Over 22 års erfaring ✽ RAB Godkendt ✽ Centralt placeret i København

GRAVIDPAKKER

Bliv klar til din fødsel med vores gravidpakke

Hos Huskdigselv er vi stolte, af at være kendt for at kunne tilbyde gravide effektive behandlinger til gravide. Vores behandlinger styrker din sundhed, giver velvære i graviditeten og lindrer dine graviditetsgener igennem hele graviditeten. Vores behandlinger forbereder dig samtidig til din forestående fødsel. Vi tilbyder to forskellige pakker til dig der er gravid. Så får du den behandling, du har brug for  til en attraktiv pris.

Book din første tid via bookingknappen og når du er hos os første gang, planlægger vi et forløb sammen med dig

Bliv klædt på til fødslen med vores gravidpakker

Læs også om gravidmassage, rebozo og doulaforløb.

Rebozo massage hos Huskdigselv

Når du booker tid til behandling, så skriv dit valg af pakke i bemærkningsfeltet. Book en tid til zonterapi, som din første behandling.

Pas på dig selv og din baby

Det er et stort arbejde for din krop at give liv til et nyt menneske. Når du er gravid er det derfor ekstra vigtigt, at du passer godt på dig selv og giver dig selv den opmærksomhed og omsorg du har brug for, så du styrker dig selv fysisk og mentalt. Det er til gavn for både dig og for din baby.

Din baby deler kredsløb med dig og får næring, ilt og hormoner via blodgennemstrømningen af moderkagen. Og efter fødslen giver du din baby mad, trøst og nærhed gennem amning.  Så det er indlysende at din mentale og fysiske sundhed er afgørende for din babys vækst og helbred – i maven og når du har født.

Hvis du er stresset, vil det påvirke din baby i maven. Meget stress under graviditeten kan det betyde en lavere fødselsvægt og stress hos moderen kan også gøre det svært at give amningen en god start. Allerede fra uge 17 kan baby høre støj og støjende uro kan være en stressfaktor for din ufødte baby.

Der er er også undersøgelser, som viser, at nogle af de sygdomme, som optræder senere livet kan hænge sammen med moderens næring og sundhed under graviditeten. Og der er undersøgelser, som peger i retning af at stress under graviditeten kan have betydning der rækker længere ud i barnets liv og blandt andet kan have betydning for hjernens evne til at regulere aktivitet, opmærksomhed og impulser. 

Derfor er det vigtigt for dig, som er gravid, at tilstræbe at være i ro og balance og undgå stressfaktorer og støj, der kan stresse dig og din baby. Det er faktisk lige så vigtigt at tænke på som kost, bevægelse og søvn. 

Samtidig er virkeligheden for de fleste gravide, at de langt hen i graviditeten har en helt almindelig hverdag med arbejde, familie og fritid – positive ting, der hver især bidrager til en god tilværelse. Men samtidig kan hverdagslivet opleves lidt ekstra udfordrende i takt med at graviditeten skrider frem og maven vokser og kroppen bliver tungere og mere øm og anspændt. Måske oplever du også, at hovedet er fuld af bekymringer og at tanker om baby i maven og den kommende fødsel fylder mere og mere hos dig i løbet af graviditeten. Når krop og sind er på arbejde hele tiden kan det være svært at koble af og finde ro.

Den populære pakke – til hele graviditeten

Din pakkepris kr. 4.995,-

Du får med denne pakke behandlinger igennem hele din graviditet (17. – 41. uge)

  •  3 zoneterapi behandlinger
  •  1 rebozo behandling eller en 1 gravidmassage
  • 1 igangsættende behandling
  • 1 efterfødsels behandling (inden for 2 måneder efter fødsel)

Fødselsmodningspakke – op til din fødsel (37. – 41. uge)

kr. 3.195 kr.

En pakke til dig, der gerne vil  forberede din krops til fødslen. Du får fødselsmodnende zoneterapi behandlinger op til din fødsel. Hvis du vælger denne pakke anbefaler vi, at du går i gang med behandlingerne, når du er i uge 37. 

