Over 22 års erfaring ✽ RAB Godkendt ✽ Centralt placeret i København

TERMINSBEREGNER

Er du gravid? Tillykke!

Er din menstruation udeblevet og har du lige konstateret, at du er gravid, så er der sikkert en masse forvirrende tanker lige nu, mens du læser dette. Det kan feks være tanker som:

  • Er det nu et godt tidspunkt?
  • Har vi plads i vores bolig?
  • Hvad med min arbejdsgiver?
  • Hvad siger vennerne?
  • Hvad siger familien?
  • Bliver jeg nu tyk?
  • Hvad sker der nu med vores parforhold?
  • Er vores økonomi stærk nok til en baby lige nu?
  • Kan jeg overhovedet finde ud af at være mor?

Det er helt naturligt at tænke på den måde og selvfølgelig er det overraskende, at se de to streger uanset om det er planlagt eller ej. Et andet og ret relevant spørgsmål der også kan dukke op i dit hoved er:

Hvornår har jeg termin?

Beregn din terminsdato

Hvornår var den første dag i din sidste menstruation?

Antal dage i din cyklus

Hvordan beregnes terminsdatoerne?

Din terminsdato regnes ud fra din sidste menstruations første dag. En fuld graviditet er 40 uger. Eksempel. Lad os sige at du blev gravid den 1.1. – din termin vil så være omkring den 8.10. Altså 40 uger senere. Den nøjagtige terminsdato beregnes og måles ved nakkefoldsscanning.

Vidste du at zoneterapi kan afhjælpe graviditetsgener?

Kvalme, træthed, en krop under ombygning, alt sammen helt naturligt og samtidig meget overvældende. Der er hjælp at hente, zoneterapi behandlinger kan booste dig med energi så du lettere kan håndtere dagene i den kommende tid.

Book tid til zoneterapi her.

Se ledige tider

Hos Huskdigselv.dk behandler vi over 1.000 personer årligt med forskellige smerter og gener. Bestil tid hos vores én af vores behandlere online – nemt og sikkert.

Behandlinger for igangsættelse af fødslen

Igangsættelse af fødsel

gravidmassage behandling af gravid kvinde

Igangsættende zoneterapi hjælper med:

✽ At sætte din fødsel naturligt I gang

✽ Mindsker bekymringer og tankemylder

✽ Dyb ro og afspænding i kroppen

✽ Konkrete tips du kan gøre derhjemme

En behandling af 55 minutter

kr. 995,-

Fødselsmodning med zoneterapi

massage_hos_huskdigselv

Fødselsmodnende zoneterapi for:

✽ At modne din krop til naturlig fødsel

✽ At mindske stress og bekymringer

✽ Velvære til dig og ikke mindst din baby

✽ At forberede dig til din fødsel

En pakke med 4 behandlinger

kr. 3.195,-

Rebozo under din graviditet

Rebozo massage hjælper dig med:

✽ Løsne smerter & spændinger I bækken

✽ At afspænde kroppen på en blid måde

✽ At forberede dig konkret til din fødsel

✽ Energi og velvære til din gravide krop

En behandling af 45 minutter

kr. 695,-

“Hej Izabella. Var hos dig for igangsættelse sidste mandag. Som jeg sagde til dig der... der var nogle af de plukveer, som du satte igang, som føltes noget anderledes end normalt. Min livmoderhals var godt i gang med modning, men du hjalp nok det sidste på vej. 10 timer efter din behandling begyndte mine veer, og 13 timer derefter blev min lille engel født.”
Hayat og Lina
"Tak for en fin behandling i onsdags hvor jeg var til modning/igangsættelse af fødsels v.zoneterapi. En lille opdatering: Jeg fødte en stor velskabt pige fredag aften ved en lynfødsel. Alle i familien har det godt og nyder denne første fine tid :-)"

Emili

"Hej Izabella, Bare en lille Update på din behandling i dag. Med det samme jeg kom ned af trappen startede plukveerne, meget kraftige endda. Jeg gik rundt i næsten 1,5 time, bare ligeså stille. Og havde de kraftigste plukveer med få minutters mellemrum. Nu har jeg så været hjemme i 3 timer og de er stadig kraftige men ikke så ofte. Spændende at se om det udvikler sig men i hvertfald reagerer kroppen på din behandling. ?"

 Christiane

"Hej Izabella. Her er en lille update på en behandling, jeg fik hos dig. Jeg var inde hos dig torsdag d. 28 januar kl. 13, da jeg gerne ville have sat gang i min fødsel. Jeg fik veer om aftenen og fødte min lille pige fredag kl. 21.37. Så mange tak for hjælpen. Mvh Mette"

Mette R.

"Kære Thea Tak for i torsdags, hvor jeg var til igangsættende zoneterapi hos dig. Jeg ved ikke, hvad du gjorde, men det virkede! Fødslen begyndte 23.30 torsdag aften - 12 timer efter behandlingen. 14.45 fredag kom vores lille dreng til verden i vores spisestue efter den mest fantastiske hjemmefødsel❤️. Jeg tror virkelig, at behandlingen har været med til at give det sidste skub, men særligt din tilgang til den naturlige proces og opmuntring gav mig også en ro i sindet og en tro på, at det nok skulle gå i gang af sig selv, og det var som om, at da jeg først gav slip på bekymringen, så fulgte min krop efter. Tusind, tusind tak for hjælpen. Vi ses igen, når jeg næste gang er tæt på at gå over termin."
Hej Izabella Jeg fik en tid hos dig kl 14, og allerede under den igangsættende zoneterapi behandling kom der gang i veerne med 5 minutter imellem. Jeg forsøgte at gå en tur på den time, du havde anbefalet, men jeg nåede kun over broen mod Christianshavn, før jeg måtte vende om mod bilen, fordi veerne tog så hårdt til. Vi nåede kun lige hjem og vende på Frederiksberg, inden vi måtte køre på hospitalet. Og klokken 19:24 samme dag fødte jeg en lille dreng 🙂 Altså har jeg nu prøvet at gå i fødsel begge gange med mine 2 børn inden for 24 timer, med en igangsættende behandling hos jer. Det passer hvad I skriver på jeres hjemmeside. I har min største anbefaling! Kh Mathilde