Over 22 års erfaring ✽ RAB Godkendt ✽ Centralt placeret i København

ZONETERAPI MOD HOVEDPINE

Vi kan lette din hovedpine med zoneterapi

Vi ved hvor meget hovedpine og migræne kan fylde i din hverdag. Hovedpine er en meget hyppig konsekvens af manglende balance i vores liv, men hovedpine kan også skyldes hormonelle forandringer eller sygdom. Du vil opleve at din hovedpine og dine nakkespændinger lindres efter få zoneterapi-behandlinger.

Din hovedpine og migræne lindres efter få zoneterapi behandlinger

Læs også om kropsterapi mod hovedpine og massage

Zoneterapi mod hovedpine

Av! Dunkende hovedpine og nakkespændinger præger manges hverdag

Spændingshovedpine udløses af muskulære spændinger, stress, dårlige arbejdsstillinger, dårlige søvn. Og nogle gange er der ikke nogen åbenlys forklaring på, hvorfor hovedpinen opstår. De fleste af os oplever nogle gange spændingshovedpine og erfarer også at hovedpinen kan mildnes eller gå helt væk ved en kombination af fysiske øvelser, massage, afspænding og måske lejlighedsvis behandling med håndkøbsmedicin.  
 
Migræne er en halvsidig, dunkende hovedpine, der kommer i anfald, der varer fra få timer til dage. Migræne kan være ledsaget af kvalme og er kendetegnet ved at man oplever en større følsomhed over for indtryk udefra, især lys og lyd. Migræne kan optræde med eller uden forvarsel i form at det, der kaldes aura. Aura er synsforstyrrelser eller føleforstyrrelser, der kommer kort tid eller nogle minutter før selve migrænen. I Danmark lider ca. ½ mio mennesker af migræne, de fleste er kvinder. Man ved endnu ikke hvorfor nogen mennesker rammes af migræne, men man mener, at migræneanfald udløses af ændret elektrisk aktivitet i hjernen og at smerten udløses af en udvidelse af de store blodkar uden på hjernen, som forekommer under anfaldene. Der er erfaring for at bestemte føde- og drikkevarer kan medvirke til at udløse migræneanfald. Det kan f.eks. være fed mad, kaffe, tobak, chokolade eller andet. 

Zoneterapi

Zoneterapi hjælper med:

✽ Ro I nervesystemet

✽ Bedre vejrtrækning

✽ Støtte og råd til at få det bedre

✽ At blive mere tydelig

En behandling af 55 minutter

kr. 895,-

Kropsterapi

Kropsterapi hjælper med:

✽ Svære temaer I dit liv

✽ At blive mere tydelig

✽ At mærke dig selv bedre

✽ At få en konkret retning I dit liv

En behandling af 55 minutter

kr. 895,-

Massage

Massage hjælper med:

✽ At løsne smerter og spændte muskler

✽ At du får mere energi

✽ Lindring af stress og angst

✽ At mærke dig selv bedre

En behandling af 55 minutter

kr 895,-

Behandlinger mod hovedpine

Zoneterapibehandling mod hovedpine

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Der er evidens for at der er en sammenhæng mellem udsving og vores kønshormoner og hovedpine. Hos kvinder vil der være forandinger i hormnonniveaerne i forbindelse med ægløsning, menstruation, graviditet og overgangsalder, og det kan give hovedpine eller forværre en tendes til migræne.  
 
Hovedpine kan også være et symptom i forbindelse med helt almindelige sygdomme, som influenza eller forkølelse, ligesom hovedpine kan ledsage træthed ved f.eks. kroniske sygdomme. Endelig kan hovedpine være et symptom på alvorligere sygdomme, og derfor skal du søge læge, hvis du tilbagevendende har hovedpine over længere tid, eller hvis du har andre almensymptomer på sygdom.  
 