  • 2 fødselsmodnende zoneterapi behandlinger
  • 1 igangsættende behandling
  • 1 efterfødsels behandling (inden for 2 måneder efter fødsel)

Se ledige tider

Hos Huskdigselv.dk behandler vi over 1.000 personer årligt med forskellige smerter og gener. Bestil tid hos vores én af vores behandlere online – nemt og sikkert.

Tre forskellige behandlingsformer under din graviditet

Zoneterapi under/efter din graviditet

Zoneterapi under graviditeten hjælper med:

✽ At reducere kvalme og andre skavanker

✽ Mindsker smerter I led og muskler

✽ Bedre flow I kroppen til dig og din baby

✽ Følelsen af mere overskud og energi

En behandling af 55 minutter

kr. 895,-

Fødselsmodning med zoneterapi

Fødselsmodnende zoneterapi hjælper med:

✽ At modne din krop til naturlig fødsel

✽ At mindske stress og bekymringer

✽ Velvære til dig og ikke mindst din baby

✽ At forberede og rådgive dig til fødslen

En pakke med 4 behandlinger

kr. 3.195,-

Gravidpakke med 6 behandlinger

Vores gravidpakke hjælper dig blandt andet til:

✽ Trygt gravid forløb med dig I fokus

✽ At modne din krop til naturlig fødsel

✽ Fødselsforberedende værktøjer

✽ Massage og rebozo til din gravide krop

6 behandlinger efter eget valg

kr. 4.995,-

fødselsforberedelse

Få den behandling, du har brug for

Hos Huskdigselv har vi en række behandlinger, der kan hjælpe dig med at stresse af og opretholde din sundhed og dit velbefindende mens du er gravid. Samtidig tilbyder vi dig et fortroligt rum, hvor du kan sænke skuldrene og få talt om det, der bekymrer dig. Vi har mange års erfaring med behandling af gravide og fødende kvinder.

Ud over at give dig dig og din baby velvære i graviditeten hjælper behandlingerne også hjælpe din krop med at forberede dig til fødslen.

Vores behandlinger mindsker symptomer på stress, skaber balance og velvære i din gravide krop, får dig til at føle dig afspændt og afslappet, lindrer dine graviditetsgener og giver dig mere energi i gennem graviditeten. Når du er gået tiden ud kan igangsættende og fødselsmodnende zoneterapi give din krop det lille skub, der skal til for at du går naturligt i gang med din fødsel. Når du har født kan zoneterapi hjælpe din krop til at restituere og give dig mere overskud til din nye tilværelse med baby, amning og mindre søvn.

Vi tilbyder zoneterapigravidmassage, rebozomassage, fødselsmodning og igangsættende zoneterapi.

Du kan booke alle behandlinger enkeltvis – eller du kan vælge en af vores pakker for gravide og være sikker på at have den behandling, du har brug for, ved hånden – og samtidig få en god pris. Du kan altid booke supplerende behandlinger efter behov.

rebozo
"Da jeg var gravid, så blev jeg meget utryg hver gang jeg tænkte på selve fødslen. Derfor besluttede vi tidligt, at vi skulle have en fødselshjælper ved vores side. Izabella var bare det helt perfekte match for os, for hun er med sit rolige sind god til at tune ind på ens individuelle behov."
Liza, 33 år
Jeg kan på det varmeste anbefale Izabella som fødselshjælper! Jeg fik zoneterapi hos Izabella under hele graviditeten og det var rigtig dejligt at have disse behandlinger som holdepunkter i en tid hvor man både fysisk og psykisk kan føle sig udfordret. Jeg besluttede tidligt at graviditeten at bruge Izabella som fødselshjælper og det gjorde at min angst og bekymring for selve fødslen blev væsentligt mindre"

– Anonym

Umiddelbart efter behandlingen var kvalmen nedsat med ca. 40%, og jeg var i stand til at gå ind i Irma og købe enkelte madvarer, samt spise/drikke dem, og ikke kaste op! Wuhuu!? Behøver jeg at sige, at jeg er kommet hos Izabella hver uge siden da? Og da hun også er praktiserende doula/fødselshjælper, blev vi meget hurtigt enige om, at få hende på banen under selve fødslen også - både fordi trygheden og tilliden er total, og fordi hendes råd og vejledning reelt har hjulpet os i denne fagre nye graviditets-fødsels-baby-verden.

Catharina, 36 år