Over 22 års erfaring ✽ RAB Godkendt ✽ Centralt placeret i København

GRAVIDMASSAGE

Bliv afspændt med gravidmassage

Gravidmassage kan lette dine graviditetsgener og få dig til at føle dig afspændt og afslappet, når kroppen begynder at være øm og spændt i løbet af graviditeten. Du vil samtidig også føle dig langt mere mobil i din gravide krop efter behandlingen.

Føl dig mere mobil og bliv fri for smerter under din graviditet.

Læs også om rebozo, gravidpakken, fødselsmodning og doulaforløb.

Huskdigselv glad klient
Gravid massage hos Huskdigselv.dk

Specialister i kvindekroppen

Hos Huskdigselv har vi stor erfaring med at behandle kvindekroppen før, under og efter en graviditet. Du vil derfor hos os opleve, at du kan trække på vores erfaringer og få gode råd til at lette din dagligdag som gravid. Vi kan for eksempel hjælpe med praktiske øvelser og vejledning i din situation. Gravidmassage er også en dejlig måde at forkæle dig selv på, mens du er gravid. Det vil give dig velvære til dig og dit ufødte barn.

Er du klædt godt nok på til fødslen?

Ellers kan du gå til fødselsforberedelse 1:1 hos Husk dig selv. Vi følger dig gennem hele din graviditet med et forløb, der er tilpasse dig: zoneterapi, akupressur, fødselsvejledning, rebozo og samtaleterapi.

Behandlingsformer under din graviditet

Gravidmassage

Gravidmassage hjælper med:

✽ At løsne hovedpine og spændinger

✽ Lændesmerter og uro i benene

✽ Smerter i iskias og vand i kroppen

✽ Bækkenløsning

En behandling af 55 minutter

fra 895,-

Rebozo i graviditeten

massage_hos_huskdigselv

Rebozo hjælper med:

✽ Løsner smerter & spændinger i bækken

✽ At afspænde kroppen på en blid måde

✽ At forberede dig til din fødsel

✽ Ny energi til din gravide krop

En behandling af 45 minutter

fra 695,-

Fødselsmodning med zoneterapi

gravidmassage behandling af gravid kvinde

Fødselsmodnende zoneterapi for:

✽ At modne din krop til naturlig fødsel

✽ At mindske stress og bekymringer

✽ Velvære til dig og ikke mindst din baby

✽ At forberede dig til din fødsel

En pakke med 4 behandlinger

fra 2.995,-

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Når du er cirka halvvejs i graviditeten, har du en fin rund mave, som fylder og kan ses. Du kan ikke længere sove på maven, maven begynder at være I vejen og du har skiftet garderoben ud med bukser og kjoler med plads til den gravide mave. Du oplever, at din krop bliver tungere, mere øm og spændt, og du kunne faktisk godt trænge til at blive masseret og få løsnet op i din gravide krop. Måske det er nu, du skal booke en tid til gravid massage. Mange kvinder vælger at få gravidbehandlinger under graviditeten.

Du har sikkert ikke gjort dig tanker om gravidmassage selvom du er gravid i 1. trimester. Kroppen bliver først mere tung og belastet længere henne i graviditeten og de fleste gravide klienter kommer til gravidmassage i 2. og 3. trimester.

Der sker hele tiden forandringer med din krop under hele graviditeten. Det er uvant, at kroppen bliver større og tungere. Det mærkes især i ryggen, lænden, og skuldrene.

Gravidmassage har en positiv virkning mod:

  • Lændesmerter
  • Vand i kroppen
  • Smerter i iskias
  • Uro i benene
  • Bækkenløsning
  • Hovedpine og spændinger
  • Søvnløshed
  • Kramper

 

Hvornår har du sidst ligget på maven?

Det er længe siden og du savner det med stor sandsynlighed. Når du kommer til behandling, får du masseret kroppen på en blid og nænsom måde.

Halvdelen af behandlingstiden ligger du på maven på en specialdesignet gravidpude, hvor der er plads til din mave, uanset hvor langt du er henne i din graviditet. Du får gravidmassage alle de steder, der er mest belastet på din krop. Vi fokuserer på nakke, skuldre, bækken, hofte, hele ryggen og især lænden, balder, bagside og forsiden af benene.

Du vil efter behandlingen opleve en afslappet og afspændt krop. Du vil føle dig afslappet og mærke ro og overskud de kommende dage efter gravidmassagen.

Se ledige tider

Hos Huskdigselv.dk behandler vi over 1.000 kvinder årligt med graviditetsgener. Bestil tid hos vores en af vores behandlere online – nemt og sikkert.

Hvor mange gange anbefaler vi, at du skal have gravidmassage? 

