Over 22 års erfaring ✽ RAB Godkendt ✽ Centralt placeret i København

FERTILITETSPAKKE

Fertilitetspakken er til dig, som ønsker at blive gravid

Næsten hvert fjerde par, der prøver at blive gravide, oplever nedsat fertilitet. Antallet af ufrivilligt barnløse er det højeste nogensinde. Alligevel kan det føles som en tung, lang og ensom proces. Vi er specialiserede i at styrke din chance for at blive gravid og støtte dig gennem hele forløbet, uanset om du bruger vores fertilitetspakke til at blive naturligt gravid eller som supplement til medicinsk fertilitetsbehandling. Hos os får du et frirum, hvor vi sammen skaber dyb indre ro, hormonel balance og plads til alle de tanker og følelser, der fylder undervejs.

54 % af vores klienter bliver i gennemsnit gravide inden for 3 måneder. Det viser vores nyeste optælling af de forløb vi har haft fra april 2021 til januar 2024.
Læs vores tidligere ministudie pupliceret af Ritzau, klik her

Læs også om zoneterapi for fertilitet
Prøv vores ægløsningsberegner
og kosttilskud og fertilitet

Gravid massage hos Huskdigselv.dk

Husk dig selv, når fertiliteten driller

Særligt kvinder oplever frustration, forvirring og en følelse af kontroltab, når der måned efter måned enten ikke er brug for graviditetstesten eller der igen igen kun er én streg. Mange søger en forklaring på, at det ikke lykkes at blive gravid, selvom der måske umiddelbart ingen er. Derfor er det også svært at vide, hvor du skal begynde, hvis du ønsker selv at forbedre din fertilitet. Er det hormonerne, kosten, miljøpåvirkninger, stress eller måske en kombination?

Vi er specialister i at styrke din fertilitet og frugtbarhed ved at give kroppen og nervesystemet ro, skabe hormonel balance og holde rum for alle de svære tanker og følelser. Med udgangspunkt i dine unikke behov og problemstillinger kombinerer vi zoneterapi, kropsterapi og samtale. På den måde arbejder vi i dybden med flere mulige forklaringer på nedsat fertilitet på en gang og støtter dig og din krop i at blive naturligt gravid eller få succes med fertilitetsbehandling. 

Der er mange ting, du selv kan gøre for at støtte din og din partners fertilitet. Du ved sikkert allerede, at kost, motion, ro og fokus på at skære hormonforstyrrende stoffer ud af hverdagen gavner fertiliteten. Men alle de gode råd, kan føles som en enorm byrde, når hele hverdagen skal til eftersyn, og du skal ændre indgroede vaner og eksempelvis undvære den uundværlige kaffe. Det kan føles som om, det er dit eget ansvar, om du bliver gravid, og det kan opleves utroligt stressende. Stress, ved du sikkert også, fremmer heller ikke fertiliteten. For ikke at ende i en ond spiral af selvbebrejdelse kan det være trygt at få professionel hjælp og sparring. 

Vi ønsker at skabe et frirum for dig og hjælpe dig med at huske dig selv i Projekt Baby.

Behandlinger for fertilitet

Fertilitetspakke med 7 behandlinger

Fertilitetspakken hjælper dig til:

✽ At få sat ord på dine mange følelser

✽ At få stress og angst ud af dit system

✽ Konkrete fødselsforberedende værktøjer

✽ Massage og rebozo til din gravide krop

Pakke med 7 behandlinger

fra 6.200,-

Zoneterapi for styrket fertilitet

Zoneterapi for fertilitet hjælper med:

✽ At regulere din cyklus og hormonsystem

✽ Ro og balance i dit nervesystem

✽ Gode råd til din fertilitetsproces

✽ Et trygt rum til alle dine følelser og tanker

En behandling af 55 minutter

fra 895,-

Hvordan styrker zoneterapi din fertilitet

Zoneterapi støtter din krop til at finde ro og skabe balance i dit hormonsystem og din cyklus. Vi har erfaring med, at zoneterapi har en positiv indvirkning på:

  • at genoprette menstruation efter mange års brug af p-piller
  • uregelmæssig cyklus
  • hormonelle ubalancer som humørsvingninger, smerter, oppustethed og ubehag
  • at lindre bivirkningerne fra hormonindsprøjtninger
  • stress og nedtrykthed

I zoneterapi stimulerer vi kroppens evne til selvhelbredelse og arbejder både med dit hormonsystem, nervesystemet og dine organer. Kroppens ro-hvile system aktiveres, og det har betydning for din søvn, dit hormonsystem, dit immunforsvar og din fertilitet og chance for at blive gravid.  

