Fødselsforberedelse –
hjælp under din graviditet

Tillykke med graviditeten, snart skal du være mor og der findes ikke noget, der er større end selve fødslen og derfor er det godt at være klædt på til dit livs største begivenhed. Du gør dig sikkert allerede en masse tanker om, hvad der skal, ske, du hører og læser om fødselshistorier og det kan skabe en usikkerhed i dig, for hvad er det egentlig du om lidt står overfor?

Fødselsforberedelse hos Husdigselv

Bliv klar til din fødsel

At gå til fødselsforberedelse kan give dig ro og klæde dig godt på til din kommende fødsel. Der er ikke to fødsler, der er ens. Derfor er det vigtigt for dig og din kommende baby, at du har forberedt dig – for dig, din partners og din babys skyld.

Fødselsforberedelse er et tilkøb for alle gravide. Hospitalerne tilbyder fødselsforberedelse cirka tre aftener i hospitalets aula sammen med 100 andre gravide eller par. Det kan måske være svært at få stillet netop dit spørgsmål, når der er så mange andre tilstede og med to sundhedsfaglige personer til stede. Vi anbefaler, at du tager til de fødselsforberedende møder, da det er en god ide at se hospitalet og høre deres tilbud og retningslinjer. Vores anbefaling er, at du også tilkøber fødselsforberedelse, enten på yogahold, afspændingshold, rebozo undervisning eller som vi tilbyder i Huset Huskdigselv: Fødselsforberedelse 1:1.

Hvad er fødselsforberedelse 1:1?

Vi tilbyder dig fødselsforberedelse 1:1, som ser graviditet, fødsel og barsel som en sammenhængende proces. Vi følger dig et aftalt antal gange gennem hele processen. Fødselsforberedelse – som er helt skræddersyet til dig og dine behov – består af zoneterapi, akupressur, fødselsvejledning, rebozo og samtaleterapi. Alt sammen for at sikre dig en sund og ukompliceret graviditet.

Fødselsforberedelse handler om at klæde dig så godt på til din kommende fødsel. En fødsel er unik og kan ikke sammenlignes med andet, vi kender eller har prøvet i livet. Men du kan blive klogere på dig selv, når vi sammen dykker ned i den person, du er – med de udfordringer du har mødt på din vej gennem livet – og som også vil komme til udtryk under din kommende fødsel.

De fleste, der går til fødselsforberedelse hos os under deres graviditet, vælger også at have én fødselshjælper med til selve fødslen. Her vil vi sammen arbejde videre med den viden og erfaring vi fik under de fødselsforberedende sessioner.

fødselsforberedelse

Din fødselsforberedelse hos os kan bestå af:

  • En “usynlig ven” der lytter og rådgiver dig
  • Samtaler om mor rollen – hvilken mor ser du dig selv som
  • Teoretisk gennemgang af fødslens faser
  • Gennemgang af fødestillinger og vejrtrækning
  • Amning og tiden efter du har født
  • Udarbejdelse af din ønskeliste til fødslen
  • Rebozo og zoneterapi behandlinger

Se ledige tider

Hos Huskdigselv.dk behandler vi over 1.000 personer årligt med forskellige smerter og gener. Bestil tid hos vores én af vores behandlere online – nemt og sikkert.

Hvorfor fødselsforberedelse?

Din personlighed – på godt og ondt – vil titte frem under en fødsel. Måske du er typen, der kæmper meget for alt, hvad du foretager dig her i livet. Men den kamp behøver du ikke under en fødsel, ved at du får tillid til dig selv og din krop, kan du slippe kampen og bruge kræfterne på veerne under fødslen.

Den udfordring, som vi spotter sammen, vil vi arbejde med helt konkret med øvelser, vejrtrækning og samtale. På den måde vil du få en større indsigt om dig selv og lære, hvor du kan sætte ind og som du kan bruge aktivt, når fødslen går i gang.

Hvis du vil høre mere om fødselsterapi og vores erfaringer som fødselsterapeuter, er du meget velkommen til at ringe på 30 62 12 34 eller skrive en besked i kontaktformularen. Du kan også med fordel læse de personlige beretninger under referencer, hvis du vil læse om andre gravides erfaringer med fødselsforberedelse.

 

Artiklens kilder

https://www.borger.dk/sundhed-og-sygdom/barn_oversigtsside/Foedselsforberedelse

Priser på fødselsforberedende zoneterapi og samtaler

ZoneterapiIzabellaGry
Zoneterapi én behandling 55 min.895 kr.695 kr.
Igangsættende zoneterapi995 kr.995 kr.
Læs om zoneterapi
Læs om igangsættende zoneterapi
"Da jeg var gravid, så blev jeg meget utryg hver gang jeg tænkte på selve fødslen. Derfor besluttede vi tidligt, at vi skulle have en fødselshjælper ved vores side. Izabella var bare det helt perfekte match for os, for hun er med sit rolige sind god til at tune ind på ens individuelle behov."
Liza, 33 år
Jeg kan på det varmeste anbefale Izabella som fødselshjælper! Jeg fik zoneterapi hos Izabella under hele graviditeten og det var rigtig dejligt at have disse behandlinger som holdepunkter i en tid hvor man både fysisk og psykisk kan føle sig udfordret. Jeg besluttede tidligt at graviditeten at bruge Izabella som fødselshjælper og det gjorde at min angst og bekymring for selve fødslen blev væsentligt mindre"

– Anonym

Umiddelbart efter behandlingen var kvalmen nedsat med ca. 40%, og jeg var i stand til at gå ind i Irma og købe enkelte madvarer, samt spise/drikke dem, og ikke kaste op! Wuhuu!? Behøver jeg at sige, at jeg er kommet hos Izabella hver uge siden da? Og da hun også er praktiserende doula/fødselshjælper, blev vi meget hurtigt enige om, at få hende på banen under selve fødslen også - både fordi trygheden og tilliden er total, og fordi hendes råd og vejledning reelt har hjulpet os i denne fagre nye graviditets-fødsels-baby-verden.

Catharina, 36 år

Klinikken holder lukket til den 7/2

Når vi åbner igen, tilbyder vi dig et ekstra klip, når du køber et 5-turs klippekort.

 

6 behandlinger til zone- eller kropsterapi

for 5 behandlingers pris

Du kan booke din tid allerede nu.

Gry-og-izabella-på-huskdigselv

GENÅBNINGSTILBUD