Over 22 års erfaring ✽ RAB Godkendt ✽ Centralt placeret i København

ZONETERAPI UNDER GRAVIDITET

Vi tilbyder zoneterapi under og efter din graviditet

Som gravid er du måske ramt af kvalme, træthed, forstoppelse eller vand i kroppen. Det er ufarligt, men ubehageligt. Zoneterapi kan hjælpe dig med at lindre de fleste graviditetsgener. Du kan også dele dine tanker om din kommende fødsel og om din rolle som mor. Zoneterapi hjælper dig også med at genvinde energien efter fødslen. Vi har mange års erfaring med graviditet, fødsler og moderskab.

Zoneterapi sørger for at dig og din baby har det godt under hele graviditeten.
Læs mere under fødselsmodning, gravidmassage og doulaforløb

Zoneterapi og graviditet

 

 

Izabellas Zone - podcast om kvindeliv og zoneterapibehandling

Det er hårdt arbejde at bygge et barn

Det er en stor opgave for din krop at skabe et helt lille nyt menneske. Når du er gravid udsættes kroppen for konstante forandringer, som kan give graviditetsgener. I starten vil du måske opleve gener, som konsekvens af hormonelle forandringer og i takt med at barnet vokser og bliver større, vil du opleve gener som følge af din øgede vægt og mavens størrelse.

Men det er meget forskelligt, hvor mange og hvilke gener, kvinder oplever. Nogle kvinder stryger uproblematisk igennem hele graviditeten og andre har mere eller mere belastende gener undervejs, enkelt er så belastede at de må sygemeldes i dele af graviditeten.

 

 

Læs lines beretning

Læs vores blogindlæg om Line, der fortæller og sin rejse fra abort til højgravid og om hvor rart det er for hende, at få behandlinger med zoneterapi gennem hele sin graviditet.

 

Lyt til Izabellas podcast

Du kan også lytte til Izabellas podcast. Hun har i hvert af podcastens 7 afsnit en samtale med en kvinde, som er på briksen til en zoneterapi behandling.

I dette afsnit handler det om Sissel, der er gravid, og om hvilke tanker og følelser, der fylder hos hende.

 

 

Pakker for zoneterapi under graviditeten

Zoneterapi under din graviditet

Zoneterapi under graviditeten for:

✽ At reducere kvalme og andre skavanker

✽ Mindsker smerter I led og muskler

✽ Bedre flow I kroppen til dig og din baby

✽ Mere overskud og energi

En behandling af 55 minutter

kr. 895,-

Gravidpakke med 6 behandlinger

gravidmassage behandling af gravid kvinde

Vores gravidpakke hjælper dig med:

✽ Trygt gravid forløb med dig I fokus

✽ At modne din krop til naturlig fødsel

✽ Fødselsforberedende værktøjer

✽ Massage og rebozo til din gravide krop

6 behandlinger efter eget valg

fra 4.995,-

Fødselsmodning med zoneterapi

gravidmassage behandling af gravid kvinde

Fødselsmodnende zoneterapi for:

✽ At modne din krop til naturlig fødsel

✽ At mindske stress og bekymringer

✽ Velvære til dig og ikke mindst din baby

✽ At forberede dig til din fødsel

En pakke med 4 behandlinger

fra 2.995,-

De mest almindelige graviditetsgener er:

 • Kvalme og opkast i den første del af graviditeten – typisk til og med 13. uge.
 • Træthed – den varer ved til 13. uge
 • Hovedpine og svimmelhed
 • Forstoppelse
 • Tissetrang
 • Humørsvingninger
 • Spændte, ømme bryster
 • Smerter fra ledbånd omkring livmoder
 • Bækkensmerter
 • Plukkeveer
 • Dårlig søvn især i sidste del af graviditeten
 • Væske i kroppen

Denne type graviditetsgener er helt ufarlige for dig og for dit barn, og du kan gøre meget for at få det bedre og kunne leve med generne, i den periode, de står på.

Zoneterapi tager ligeledes afsæt i en kinesisk forståelse af krop og sygdom og inddrager herfra 5-elementloven og meridianlære. Endelig inddrager zoneterapi klientens livsstil i bred forstand for at identificere faktorer, der spiller ind i forhold til klientens helbred og velvære.

Zoneterapi giver velvære i kroppen

Zoneterapi skaber et godt flow i din krop og giver dig en helt umiddelbar følelse af velvære. Når kroppen og sindet får lov til at restituere og komme i balance vil du opleve at du får mere energi og overskud til de ting, der giver dig livskvalitet.
Zoneterapi er en holistisk behandlingsform med fokus på både din krop og din psyke – og hvor din livssituation indtænkes i behandlingen. Dette gør zoneterapi velegnet til behandling af komplekse ubalancer som følge af blandt andet stress, livsstilssygdomme, hvor der sjældent er tale om en enkelt årsag, og kroniske sygdomme, som præger kroppens funktioner på mange måder.
Zoneterapi kan ikke helbrede dig for sygdom, men zoneterapi kan styrke kroppen og lindre bivirkninger. Zoneterapi kan bruges til at vedligeholde et godt helbred.

