Gravidmassage – wellness for dig og din baby

Gravidmassage kan lette dine graviditetsgener og få dig til at føle dig afspændt og afslappet, når kroppen begynder at være øm og spændt i løbet af graviditeten. Du vil samtidig også føle dig lidt mere mobil i din gravide krop efter behandlingen.
Gravid massage hos Huskdigselv.dk

Specialister i kvindekroppen

Hos Huskdigselv har vi stor erfaring med at behandle kvindekroppen før, under og efter en graviditet. Du vil derfor hos os opleve, at du kan trække på vores erfaringer og få gode råd til at lette din dagligdag som gravid. Vi kan for eksempel hjælpe med praktiske øvelser og vejledning i din situation. Gravidmassage er også en dejlig måde at forkæle dig selv på, mens du er gravid. Det vil give dig velvære til dig og dit ufødte barn. Vi tilbyder også fødselsforberedende sessioner 1:1.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Når du er cirka halvvejs i graviditeten, har du en fin rund mave, som fylder og kan ses. Du kan ikke længere sove på maven, du går ind i ting med maven og du har skiftet garderoben ud med bukser og kjoler med plads til den gravide mave. Du oplever, at din krop bliver tungere, mere øm og spændt, og du kunne faktisk godt trænge til at blive masseret og få løsnet op i din gravide krop. Måske det er nu, du skal booke en tid til gravid massage. Mange kvinder vælger at få gravidbehandlinger under graviditeten. Du har sikkert ikke gjort dig tanker om gravidmassage selvom du er gravid i 1. trimester. Kroppen bliver først mere tung og belastet længere henne i graviditeten og de fleste gravide klienter kommer til gravidmassage i 3. trimester.

Hvornår har du sidst ligget på maven?

Det er længe siden og du savner det med stor sandsynlighed. Når du kommer til behandling, får du masseret kroppen på en blid og nænsom måde.

Halvdelen af behandlingstiden ligger du på maven på en specialdesignet gravidpude, hvor der er plads til din mave, uanset hvor langt du er henne i din graviditet. Du får gravidmassage alle de steder, der er mest belastet på din krop. Vi fokuserer på nakke, skuldre, bækken, hofte, hele ryggen og især lænden, balder, bagside og forsiden af benene.

Du vil efter behandlingen opleve en afslappet og afspændt krop. Du vil føle dig afslappet og mærke ro og overskud de kommende dage efter gravidmassagen.

Se ledige tider

Hos Huskdigselv.dk behandler vi over 1.000 kvinder årligt med graviditetsgener. Bestil tid hos vores en af vores behandlere online – nemt og sikkert.

Fakta om gravidmassage

Der sker hele tiden forandringer med din krop under hele graviditeten. Det er uvant, at kroppen bliver større og tungere. Det mærkes især i ryggen, lænden, og skuldrene Gravid massage har en positiv virkning mod:
  • Lændesmerter
  • Vand i kroppen
  • Smerter i iskias
  • Uro i benene
  • Bækkenløsning

Hvor mange gange anbefaler vi, at du får gravidmassage?

Det kommer helt an på, hvor øm og belastet din krop føles. De fleste kommer til gravidmassage i deres 3. trimester og derefter 2-3 gange inden fødslen.

Priser på gravidmassage

Krops- & gravidmassageIzabellaGry
Én behandling af 55 min.895 kr.-
Børn under 12 år af 30 min.495 kr.-
Klippekort - 5 klip4.000 kr.-
Klippekort - 10 klip7.500 kr.-
Klippekort studerende - 5 klip 20% rabat (SU - mod forevisning af gyldigt studiekort)3.200 kr-
Klippekort studerende - 10 klip 20% rabat (SU - mod forevisning af gyldigt studiekort)6.000 kr.-
Rebozomassage - én behandling af 45 min.595 kr.-
“Det hjælper mig virkelig meget at komme herover engang imellem, og få et andet perspektiv på tingene. Men også at få nogle spændinger ud af kroppen."

– Mia

Jeg kan virkelig mærke, hvor rart det har været for min nakke og skuldre efter i dag. Du er så god!”

Hilsen A

“Kære Izabella. Tusind tak for idag. Jeg vil bare lige fortælle, at det er som om, at jeg har fået større volumen i lungerne. Jeg kunne trække vejret i bund, da jeg gik hjem gennem byen. Det var rigtig dejligt endelig at kunne det. Tak.”

Kh Lotte