Over 22 års erfaring ✽ RAB Godkendt ✽ Centralt placeret i København

REBOZO MASSAGE

Bliv vugget og afspændt i bækken og lænd med rebozo massage

Rebozomassage skaber balance og velvære i din gravide krop og de vuggende bevægelser og lange stræk styrker flowet af energi i kroppen. Rebozomassage aktiverer kroppens afslapnings system og hjælper dig mod uro, anspændthed eller stress. Med rebozomassage bliver din krop vugget til ro.

Oplev dyb afspænding i bækken og lænd med rebozo

Huskdigselv glad klient
Rebozomassage lindrer dine graviditetsgener og mindsker stress

Sundhed og velvære med rebozomassage

 

Rebozo-massage er en særlig massageform, der er udviklet af indianske jordemødre i Mexico. Når du får rebozomassage vil behandleren massere, ryste, vugge og strække din gravide krop ved brug af et svøb. Det er dette svøb, der på spansk kaldes en rebozo. Rebozoen fungerer svøbet som en forlængelse af behandlerens hænder.

Rebozomassagen er en utrolig enkelt form for behandling og er samtidig helt fantastisk til at øge gravide kvinders velbefindende og sundhed i gennem hele graviditeten og forberede den gravide kvinde til hendes kommende fødsel.

Hos Huskdigselv tilbyder vi rebozomassage til gravide og andre, der ønsker en nænsom massage og vuggen af kroppen . Du kan få rebozomassage alene eller i kombination med gravidmassage, kropsterapi eller zoneterapi.

Behandlingsformer under din graviditet

Rebozo massage

massage_hos_huskdigselv

Rebozo hjælper med:

✽ Løsner smerter & spændinger i bækken

✽ At afspænde kroppen på en blid måde

✽ At forberede dig til din fødsel

✽ Ny energi til din gravide krop

En behandling af 45 minutter

kr. 695,-

Gravidmassage

Gravidmassage hjælper med:

✽ At løsne hovedpine og spændinger

✽ Lændesmerter og uro i benene

✽ Smerter i iskias og vand i kroppen

✽ Bækkenløsning

En behandling af 55 minutter

kr. 895,-

Igangsættelse af fødsel

gravidmassage behandling af gravid kvinde

Igangsættende zoneterapi hjælper med:

✽ At sætte din fødsel naturligt I gang

✽ Mindsker bekymringer og tankemylder

✽ Dyb ro og afspænding i kroppen

✽ Konkrete tips du kan gøre derhjemme

En behandling af 55 minutter

kr. 995,-

Rebozo

 

 

Hvad får du ud af rebozomassage?

Helt grundlæggende giver behandling med rebozo velvære, lindring og afspænding i dybden til din gravide krop. Rebozo er en behagelig, nænsom og effektiv behandling.

Her er nogle af rebozomassagens gode egenskaber for dig, der er gravid og for dit ufødte barn:

  • Rebozo beroliger din krop. Massagen beroliger nervesystemet og genskaber balancen gennem bevægelse og vuggen.

  • Rebozo hjælper dig til at få en god kropskontakt og til at afspænde kroppen. Massagen løsner op for følelsesmæssige blokeringer og forebygger spændinger i kroppen ved at muskulaturen (især psoas) og bækkenet bliver afspændt i dybden.

  • Rebozo kan hjælpe til at forebygge graviditetsgener. Rebozo kan hjælpe mod ryg- og lændesmerter og mod hovedpine og ødemer

  • Rebozo øger blodgennemstrømningen og virker naturligt smertelindrende.

  • Rebozomassagens vuggende bevægelser giver barnet en blid massage når sætter fostervandet sættes i bevægelse. Det stimulerer det ufødte barn til at lægge sig i en optimal stilling til fødslen.

Rebozomassage er også gavnligt under selve fødslen. Under fødslen kan rebozo bruges til at stimulere veer og til at give naturlig smertelindring. Den kan hjælpe til at bringe barnet i en optimal fødestilling, hvis det er trængt skævt ned i bækkenet.

 

Hvornår kan man få rebozomassage?

Du kan få rebozomassage under hele din graviditet, når du har brug for mere velvære og overskud. I den sidste del af graviditeten har du stor gavn af rebozoens beroligende og afslappende virkning. Rebozomassagen hjælper dig med at lindre graviditetsgener som smerter og spændinger i ryg og lænd og forbereder kroppen til den kommende fødsel.

Rebozomassage hos Huskdigselv

Hos Huskdigselv har vi som behandlere og fødselsterapeuter modtaget rebozoundervisning af Marta Orbis, der er jordemoder og efter at have studeret traditionel jordemoderkunst i Mexico, bragte hun rebozomassagen til Danmark og har introduceret rebozo til danske fødegange og til privatpraktiserende jordemødre og doulaer.

Se ledige tider

Hos Huskdigselv.dk behandler vi over 1.000 kvinder årligt med graviditetsgener. Bestil tid hos vores en af vores behandlere online – nemt og sikkert.
Rebozo i graviditeten

 

 

Rebozo mod stress

Rebozomassage mod stress

Rebozomassage er måske  bedst kendt som en behandlingsform, der er målrettet gravide og fødende kvinder. Men behandlingens virkningsmåde er også yderst relevant i forhold til stress. Rebozo massage aktiverer kroppens eget afslapnings system umiddelbart og giver en både effektiv og behagelig behandling af stress. 