I vores klinik gør vi meget ud af at skabe et personligt rum under behandlingerne, hvor du kan dele dine tanker og følelser og tale om, hvordan din udfordring/sygdom påvirker dig og dit liv. Her kan du sænke skuldrene, lade kroppen finde ro og samle tankerne. Du får tid til at mærke dig selv og hvad du har brug for.

Se ledige tider

Hos Huskdigselv.dk behandler vi over 1.000 personer årligt med forskellige smerter og gener. Bestil tid hos vores én af vores behandlere online – nemt og sikkert.

Hvordan kan zoneterapi hjælpe dig i graviditeten?

Du kan få hjælp med zoneterapi under din graviditet. Vi har stor erfaring med behandling af gravide kvinder og ved, at zoneterapi kan lindre graviditetsgener og samtidig kan støtte dig i den nye situation en graviditet og et kommende moderskab er. Vi gør en dyd ud af, at skabe et trygt og fortroligt rum, hvor du kan åbne op for de tanker og bekymringer, der fylder netop i dig.

Som gravid kommer du typisk i behandling fra 10. graviditetsuge og ca. hver 3. uge frem til fødslen. På den måde hjælper vi dig med at klæde dig på i din nye rolle og at du og dit ufødte barn har det godt uden for mange graviditetsskavanker. Vores behandlinger handler oftest om at afhjælpe kvalme, hovedpine, væske i kroppen og smerter. Samtidig fokuserer vi på at afspænde kroppen og på at udrense og styrke kroppens organer generelt. Zoneterapi giver også et godt søvnmønster. Du kan også bruge os til at vende alle de tanker og bekymringer, der også følger med under din graviditet. Det er dit fortrolige frirum, og vi lytter også med faglige og personlige ører når du er her til zoneterapi behandling.

Under behandlingerne taler vi f.eks. også om:

 • Forandringerne i kroppen og hvad du kan gøre for at have det godt
 • Symptomerne som kan virke uoverskuelige for den gravide
 • Parforhold, tanker og forventninger til det at blive mor
 • Fødselsforberedende samtaler om fødestillinger, vejrtrækning, osv.

Når din terminsdato nærmer sig, er det en god idé at komme til zoneterapi lidt oftere. Zoneterapi kan være med til at modne din krop, så din fødsel går i gang naturligt og uden ve-stimulerende midler. Vi anbefaler, at du får zoneterapi behandling de sidste tre uger før terminsdatoen med en uges mellemrum og frem til din fødsel går i gang.

Hvordan føles det, når man er blevet gravid?

Der fødes ca. 60.000 børn hvert år i Danmark. Dvs. at et næsten lige så stort antal kvinder er gravide hver år. Mange af disse kvinder er flergangsfødende. Men hvis du er gravid for første gang, ved du måske endnu ikke, hvad du har i vente. Her er der eksempler på, hvad man kan opleve, når man lige er blevet gravid.

• Træthed
• Ømme bryster
• Hovedpine
• Madlede eller trang til meget eller speciel mad
• Kvalme
• Humørsvingninger
• Skærpet lugtesans
• Pletblødninger
• Smerter i ryggen
• Kramper i maven
• Oppustethed
• Svimmelhed
• Øget kropstemperatur
• Tissetrang

 

Hvad kan du selv gøre for at have det godt under din graviditet?

Du kan gennem din livsstil gøre meget for at mindske dine gener:

• De fleste har det godt med at holde fast i at have aktivt hverdagsliv langt hen i graviditeten. Men hvis du har mange graviditetsgener skal du lytte til din krop, og tage de pauser og hvil, kroppen kalder på. Mange graviditetsgener kan være et signal fra din krop om, at den har brug for at du sætter tempoet ned.

• Nogle gravide får kvalme, når de er sultne. Du kan lindre kvalmen ved at spise flere små måltider. Syreholdige fødevarer og drikke kan gøre din kvalme værre – og kaffe/koffeinholdige drikke og stærk eller røget mad kan også give kvalme.

• Det du spiser, har betydning for din sundhed og velvære – og for dit barn. Følg derfor de almindelige kostråd, så spis varieret med en god fordeling af protein, kulhydrat og fed og meget grønt og groft.

• Måske oplever du stor træthed. Sørg for at du får vitaminer og mineraler nok. I forhold til graviditet er det vigtigt både for dig og barnet at du får jern, D-vitamin og kalk nok. Du skal også have folsyre til dit barn. Mange vælger en vitaminpille specielt til gravide.

• Graviditet belaster kroppen og den øgede tyngde kan give træthed og smerter. Det er vigtigt at dyrke motion for at have en god kondition og styrke kroppens muskler og led. Du skal undgå tunge løft, der belaster bækkenbunden.

• Hævede ben og ankler er meget almindelige i graviditeten. Du skal undgå at stå op i længere perioder og sidde eller ligge med hævede ben for at mindske hævelsen. Det kan også være en god ide at gå med støttestrømper.

