Over 22 års erfaring ✽ RAB Godkendt ✽ Centralt placeret i København

REBOZO MASSAGE

Bliv vugget og afspændt i bækken og lænd med rebozo massage

Rebozomassage skaber balance og velvære i din gravide krop og de vuggende bevægelser og lange stræk styrker flowet af energi i kroppen. Rebozomassage aktiverer kroppens afslapnings system og hjælper dig mod uro, anspændthed eller stress. Med rebozomassage bliver din krop vugget til ro.

Oplev dyb afspænding i bækken og lænd med rebozo

Læs også om gravidmassage, fødselsmodning og doulapakken

Huskdigselv glad klient
Rebozomassage lindrer dine graviditetsgener og mindsker stress

Sundhed og velvære med rebozomassage

 

Rebozo-massage er en særlig massageform, der er udviklet af indianske jordemødre i Mexico. Når du får rebozomassage vil behandleren massere, ryste, vugge og strække din gravide krop ved brug af et svøb. Det er dette svøb, der på spansk kaldes en rebozo. Rebozoen fungerer svøbet som en forlængelse af behandlerens hænder.

Rebozomassagen er en utrolig enkelt form for behandling og er samtidig helt fantastisk til at øge gravide kvinders velbefindende og sundhed i gennem hele graviditeten og forberede den gravide kvinde til hendes kommende fødsel.

Hos Huskdigselv tilbyder vi rebozomassage til gravide og andre, der ønsker en nænsom massage og vuggen af kroppen . Du kan få rebozomassage alene eller i kombination med gravidmassage, kropsterapi eller zoneterapi.

Behandlingsformer under din graviditet

Rebozo massage

massage_hos_huskdigselv

Afspændende Rebozo 

En behandling af 45 minutter

kr. 695,-

Hindeløsning

gravid mave

Hindeløsning er en metode, som kan hjælpe kroppen med at komme i gang med at lave veer.

En behandling 

kr. 895,-

Igangsættelse af fødsel

gravidmassage behandling af gravid kvinde

Igangsættende zoneterapi kan hjælpe med at sætte din fødsels naturligt igang.

En behandling af 55 minutter

kr. 995,-

Rebozo

 

 

Hvad får du ud af rebozomassage?

Helt grundlæggende giver behandling med rebozo velvære, lindring og afspænding i dybden til din gravide krop. Rebozo er en behagelig, nænsom og effektiv behandling.

Her er nogle af rebozomassagens gode egenskaber for dig, der er gravid og for dit ufødte barn:

  • Rebozo beroliger din krop. Massagen beroliger nervesystemet og genskaber balancen gennem bevægelse og vuggen.

  • Rebozo hjælper dig til at få en god kropskontakt og til at afspænde kroppen. Massagen løsner op for følelsesmæssige blokeringer og forebygger spændinger i kroppen ved at muskulaturen (især psoas) og bækkenet bliver afspændt i dybden.

  • Rebozo kan hjælpe til at forebygge graviditetsgener. Rebozo kan hjælpe mod ryg- og lændesmerter og mod hovedpine og ødemer

  • Rebozo øger blodgennemstrømningen og virker naturligt smertelindrende.

  • Rebozomassagens vuggende bevægelser giver barnet en blid massage når sætter fostervandet sættes i bevægelse. Det stimulerer det ufødte barn til at lægge sig i en optimal stilling til fødslen.

Rebozomassage er også gavnligt under selve fødslen. Under fødslen kan rebozo bruges til at stimulere veer og til at give naturlig smertelindring. Den kan hjælpe til at bringe barnet i en optimal fødestilling, hvis det er trængt skævt ned i bækkenet.

 

Hvornår kan man få rebozomassage?

Du kan få rebozomassage under hele din graviditet, når du har brug for mere velvære og overskud. I den sidste del af graviditeten har du stor gavn af rebozoens beroligende og afslappende virkning. Rebozomassagen hjælper dig med at lindre graviditetsgener som smerter og spændinger i ryg og lænd og forbereder kroppen til den kommende fødsel.

Rebozomassage hos Huskdigselv

Hos Huskdigselv har vi som behandlere og fødselsterapeuter modtaget rebozoundervisning af Marta Orbis, der er jordemoder og efter at have studeret traditionel jordemoderkunst i Mexico, bragte hun rebozomassagen til Danmark og har introduceret rebozo til danske fødegange og til privatpraktiserende jordemødre og doulaer.

Se ledige tider

Hos Huskdigselv.dk behandler vi over 1.000 kvinder årligt med graviditetsgener. Bestil tid hos vores en af vores behandlere online – nemt og sikkert.
Rebozomassage lindrer dine graviditetsgener og mindsker stress

FAQ

Rebozobehandling kan ikke som sådan sætte fødslen i gang, men den kan hjælpe barnet til en bedre indstilling i bækkenet og dermed aktivere kroppen til at gøre det sidste arbejde.

Det vil sige at rebozo massage modner kroppen, så den bliver klar til fødsel, hvis du er tæt på termin.

Der er ingen garantier men det er altid et forsøg værd. Ofte lykkes det at motiverer en baby, som ligger i tværleje eller sædeleje til at indtage den rette position i dit bækken, og dermed lægge sig godt til rette til fødslen.

Du kan bruge rebozo under hele graviditeten og under fødslen. Rebozomassage understøtter det omkringliggende væv til at give god plads til, at baby kan komme godt ned i bækkenet.

Vi anbefaler løbende rebozo fra anden trimester, og gerne mindst én rebozobehandling om ugen fra uge 37 og helt frem til fødslen.

Jo længere henne i graviditeten du er, jo større effekt og velvære giver rebozoen. Mod slutningen af graviditeten modner rebozo kroppen, optimerer barnets position, og afspænder muskler og ligamenter, som er belastet af den tunge livmoder.

Nej rebozo er ikke farligt og har ingen bivirkninger. Tvært imod kan rebozo afspænde, udstrække og berolige kroppen. Rebozo beroliger også nervesystemet og bringer balance.

Det er god sandsynlighed for at rebozomassage kan lindre forskellige typer ledsmerter. Vi har gode erfaringer med at kunne lindre skulder og nakkesmerter. Ryg og lændesmerter samt smerter ved bækkenløsning, iskias og hoftesmerter

Ja sagtens.
Når I først har fået vist teknikkerne kan I med fordel fortsætte hjemme. De er simple og lige at gå til. Så længe det føles godt, kan I ikke gøre noget forkert.

Hos ”Husk dig selv” sælger vi smukke mexicanske rebozoer, bare spørg efter dem, vi har flere at vælge imellem.
De koster kr. 500- pr. stk.