med zoneterapi, så din fødsel kan komme godt i gang.

1) Se videoen “Tips og Tricks til at sætte fødslen i gang” 

Her får du gode råd til hvilke punkter du og din partner selv kan trykke på, som kan virke fødselsmodnende. 

2) Gå ture af en times varighed

Når du er gående/stående, har du helt naturligt tyngdekraften med dig som din hjælper. Tyngden kan irritere din livmoder og sætte gang i en masse gode plukkeveer og når der er tilstrækkelig nok af dem, kan de være med til at få sat gang i fødslen, som i starten vil virke som en murren i underlivet og føles lidt som de velkendte menstruationssmerter. Så gå dig nogle ture, gerne 2-4 gange på en dag. Og stop op når der kommer en plukkeve. Når den klinger af, kan du gå videre igen.

3) Stimulér brystvorter

Når du stimulerer dine brystvorter, udløser det “kærlighedshormonet”, som er et vigtigt hormon i forbindelse med fødslen og som kan være med til at sætte din fødsel i gang. Dine brystvorter vil med stor sandsynlighed være ret ømme, så pas på med at overgøre det. Men generelt er berøring vigtigt, da al berøring udløser hormonet.

4) Dyrk sex med manden

Kan du og manden overskue at dyrke sex med den store mave imellem jer, så kan mandens sæd have den gavnlige virkning, at fødslen går i gang. Mandens sæd indeholder nemlig det vigtige hormon prostaglandin, som kan have en igangsættende virkning. Sex alene er dog ikke nok, men prøv med flere af de andre muligheder, som vi nævner.

5) Hvile

Det er også vigtigt, at du hviler dig, så sørg for at lægge dig ned efter en af dine gå ture. Find en god rytme mellem at være aktiv og dine hvil. Du skal lade op, så du ikke brænder al din energi af på gåturene.

6) Uden mad og drikke…

Duer helten ikke! Det er vigtigt, at du får indtaget rigeligt med væske og spist god, sund og nærende mad fordelt på hele dagen, så dine depoter hele tiden er fyldt op. Du ved jo ikke hvornår du skal bruge en masse kræfter, som en fødsel kræver. Og på dette stadie, hvor du er nu, kan et glas vin også være både gavnligt og afslappende for dig og det kan måske sætte din fødsel i gang naturligt.

Pris for igangsættende zoneterapi

Én behandling af 55 minutter

995 kr