Som mennesker er vi fra naturens side skabt til at kunne mobilisere alle vores ressourcer for at reagere på trusler og overleve. Men i vores hverdagsliv i dag handler kroppens stress respons ikke længere om en kortvarig kraftanstrengelse for at afværge fare, men er for mange blevet en kronisk tilstand, hvor kamp- og flugt tilstanden aktiveres og vedligeholdes af de mange indefra- og udefra kommende krav og forventninger, vi skal navigere i vores arbejdsliv og familieliv, og i forhold udefra kommende krav og egne forventninger til os selv mv.

Vores krop er således bygget til kortvarige præstationer, som er drevet af kroppens kamp-flugt mekanismen og kroppens naturlige virkemåde er at vende tilbage til en afslapnings tilstand efter en kortvarig og intens aktivitet. Når vi er påvirket af belastninger i gennem længere tid finder denne restitutionsproces ikke sted, kroppen forbliver i en stresstilstand og stresshormonerne ophobes i stedet i kroppen og fører til en række ubalancer og sygdomstilstande.

Det er vigtigt at gøre sig klart, at vi har brug for både kamp- og flugt og for ro-og hvile systemet. Men når vores måde at leve på konstant aktiverer vores kamp-flugt system, kan der være brug for bevidst handling og ikke mindst behandling for at få reaktiveret ro-og hvile systemet.

 

Aktiver ro- og hvile systemet

Ro-hvile systemet består af et mønster af nerver og hormoner der tilsammen bidrager til ro, afspænding, søvn, hvile mv. altså de kropslige reaktioner, som forbindes med anti-stress: god søvn, et afbalanceret blodtryk, ro, velvære, nærvær, vækst, fordøjelse mv.

Hormonet og signalstoffet oxytocin styrer en lang række fysiologiske funktioner, der blandt andet har med fødsel, amning og tilknytning mellem mennesker at gøre – men det påvirker også kroppens nervesystem og virkningen er modsat kamp- og flugt mekanismen. Oxytocin hjælper kroppen ind i en tilstand af anti-stress og afslapning og som naturlig modgift til kroppens stress-respons er oxytocin derfor uhyre vigtigt ved behandling af stress.

Berøring af hud, varme, tryghed og nærhed, vuggende bevægelser øger kroppens oxytocin produktion og har dermed en stærk og og virkningsfuld påvirkning af ro- og hvile systemet. Vi kan selv aktivt stimulere vores ro-og hvile system og vi gør det helt naturligt, når vi aer eller puster på huden eller lægger en beroligende hånd på nogens skulder, vugger et barn, krammer, tager et varmt bad.

Når vi får behandling med zoneterapi, kropsterapi og massage aktiverer vi på samme måde kroppens ro- og hvile system og sætter en proces i gang, der virker som modgift til stress i kroppen.  Det får vores åndedræt til at falde til ro, tankerne falder til ro, musklerne afspændes og blodtrykket falder.

Rebozo massage er en behandlingsform, der i særlig grad aktiverer kroppens afledningssystem. Når du behandles med rebozo massage bliver din krop blive vugget, strukket og rystet blidt’ ved brug af et svøb. De rolige, vuggende og rytmiske bevægelser aktiverer kroppens parasympatiske nervesystem. Derved fremmes kroppens ro-hvile reaktion og frigivelsen af hormonet oxytocin øges. Du vil opleve, at rebozo massage  nedbringer din krops stressrespons umiddelbart. Niveauerne af stresshormoner i din krop sænkes og det har en stærkt sundhedsfremmende virkning også på længere sigt.

 

Der er endnu mere hjælp at hente, hvis du har stress – zone- og kropsterapi hos Huskdigselv

Når du har stress er det vigtigt at finde den behandlingsform der passer til dig – og som hjælper dig bedst. Det er meget individuelt og det kan også være forskelligt hvad du har brug for afhængigt af, hvor du er i dit forløb med at komme ud af stress-tilstanden. Hos huskdigselv har vi også stor erfaring med at behandle stress-tilstande med zoneterapi og kropsterapi.

Zoneterapi

Zoneterapi er en behandlingsform, der fokuserer på at hjælpe krop og sind tilbage i balance. Behandlingen dæmper kroppens stress reaktioner, hjælper kroppen til at finde ind i en ro-hvile tilstand, skaber balance i kroppens hormonsystem,  styrker immunforsvaret og giver et godt søvnmønster. Her kan du læse mere om hvad stress gør ved din krop og om hvordan behandlinger med zoneterapi kan hjælpe dig.

Kropsterapi

Kropsterapi kan give dig adgang til de følelser og mønstre, som gør at du er sårbar overfor stress, og hjælper dig til at give slip på dem og give plads til at mærke dig selv og handle i mere overensstemmelse med dine værdier og behov, så du får en bedre livskvalitet og undgår stress på den lange bane. Kropsterapi virker samtidig dybdeafspændende. Du kan læse om vores behandling af stress med kropsterapi her.