Over 22 års erfaring ✽ RAB Godkendt ✽ Centralt placeret i København

Om Huskdigselv

Huskdigselv er en klinik med høj faglighed både inden for fertilitet, graviditet, fødsel og overgangsalder – som er klinikkens specialer – men også inden for andre områder, hvor zoneterapien har en positiv effekt.

Vi tilbyder også Totum kropsterapi, fysiurgisk massage, gravidmassage, fødselsforberedelse, igangsættelse af fødsel, zoneterapi til spædbørn samt fødselshjælp.

Hvordan kan zoneterapi hjælpe dig, der er barnløs

Du er i centrum hos Huskdigselv

Vi har specialiseret os indenfor barnløshed, fertilitetsbehandling, graviditet, igangsættelse af fødsel, fødselsterapi, spædbørn og overgangsalder, og har gode erfaringer med følgende:

• Migræne, hovedpine og spændingshovedpine
• Fordøjelsesproblemer og irriteret tyktarm
• Allergi og astma
• Stress og udbrændthed
• Piskesmæld og nakkestivhed
• Kroniske sygdomme
• Rygproblemer

På siderne herunder, kan du let finde relevante og vigtige informationer om klinikken Huskdigselv, de personer du møder når du besøger klinikken, mere vores specialer samt alt hvad der ellers rør sig i Huset Huskdigselv.

Behandlere

Læs mere

Om huset

Læs mere

Zoneterapi

Specialer

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Læs mere

Klinikkens placering

Klinikken er placeret i lyse og rolige omgivelser tæt på Gammel Strand og Christiansborg i København K. Hvis du skal finde vej til os, kan du læse mere på vores Kontakt-side.

Har du spørgsmål til vores behandlinger, politiker ell.lign., anbefaler vi, at du kigger på vores Ofte Stillede Spørgsmål-side.

I Huset Huskdigselv er der ugentligt både behandlinger, events og undervisning. En del af det der sker i huset er arrangementer som vi selv afholder, men det er også muligt for eksterne behandlere, undervisere og foredragsholdere at benytte lokalerne.

Se ledige tider

Hos Huskdigselv.dk behandler vi over 1.000 personer årlig for smerter, stress og graviditetsgener. Bestil tid hos vores en af vores behandlere online – nemt og sikkert.