Over 22 års erfaring ✽ RAB Godkendt ✽ Centralt placeret i København

KROPSTERAPI MOD STRESS

Få mere ro og mindre stress med kropsterapi

Kropsterapi kan være netop det brændstof, der skal til for at hele din krop igen. Det er ikke altid, at du selv er i stand til at mærke, hvor stresset du er og når du endelig er klar til at lytte til din krops signaler, har du overhørt mange små signaler i en for lang periode. Kropsterapi kan hjælpe dig ud af en fastlåst situation.

Få mere ro tilbage i dit liv igen

Læs også om stresscoaching og zoneterapi mod stress

huskdigselv-kropsterapi stress
Kropsterapi mod stress

Hvorfor bliver vi stressede?

Der er mange årsager til en stresset krop. Det kan være livsbegivenheder såsom at blive skilt, at blive forældre, at blive fyret fra job eller skifte job, at opleve dødsfald, at flytte, at få en ny partner, eller bare at have for mange løse ender i dit liv, som gør, at du mister overblikket eller mærker, at gamle temaer bliver aktiveret.

Du kan ikke selv beslutte, om du vil være stresset eller ej. Det er kroppens måde at sige fra på. Kroppen reagerer på et tidspunkt, når belastningerne bliver for store, uanset hvor rationel du ellers er i din hverdag. Du kan køre i et højt gear i et stykke tid, men på et tidspunkt begynder din krop at give små tegn på, at den er træt og trænger til ro. Det kan komme til udtryk på mange måder. Måske skal kroppen have et pit-stop eller mere brændstof.

Hvordan kan vi hjælpe dig af med stress?

Kropsterapi kan hjælpe dig ud af din situation. Du vil allerede efter første behandling føle, at din krop er mere rolig og let og at du oplever en naturlig træthed. I klinikken i indre København tæt på Gammel Strand Metro og Christiansborg, vil vi udforske, hvad der ligger til grund for, at du har stress i din krop. Du vil hos os opleve en blid og omsorgsfuld behandling, hvor du føler dig tryg og i gode hænder.

Hos Huskdigselv tilbyder vi også andre behandlingsformer, der har vist sig effektive mod stress.

Her kan du læse mere om zoneterapibehandling mod stress.

Behandlingsformer mod stress

Kropsterapi mod stress

Kropsterapi mod stress hjælper dig med:

✽ Ro I nervesystemet

✽ Bedre vejrtrækning

✽ Støtte og råd til at få det bedre

✽ At blive mere tydelig i dine behov

En behandling af 55 minutter

fra 895,-

Zoneterapi mod stress

Zoneterapi mod stress hjælper dig med:

✽ Ro I nervesystemet

✽ Bedre vejrtrækning

✽ Støtte og råd til at få det bedre

✽ At blive mere tydelig i dine behov

En behandling af 55 minutter

fra 795,-

Lille klippekort

gravidmassage behandling af gravid kvinde

Vælg mellem:

✽ Zoneterapi

✽ Kropsterapi

✽ Massage

✽ Samtaleterapi

5 behandlinger til dig der ønsker et forløb

fra 3.400,-

En fortælling om en langtidsstresset klient

En klient kom ind på klinikken og var sygemeldt pga. stress. Hun var tydeligt påvirket af sin situation, utrolig presset og forvirret og samtidig vred på sin arbejdsgiver. Hun var frustreret over, at arbejdsgiveren ikke kunne se, hvor hårdt hun havde arbejdet, ikke anerkendte hendes store indsats og så hvor dårligt hun havde det. Samtidig var hun overbevist om, at hun blot skulle være hjemme fra arbejde i en uges tid og så ville hun være tilbage på det krævende job igen. Sådan skulle det nu ikke helt gå….
De første par behandlinger afslørede, HVOR presset hun egentlig var. Vi nåede i fællesskab frem til, at hun i en alt for lang periode havde sagt ja. Uden at mærke efter om det egentlig var et nej, der skulle ud. Autopiloten og den pligtopfyldende medarbejder havde sagt ja for mange gange. Gennem kropsterapien fik hun tydeligt mærket en grænse. Hun kunne mærke et “hertil og ikke længere”. Det var en stor erkendelse for hende- Det er et tema, vi stadig arbejder med, også efter at hun er tilbage på jobbet igen, hvor hun nu oplever at have nogle søde og forstående medarbejdere og ledere. Hun er blevet mere tydelig til at sige til og fra, og hun er blevet bedre til at lægge opgaver fra sig, når der er for mange. Hun har genvundet selvrespekten og dermed også respekten fra sine omgivelser

Se ledige tider

Hos Huskdigselv.dk behandler vi over 1.000 personer årligt med forskellige smerter og gener. Bestil tid hos vores én af vores behandlere online – nemt og sikkert.

