Over 22 års erfaring ✽ RAB Godkendt ✽ Centralt placeret i København

Fra abort til højgravid

For Line handlede det mest om at hjælpe graviditeten på vej efter en abort, da hun bestilte tid til zoneterapi hos Huskdigselv. Men hun opdagede, at hun kunne få følgeskab hele vejen igennem graviditeten og den kommende fødsel.

“Jeg kan blive holdt i hånden hele vejen”


“Jeg begyndte at gå hos Izabella fordi jeg ønskede at gøre noget, som kunne hjælpe min graviditet på vej. Jeg havde hørt fra flere, at zoneterapi kunne hjælpe. Jeg søgte rundt på nettet og fandt flere, som havde opnået graviditet med zoneterapi. Jeg er i forvejen meget til massage og kan godt lide forkælelse, så jeg tænkte, at det ville jeg gerne prøve,” fortæller Line.

Da hun begyndte sine behandlinger hos Izabella, havde hun netop været igennem en abort på et tidligt stadie i graviditeten. Hun ville gerne være hurtigt gravid igen, og selvom det ikke var svært at blive gravid første gang, så ville hun gerne gøre noget for at hjælpe det lidt på vej. Hun og kæresten havde også lagt kosten om, og gjorde flere ting, for at blive gravide. Og en måned efter de første behandlinger var der to streger på graviditetstesten. 

“Jeg havde følelsen af at have gjort noget ekstra. Om det var behandlingerne, der gjorde, at jeg blev gravid, kan jeg ikke svare på. Men jeg synes godt, at jeg kunne mærke, at der efter de første gange skete noget i min krop og omkring mit underliv. Men det vigtigste for mig var, at jeg havde følelsen af at have gjort noget godt for min krop,” fortæller Line, der til daglig arbejder som HR rekrutteringsansvarlig

Siden april 2020 har hun gået hos Huskdigselv ca en gang om måneden. Nu er hun to måneder fra fødslen og hun kan allerede nu se, at hun kommer til at fortsætte et stykke tid efter fødslen. 

“Jeg tænker, at hvis fødslen ikke forløber af sig selv, vil jeg bruge zoneterapi til igangsætning. Det er dejligt med et forløb, der kan følge en hele vejen op til og efter fødslen. Jeg kan godt lide forløb, hvor der er nogen, der holder en i hånden,” fortæller Line. 

Hun har gennem forløbet hos Izabella sat pris på, at der var et fortroligt rum, hvor der ikke kun var fokus på graviditeten, men også på, hvordan hun havde det. 

“Man skal ikke underkende den der fornemmelse af at have et frirum til selvforkælelse, hvor der er fokus på mig og ikke kun fokus på maven,” slutter Line.

fødselsforberedelse

Få hjælp gennem hele din graviditet med vores gravid pakker

Huskdigselv tilbyder dig behandlinger, som kan hjælpe dig gennem din graviditet. Vi afhjælper fysiske gener under behandlingen taler vi om de udfordringer, bekymringer og tanker du har om graviditeten og dit kommende moderskab.  Vi taler med dig i øjehøjde og vi deler ud af vores mangeårige erfaring og klæder dig på, så du både har realtisktiske forventninger og en stærk tro på at du bliver den bedste mor for dit barn. Vores behandlinger mindsker symptomer på stress, skaber balance og giver dig og din baby velvære.  Samtidig forbereder  vi dig med behandlingerne på fødslen.

Vi tilbyder  gravidmassage, rebozomassage,  zoneterapi og fødselsmodning og igangsættende zoneterapi.

Du kan booke alle behandlinger enkeltvis – eller du kan vælge en af vores pakker for gravide.

 

rebozo
"Da jeg var gravid, så blev jeg meget utryg hver gang jeg tænkte på selve fødslen. Derfor besluttede vi tidligt, at vi skulle have en fødselshjælper ved vores side. Izabella var bare det helt perfekte match for os, for hun er med sit rolige sind god til at tune ind på ens individuelle behov."
Liza, 33 år
Jeg kan på det varmeste anbefale Izabella som fødselshjælper! Jeg fik zoneterapi hos Izabella under hele graviditeten og det var rigtig dejligt at have disse behandlinger som holdepunkter i en tid hvor man både fysisk og psykisk kan føle sig udfordret. Jeg besluttede tidligt at graviditeten at bruge Izabella som fødselshjælper og det gjorde at min angst og bekymring for selve fødslen blev væsentligt mindre"

– Anonym

Umiddelbart efter behandlingen var kvalmen nedsat med ca. 40%, og jeg var i stand til at gå ind i Irma og købe enkelte madvarer, samt spise/drikke dem, og ikke kaste op! Wuhuu!? Behøver jeg at sige, at jeg er kommet hos Izabella hver uge siden da? Og da hun også er praktiserende doula/fødselshjælper, blev vi meget hurtigt enige om, at få hende på banen under selve fødslen også - både fordi trygheden og tilliden er total, og fordi hendes råd og vejledning reelt har hjulpet os i denne fagre nye graviditets-fødsels-baby-verden.

Catharina, 36 år

Seneste blogindlæg

Hvad er en hindeløsning?

Hvad er en hindeløsning?

Hvad er en hindeløsning? Når fødslen nærmer sig eller måske snarere når terminsdatoen kommer tættere på, eller bliver overhalet, kan der let opstå...

Kosttilskud og fertilitet

Kosttilskud og fertilitet

Kosttilskud og fertilitet. I en verden, hvor livsstilen ofte er hektisk, og kostmønstre kan være ufuldstændige, søger mange mennesker efter måder at...