I Huset Huskdigselv vil du opleve at behandlinger med zoneterapi hjælper kroppen med at komme ud af den stresstilstand eller hormonelle ubalance, der kan være årsagen til din hovedpine. Virkningen efter behandlingerne er, at din krop vil føles mere afslappet. Du vil gang for gang opleve større velbehag og mindre stress i kroppen og at din hovedpine mindskes eller helt forsvinder, uanset om det drejer sig om spændingshovedpine, hormonelt betinget hovedpine eller migræne.

Vi tilbyder ud over zoneterapi også kropsterapi, der også har en positiv virning ifht. både stress og hovedpine.

Hvad betyder det for dig, at du har hovedpine?

Vi oplever tit, at hovedpine for vores klienter hænger sammen med andre ting, såsom helbreds- eller livsstilsproblemstillinger, der belaster. Vi behandler mange klienter, der oplever at det er svært at få hverdag med arbejde og familieliv til at hænge sammen, andre er ramt af stress, nogle er i et længere fertilitetsbehandlingsforløb, og der er også klienter, der får behandling i forbindelse en kronisk sygdom. Hovedpine bliver meget ofte nævnt som et symptom der virkelig fylder i hverdagen for disse klienter.

Det kan opleves som meget begrænsende for din livsudfoldelse og livsglæde, hvis du ofte er ramt af hovedpine. Din energi bliver drænet og du oplever måske træthed og initiativforladthed. Hovedpine påvirker også sin sindsstemning negativt.

Hvis du også har hovedpine, vil du ofte efter få zoneterapi behandlinger opleve en markant forbedring, således at hovedpinen lindres og du får mere overskud.

Zoneterapibehandling fokuserer på både nervesystem og hormonsystem, hvilket har betydning for at oprette ubalancer, der fører til hovedpine. Samtidig vil behandling af nakke- og hovedzoner give akut afspænding og lindring.

Zoneterapi hjælper kroppen med at genfinde balance, slappe af og finde ro på et dybt plan. Det er også en vigtig del af behandlingen, at du får mulighed at dele dine tanker og følelser og det kan skabe grundlag for nye perspektiver på dit liv og de ting som måske er med til at belaste dit system i en grad, der udløser hovedpine.

Hvor mange behandlinger, der skal til, afhænger meget af hvad der er årsagen til hovedpinen hos netop dig og hvor længe det har stået på.

Se ledige tider

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

Hvorfor får du hovedpine?

Som nævnt kan kan der være mange årsager til hovedpine. Her er nogle meget enkelt og konkrete faktorer, som har stor indflydelse på om du får hovedpine.

 

  • får du drukket nok vand?
  • hvordan er din søvn?
  • er der noget mad eller nogle drikkevarer som trigger din hovedpine?
  • drikker du for meget alkohol, som dræner kroppen for væske?
  • får du frisk luft og nok motion?
  • hvordan er dine arbejdsstillinger?
  • er du stresset eller bekymret og går ubevidst og spænder i kroppen

Sådan kan du afhjælpe din hovedpine

Mange behandler spændingshovedpine med håndkøbsmedicin, som paracetamol.
Hvis du har migræne, vil du være i dialog med din læge om relevant medicinsk behandling.

Hvis du ofte har hovedpine, kan du selv gøre meget for mildne eller fjerne din hovedpine helt på en naturlig måde ved at justere på ovennævnte faktorer eller ved at prøve om zoneterapi kan være en hjælp for dig.

Ingen hovedpine er ens – og derfor er du velkommen til at kontakte os på 30621234 eller på kontaktformularen her på siden for at høre hvordan zoneterapi kan være relevant for dig.

Artiklens kilder og referencer

“Det hjælper mig virkelig meget at komme herover engang imellem, og få et andet perspektiv på tingene. Men også at få nogle spændinger ud af kroppen.”

– Mia

"Jeg har været SÅ glad for at komme til zoneterapi for min hormonhovedpine. Det gør en reel forskel for min hverdag. Tak for jer!"

– Catharina, hormonhovedpine