Det kommer helt an på, hvor øm og belastet din krop føles. De fleste kommer til gravidmassage i deres 2. trimester og derefter 2-3 gange inden fødslen. En behandling føles meget afslappende og du vil føle dig både lettet og afspændt efter behandlingen. 

Hvornår har du sidst ligget på maven? 

En gravid massage behandling foregår liggende på ryggen og på maven. Ja, du læste rigtigt, du kan ligge på maven og modtage blid og afspændende massage på ryggen. Ryg, lænd, hofte og bækken bliver især belastet under din graviditet og regelmæssig gravidmassage vil hjælpe dig til at have mere bevægelse og fleksibilitet I din gravide krop.

Behovet for gravidmassage opstår typisk når maven begynder at bule ud og tyngdepunktet I kroppen ændrer sig. I takt med at maven vokser, vil du opleve at mavens fylde og vægt vil få lænden til at kompensere for den ekstra vægt, der er på forsiden og derfor oplever mange en øm og træt lænd og det kan gravidmassage hjælpe dig med. 

Når du rejser dig fra briksen vil du opleve en mere afspændt og fleksibel krop med større bevægelsesfrihed og som hjælper dig gennem de næste dage efter gravidmassagen. Gravidmassage vil ikke kunne fjerne spænding I ryg og lænd permanent, men ved regelmæssig gravidmassage, vil du ikke føle dig så hæmmet som når du er spændt og last I ryg og lænd.

Når du kommer til gravidmassage, viser vi dig nogle afspændings øvelser du kan lave derhjemme og som kan aflaste en træt og øm lænd.

Og den aller største gevinst er nok den halve time du kommer til at ligge på maven for første gang I lang tid. Det er ihvertfald det der blive talt mest om, når den gravide kvinde rejser sig fra briksen.

Hvad gør gravidmassage for dig

Gravidmassage afspænder ikke blot din krop, det kan afhjælpe uro i benene, væske i kroppen og lægkramper som nogle kvinder får under graviditeten og samtidig giver gravidmassage også en god blodgennemstrømning til dine muskler og ikke mindst dine organer. Det er meget normalt at du i perioder lider af hovedpine eller førdøjelsesbesvær og her kan gravidmassage hjælpe dig, så din krop fungerer optimalt uden for mange gener. Du kan trække vejret lidt dybere og bedre efter gravidmassage. Når din krop fungerer optimalt og er afspændt, så har din baby det også godt og det. Og så har du det bare rigtig godt efter gravidmassage og det kan også hjælpe på dit humør, når kroppen har fået et godt boost efter en gravidmassage behandling.

Kan jeg ligge på maven, når jeg får gravidmassage

Ja! Det er faktisk den gode bonus ved gravidmassage behandlingen og som er en stor nydelse for kvinden. Rigtig mange kvinder sover på maven og det bliver umuligt, når du er halvvejs i graviditeten så mange af de kvinder der kommer til gravidmassage får opfyldt ønsket om at ligge på maven igen 

Hvem får gravidmassage

Der er mange kvinder der vælger at få gravidmassage under deres graviditet og det skyldes i de fleste tilfælde ondt i bækkenet, hoften eller lænden. Under normale omstændigheder vil motion afhjælpe den slags smerter og gener men en gravid krop kan ikke nødvendigvis bevæge sig som en ikke-gravid krop. Du kan derimod lave nogle afspændende stræk for at aflaste din lænd og bækken hvis du oplever at f.eks. gåture bliver for belastende for din krop. Vi anbefaler svømning eller cykling når maven er tung og lænd og bækken værker. Har du fået bækkenløsning anbefaler vi ikke svømning.

 

Priser på gravidmassage

IzabellaTheaMetteWinnie
Kropsterapi, massage og gravidmassage - én behandling af 55 min.1.195 kr.895 kr.895 kr.
Rebozomassage - én behandling af 45 min.695 kr.695 kr.
Gravidmassage-895 kr.895 kr.895 kr.
Læs om kropsterapi
Læs om Gravidmassage
Læs om rebozomassage
Læs mere om massage
“Det hjælper mig virkelig meget at komme herover engang imellem, og få et andet perspektiv på tingene. Men også at få nogle spændinger ud af kroppen."

– Mia

Jeg kan virkelig mærke, hvor rart det har været for min nakke og skuldre efter i dag. Du er så god!”

Hilsen A

“Kære Izabella. Tusind tak for idag. Jeg vil bare lige fortælle, at det er som om, at jeg har fået større volumen i lungerne. Jeg kunne trække vejret i bund, da jeg gik hjem gennem byen. Det var rigtig dejligt endelig at kunne det. Tak.”

Kh Lotte