Under behandlingen taler vi om din situation og dine bekymringer for måske aldrig at kunne blive gravid. Vi deler vores viden om, hvordan kost, bevægelse og søvn kan styrke din fertilitet, og hvor du med små livsstilsændringer måske kan gøre en stor forskel. Vi gør os umage for ikke at føje til listen af ting, du bør gøre for at styrke din fertilitet, og ser det som vores fineste opgave, at du får et trygt og roligt frirum her, hvor du uden skam kan være med alt det, der fylder. Vi inviterer dig til at læne dig tilbage, slappe af og lade velværen komme helt ind under huden, så det bliver rart at være i din krop, både for dig og for baby.

Fertilitetspakken

Med fertilitetspakken får du rum til at mærke dig selv og støtte til din fertilitet i et helhedsorienteret forløb over cirka tre måneder.

Du får:

  • 4 afslappende zoneterapi-behandlinger med særligt fokus på fertilitet
  • 2 sessioner med omsorgsfuld massage til at dybdeafspænde dig og din krop. De sidste ti minutter vil være med zoneterapi for fertilitet.
  • 1 speciel Huskdigselv-behandling med halvanden times forkælelse med en kombination af både zoneterapi for fertilitet og massage (vores klienter er altid som smør efter denne behandling)

Sammen planlægger vi forløbet og skræddersyer det til dig. Vi anbefaler at det ligger henover tre måneder for at støtte dig mest optimalt.

 

 

Priser på fertilitetspakke

FertilitetspakkerIzabellaTheaWinnie
Fertilitetspakke7.500 kr.6.200 kr.6.200 kr.
Læs mere om fertilitetspakken her

Se ledige tider

Hos Huskdigselv.dk behandler vi over 1.000 kvinder årligt med graviditetsgener. Bestil tid hos vores en af vores behandlere online – nemt og sikkert.

Fertilitet er evnen til at få børn. Hver 10. par får hjælp til at blive gravid via fertilitetsklinikker. Danmark er sammen med Israel det land i verden, hvor flest børn undfanges ved fertilitetsbehandling.

Årsager til barnløshed kan skyldes nedsat sædkvalitet, endometriose, PCOS, PCO, mange års brug af P-piller, udebleven menstruation og ægløsning, endnu ikke mødt en partner, stress, alder og uforklarlige årsager.

Kvinders evne til at undfange et barn størst mellem 18 og 25 år og begynder at falde efter 30 år. Når kvinden er mellem 30 og 35 år er hendes frugtbarhed mindsket med 50%.

Få den behandling, du har brug for

Hos Huskdigselv har vi en række behandlinger, der kan hjælpe dig med at forblive i balance, selv når livet kræver meget af dig. Udover zoneterapi tilbyder vi også kropsterapi og massage. Uanset hvilken behandling, du kommer til, tilbyder vi et fortrolig rum, hvor du kan sænke skuldrene og lette hovedet for bekymringer. Vi har mange års erfaring med behandling af ufrivilligt barnløse og par, der kæmper med nedsat fertilitet. 

Bliver du gravid tilbyder vi også en række behandlinger, som giver dig og din baby velvære gennem hele graviditeten og forbereder dig på fødslen. Vores behandlinger lindrer graviditetsgener, afstresser kroppen og giver dig mere energi gennem graviditeten. Vi tilbyder blandt andet zoneterapi, gravidmassage, rebozo, fødselsmodning og igangsættende zoneterapi. Vi tilbyder også at assistere som doula og fødselsterapeut under selve fødslen, og når først du har født, behandler vi både dig og baby, så I får den absolut bedste start på livet.