Over 22 års erfaring ✽ RAB Godkendt ✽ Centralt placeret i København

SAMTALE OG COACHING

Bliv tydeligere i dit liv med samtaleterapi eller coaching

Er en støttende samtale med fokus på dine drømme, de forhindringer du oplever, og dine muligheder for udvikling. Sessionerne skaber rum og ro til at at mærke dybt efter i dig selv og mærke, hvad der er sandt for dig. Du bliver mødt med en åben, nysgerrig, rummende og kærligt udfordrende tilgang. Alt er helt fortroligt, og vi gør os umage for, at du føler dig tryg, støttet og set.

Bliv støttet og mærk din styrke i dine beslutninger

Læs også om stresscoaching

Vi lægger vægt på at der er tid og rum til den gode samtale

Forskellen på coaching og samtaleterapi

Forskellen mellem coaching og samtaleterapi (psykoterapi) ligger primært i fokus, metoder og målsætninger:

 1. Fokus og Mål:
  • Coaching: Fokuserer på at hjælpe individer med at opnå specifikke personlige eller professionelle mål. Det handler om at udvikle og implementere strategier for at forbedre præstationer og nå fremtidige mål. Coaching er ofte fremadrettet og målorienteret.
  • Samtaleterapi: Har til formål at behandle følelsesmæssige, psykologiske eller adfærdsmæssige problemer. Terapien fokuserer på at forstå og løse dybereliggende psykologiske problemer, forbedre mental sundhed, og behandle lidelser eller traumer. Denne proces kan involvere at udforske fortiden for at forstå nutidige problemer.
 2. Metoder:
  • Coaching: Bruger ofte målrettede samtaler, spørgsmålsteknikker og feedback for at motivere og støtte klienten i at nå sine mål. Coachen fungerer som en facilitator for personlig eller professionel udvikling.
  • Samtaleterapi: Anvender en række psykologiske teorier og teknikker for at hjælpe klienter med at udforske og forstå deres følelser, tanker og adfærd. Terapien kan involvere langt mere dybdegående og omfattende samtaler om klientens liv og oplevelser.
  • Tidsramme:
   • Coaching: Er ofte kortvarig og fokuserer på at opnå specifikke mål inden for en relativt kort tidsperiode.
   • Samtaleterapi: Kan være kort- eller langvarig afhængig af klientens behov og problemets art.

  Sammenfattende er coaching mere målrettet mod personlig og professionel udvikling med fokus på fremtiden, mens samtaleterapi dykker dybere ind i psykologiske problemer med et bredere fokus på fortid og nutid for at fremme helbredelse og personlig vækst.

  zoneterapi stress

   

   

  Hvad er coaching?

  Coaching er en proces, hvor en coach støtter og vejleder en person (eller gruppe) for at fremme personlig eller professionel udvikling og hjælpe med at opnå specifikke mål. Det involverer typisk samtaler, hvor coachen stiller spørgsmål, lytter, giver feedback og anvender teknikker for at motivere og facilitere forandringer og læring hos den coachede. Målet er at udvikle individets kompetencer, selvindsigt og potentiale.

  Hvad er samtaleterapi?

  Samtaleterapi, også kendt som psykoterapi, er en form for behandling, hvor en terapeut arbejder med en klient gennem samtaler for at udforske og løse psykologiske eller følelsesmæssige problemer. Det kan involvere forskellige teknikker og tilgange, såsom kognitiv adfærdsterapi, psykoanalyse, humanistisk terapi eller andre metoder. Formålet er at forbedre klientens mentale velbefindende, hjælpe med at forstå og håndtere følelser, forbedre relationer og adfærdsmønstre, og fremme personlig vækst og selvindsigt.

  Doula-forløb

  ​Er du gravid og har brug for en ekstra støtte, både før, under og efter fødslen?

  Hos Huskdigselv kan du booke Izabella som din doula/fødselsterapeut. Hun har arbejdet som doula i over 20 år og har deltaget i mere end 70 fødsler. ​

  Læs meget mere om doulaforløb her

  Se ledige tider

  Hos Huskdigselv.dk behandler vi over 1.000 kvinder årligt med forskellige problematikker. Bestil tid hos vores en af vores behandlere online – nemt og sikkert.

  Izabella Winther Zoneterapeut København
  Zoneterapeut Theamaria Vestergaard

   

   

  Hvem er vi?

   

  Izabella har mange års erfaring som behandler og har gennem tiden hjulpet mange klienter videre. Ikke kun gennem zoneterapi eller kropsterapi, men også via samtalen, hvor hun sammen med klienten har forstørret et svært emne, problematik, en gentagelse eller skubbet lidt til et svært sted for at flytte klienten hen til et lysere og afklarende sted. Izabellas lyse og positive sind virker inspirerende og med hendes livserfaring deler hun ud af viden og inspirerer dig til at betragte maleriet fra en ny og måske blind vinkel. Du vil opleve at Izabella går ved siden af dig under hele forløbet så du vil føle dig set og rummet med alt det du kommer med.

  Izabella har især haft mange kvinder forbi med udfordringer som barnløshed og infertilitet.

  Thea arbejder med samtaleterapi og coaching som et redskab til at åbne op for dine dybere længsler og behov. Dem som måske gemmer sig under selvkritik, præstationsangst og ”jeg burde”-tankerne. Hun er uddannet fra Mindjuice Academy og har en holistisk tilgang til samtaleterapi, hvor der bliver stillet skarpt på dine tanker, følelser og krop for at skabe mest mulig klarhed for dig. Thea skaber et trygt og jordnært rum, hvor intet du siger er forkert og hvor dine udfordringer både bliver mødt med nysgerrighed. Som samtaleterapeutisk-klient hos Thea vil du opleve at hun er dygtig til at stille skarpt og holde fokus i samtalen, så du ikke taber tråden i tankestrømmen, og at hun samtidig har en varm, humoristisk og nede-på-jorden tilgang til det at arbejde med sig selv.
  Thea har solidt udgangspunkt i arbejdet med krop og nervesystem også i samtaleterapeutiske samtaler, og har haft mange klienter med stress og ængstelighed.

   

  Samtaler for både sind og krop

  Huskdigselv er et hus med stort fokus på at forbinde krop, hjerte og tanker, og det vil du også opleve til en samtaleterapeutisk session. Vi vil ofte spørge ind til, hvad du mærker lige nu. Det skaber rum til, at du kan mærke hvilke følelser, der måske ligger bag en drøm eller en problemstilling. Måske de er større eller mindre, end du først troede. Det vigtige er, at der er rum og ro til at mærke efter.

  Når du mærker efter, får du også aktiveret kroppen, så du ikke sidder fast i hovedet. Samtidig sænker vi tempoet, når vi sender opmærksomheden til kroppen, og så er det nemmere at mærke og forstå betydningen af de ord vi siger.