Der er mange i Danmark der er ramt af stress. Er du en af dem?

430.000 danskere er ramt af alvorlig stress og det svarer til 12 procent af Danmarks befolkning. Er du en af dem, eller kender du en der er ramt, så kan kropsterapi være med til at dæmpe stresssymptomerne i din krop.

Kan kropsterapi hjælpe mod stress?

I Huset huskdigselv behandler vi mange stressramte klienter. En stresset klient er som regel meget ked af sin situation, sover meget dårligt, har let til tårer, føler sig forvirret, har mistet overblikket over egen situation, er fortvivlet over ikke at “have styr” på sig selv.
Gennem samtale og kropsterapi, får du kontakt til dig selv igen, og får lige mærket, hvor presset kroppen er blevet og hvor meget kroppen trænger til en pause, du bliver mødt på en kærlig og blid måde og der bliver plads til netop dig og hvor du befinder dig lige nu.

Hvad er forskellen mellem travlhed og stress?

Du kan godt have travlt men uden at være stresset. Stress kommer ikke nødvendigvis af travlhed, det er som regel et udefrakommende pres, der aktiverer stress i psyke og krop.

Hvad er forskellen mellem langvarig og kortvarig stress?

Kortvarig stress kan opstå når f.eks. en vigtig opgave på studiet eller jobbet skal afleveres, eller når du i en begrænset periode oplever sygdom i familien eller problemer/konflikter. Det er i de fleste tilfælde forbipasserende stress, der går over igen efter en kortere periode.
Langvarig stress kan opstå af den kortvarige stress eller hvis du f.eks. har alvorlige problemer i privatlivet eller på arbejdet eller oplever alvorlig sygdom. Hvis belastninger fortætter i en længere periode, kan du blive syg af stress. Når du oplever stress over en længere periode, vil du med stor sandsynlighed opleve fysiske symptomer. Det kan være tegn som hjertebanken, at du er irritabel, har uro i kroppen, har hukommelsessvigt eller lider af søvnløshed og smerter i kroppen.

Hvad kan du selv gøre for at dæmpe stress i din krop?

Du kan selv hjælpe med at få det bedre og nedbringe stress både psykisk og fysisk ved at:

 • sørge for rigeligt med søvn
 • spise ordentlig, økologisk og nærende mad
 • slukke din telefon eller som minimum sætter den på lydløs
 • undgå sukker, alkohol og kaffe
 • lave aftenritualer inden sengetid. Prøv f.eks. med et fodbad eller beroligende musik
 • undgå nyheder eller andre tunge temaer inden sengetid
 • drikke Baldrian the og/eller spiser magnesium inden sengetid
 • gå til og fra arbejde i stedet for at cykle (hvis afstanden ikke er for stor)
 • sørge for gåture i dagtimerne i weekenderne for at få ilt og lys
 • hver dag skrive mindst tre positive ting ned, som du har oplevet i løbet af dagen
 • sørge for at sætte tempoet væsentligt ned i alt hvad du gør

Priser på kropsterapi

IzabellaTheaMetteWinnie
Kropsterapi, massage og gravidmassage - én behandling af 55 min.1.195 kr.895 kr.895 kr.
Rebozomassage - én behandling af 45 min.695 kr.695 kr.
Gravidmassage-895 kr.895 kr.895 kr.
Læs om kropsterapi
Læs om Gravidmassage
Læs om rebozomassage
Læs mere om massage
“Når man kommer ud fra behandlingen, så føler man sig helt lettet. Det føles som om man har tabt 2 kilo. For mig, kan jeg mærke det ved mine skuldre, og man står også lidt mere ret, når man kommer ud derfra.”

– Mia, kropsterapi

“Kære Izabella. Tusind tak for idag. Jeg vil bare lige fortælle, at det er som om, at jeg har fået større volumen i lungerne. Jeg kunne trække vejret i bund, da jeg gik hjem gennem byen. Det var rigtig dejligt endelig at kunne det. Tak.”

Kh Lotte

“Jeg kan virkelig mærke, hvor rart det har været for min nakke og skuldre efter i dag. Du er så god!”

Hilsen A