• Måske bliver du forstoppet og her er det også vigtigt med nattesøvn, bevægelse, sund mad, fibre og meget væske.

• Dine arbejdsforhold kan påvirke din graviditet. Hvis du f.eks. har skiftende arbejdstider, natarbejde eller belastende arbejdsstillinger kan de øge din risiko for graviditetsgener.

• For både dig og dit barn skal du undgå stimulanser, der frarådes når du er gravid, undgå kontakt med kemi og vær varsom med medicin.


Genvind din energi efter fødsel

Tillykke med din baby! Den første tid, når du kommer hjem med din baby efter fødslen er helt vidunderlig – alt er nyt og det er magisk og samtidig overvældende for de fleste.

Det  tager tid at komme sig efter fødslen. Kroppen har været belastet under graviditeten og i særdeleshed op til fødslen og selve fødslen er en kraftanstrengelse, som kræver sin kvinde såvel fysisk som mentalt.

Allerede inden fødslen er kroppen hormonelt i gang med at forberede sig på at kunne give næring til det kommende barn og efter fødsel undergår du igen en hormonel, psykisk og fysisk forvandling, når amningen etableres og du skal lære din baby at kende i en ny hverdag, hvor alt opleves og læres for første gang – og hvor babys behov kommer først.

For nogle er den første tid som mor, præget af søvnmangel, bekymring og uro – og følelser, der sidder uden på tøjet. Det er helt naturligt, når man tænker på hvor stor en omvæltning det er, at blive forældre.

Din krop kan blive anspændt af søvnmangel, amning i forskellige stillinger og når du bærer og vugger dit barn langvarigt.

Kroppen skal hele – og efter de første par dage, hvor du stadig er under indflydelse af de hormoner, der bærer dig igennem fødsel – så oplever de fleste træthed og ømhed i kroppen. Det kan godt tage lidt tid, før du føler at din krop er blevet sig selv – eller en ny version af sig selv – igen.

Hvis du er stresset, træt, trist, har smerter eller frustreret, kan det påvirke nedløbsrefleksen, så du producerer mindre mælk. Så det vigtigste når man skal starte amningen op er at der er ro og fred og tid til at prøve sig frem. Allervigtigst er det at du selv får sovet og kan slappe af. Ro, hvile og overskud gør dig i stand til at klare amningen bedre.

Alle nybagte forældre er optaget af og nogen gange bekymrede over om deres barn har det godt og trives. Det er en helt naturlig reaktion på at bliver forældre og skulle lære sit barn og barnets signaler at kende.

Ligesom zoneterapi kan hjælpe dig igennem graviditeten med færre graviditetsgener og hjælpe dig med fødselsmodning op til selve fødslen, så kan zoneterapi hjælpe dig til at restituere og komme tilbage i balance efter fødslen. Zoneterapi hjælper dit sind og din krop til at spænde af, så du kan genvinde din energi og få overskud.

Det har du brug for i din nye livssituation som mor. Så lad din partner trille en tur med baby i indre by og kom og forkæl dig selv med zoneterapi, så du kommer ovenpå efter din fødsel. Det fortjener du.

Priser på zoneterapi

ZoneterapiIzabellaTheaMetteWinnie
Zoneterapi én behandling 55 min.1.195 kr.895 kr.895 kr.895 kr.
Igangsættende zoneterapi1.195 kr.995 kr.895 kr.
Efterfødselsbehandling1.195 kr.895 kr.895 kr.
Læs om zoneterapi
Læs om igangsættende zoneterapi

Du er gravid i 40 til 42 uger. Du kan tidligst teste positiv, når du er i 4+0. Det vil sige 4 uger efter din sidste menstruations første dag. Mange førstegangsfødende går over terminsdato.

Du er frugtbar, når du har ægløsning. Det er typisk 10-16 dage efter sidste menstruations første dag. Når du har ægløsning vil du være frugtbar i 12-24 timer. Mandens sædceller kan overleve 2-5 dage i æggelederne, og du kan derfor godt blive gravid fra samleje før du har ægløsning.  

Når du er gravid skal du undgå indmad, alkohol, store fisk (rovfisk), råt kød og rå fisk, upasteuriserede oste, ingefær i store mængder og så skal du skære ned på kaffen. 

“Efter din zoneterapibehandling, kunne jeg simpelthen gå ned og købe noget mad, spise det og IKKE kaste op! Det er altså ret magisk, efter så mange uger med kvalme og opkast. Tak.”

– Catharina, kvalme under graviditet

“Det hjælper mig virkelig meget at komme herover engang imellem, og få et andet perspektiv på tingene. Men også at få nogle spændinger ud af kroppen.”

– Mia

Hej Izabella Her er en lille update på en behandling jeg fik hos dig. Jeg var inde hos dig d. 28 jan. Kl. 13 Da jeg gerne ville have sat gang i min fødsel. Jeg fik veer om aftenen og fødte min lille pige fredag kl. 21.37 Så mange tak for hjælpen.”

Mvh Mette Rønning