Over 22 års erfaring ✽ RAB Godkendt ✽ Centralt placeret i København

Er du barnløs? Zoneterapi for fertilitet og barnløshed

Så er du desværre èn blandt mange kvinder, der er ramt af barnløshed. Barnløshed er et stigende problem og flere par oplever behov for fertilitetsbehandling for at få baby-projektet til at lykkes. Zoneterapi for større fertilitet kan hjælpe dig på en naturlig måde.

Ud over zoneterapi har du i et fortroligt rum mulighed for at dele alle de bekymringer og sorger, som også fylder meget hos dig som barnløs.

54 % af vores klienter bliver i gennemsnit gravide inden for 3 måneder. Det viser vores nyeste optælling af de forløb vi har haft fra april 2021 til januar 2024.
Læs vores tidligere ministudie pupliceret af Ritzau, klik her

Prøv vores ægløsningsberegner

Zoneterapi og graviditet

”Kære Huskdigselv
Jeg skriver blot for at oplyse at det endelig er lykkedes mig at blive gravid, efter kun to behandlinger hos dig! Så jeg vil bare sige mange tak for hjælpen. Jeg har lige fundet ud af den gode nyhed!”
Anne, klient

 

Vidste du, at zoneterapi kan hjælpe dig med at blive gravid?

Der skrives i dag meget om barnløshed og fertilitet i medierne. Fertilitetsproblemer er desværre blevet en udfordring, der er kommet for at blive. Derfor oplever flere og flere kvinder problemer med at blive gravide.

Der kan peges på mange forskellige årsager, som ofte spiller sammen:

  • Mange års brug af p-piller
  • Miljøet vi omgiver os med
  • Kost
  • Overvægt eller undervægt
  • For meget eller for lidt træning
  • Hormonforstyrrende cremer/parfumer
  • Dårlig sædkvalitet
  • PCO og meget mere…

Zoneterapi tager ligeledes afsæt i en kinesisk forståelse af krop og sygdom og inddrager herfra 5-elementloven og meridianlære. Endelig inddrager zoneterapi klientens livsstil i bred forstand for at identificere faktorer, der spiller ind i forhold til klientens helbred og velvære.

Læs også vores blogindlæg om fertilitetshormonerne.

Vi er specialister i barnløshed og fertilitet

Hos Huskdigselv er vi specialiserede i at behandle barnløshed og styrke fertilitet med zoneterapi. Her kan du åbne dig i et fortroligt rum hvor du også kan få sagt højt, hvad der kan være svært. Det kan være tanker og følelser som frustration, sorg, vrede, misundelse, skam og en utrolig stor ensomhedsfølelse. Vi møder dig der hvor du er og vi er din “usynlige ven” på din fertilitetsrejse.

Insemination, IVF og ICSI er begreber, man lærer grundigt at kende, hvis man søger hjælp for barnløshed. Zoneterapibehandlinger tager altid udgangspunkt i dig og dine udfordringer i forhold til barnløshed og fertilitet. Du vil opleve, at du har gavn af zoneterapi, som støtte til dig og som hjælp til din krop uanset, hvilken form for fertilitetsbehandling du og din partner er i – eller om du og din partner arbejder på at komme i lykkelige omstændigheder uden hjælp.

Vores behandler fokuserer på at hjælpe din cyklus med at blive regelmæssig og stabil og skabe en god balance og et godt flow i kroppen, så den fungerer optimalt i forhold til at blive gravid. Omdrejningspunktet for behandlingen er at skabe ro i dit nervesystem og dit hormonsystem og at bidrage til at stressniveauet i din krop og dit sind falder.

Vores klienter søger ofte behandling hos os, fordi de ikke får menstruation eller fordi deres cyklus er meget ustabil. Andre søger behandling, fordi de, på trods af at der ikke er noget ”i vejen”, efter længere tid endnu ikke er blevet gravide. Endelig er der mange som gerne vil skabe de bedst mulige betingelser for en vellykket fertilitetsbehandling og derfor understøtter deres fertilitetsbehandling på klinik eller hospital med zoneterapibehandlinger.

Det har vist sig, at zoneterapi for mange er en stor hjælp til at få skabt balance i kroppen og i cyklus. Zoneterapi er helhedsbehandling og giver også plads til at du kan få vendt hvilke faktorer i dit hverdagsliv, der kan have betydning for din fertilitet. Samtidig har vi et virkeligt godt kendskab til mange af de tanker og følelser, som kvinder tumler med, når de er i gang med ”projekt baby”. Det vil du kunne mærke i vores behandlinger.

Zoneterapi beroliger dit nervesystem og det har vist sig at have en positiv effekt på en krop, der er stresset. Når vi behandler hormonsystemet, nervesystem og organerne, så kommer kroppen ned i tempo og kroppens ro-hvile system aktiveres. Det er væsentligt i forhold til blandt andet søvn, hormonsystem og immunforsvar. Zoneterapi kan også virke smertelindrende.

Zoneterapi for fertilitet

Zoneterapi for styrket fertilitet

gravidmassage behandling af gravid kvinde

Zoneterapi for fertilitet hjælper med:

✽ Regulerer din cyklus og hormonsystem

✽ Ro og balance I dit nervesystem

✽ Råd til din fertilitetsproces

✽ Et trygt rum til dine følelser og tanker

En behandling af 55 minutter

kr. 895,-

Stort klippekort

Erfarne behandlere hos Huskdigselv

Vælg mellem

✽ Zoneterapi

✽ Kropsterapi

✽ Massage

Klippekort med med 10 behandlinger, til dig som ønsker et forløb

kr. 7.500,-

Lille klippekort

Vælg mellem:

✽ Zoneterapi

✽ Kropsterapi

✽ Massage

✽ Samtaleterapi

5 behandlinger til dig der ønsker et forløb

kr. 4.000,-

Det er hårdt, når drømmen om en baby ikke opfyldes

En graviditet er et stort ønske hos mange par, men nogle gange udebliver graviditeten og så opstår utålmodigheden og frustrationen. Især kvinder oplever, at det er en vanskelig og psykisk meget hård livsperiode.

I forbindelse med din behandling hos os, får du også mulighed for at tale om alle de tanker og følelser, som du bærer rundt på, for dem er der mange af, når man er ufrivillig barnløs. Det kan være svært at tale med veninder eller din partner om alt det, som rører sig inde i dig. På klinikken er der både tid og plads til dig og alle dine tanker og følelser.

Uanset om du er i et fertilitetsbehandlingsforløb på klinik eller hospital eller om du og din partner arbejder på at blive gravide på egen hånd, kan forløbet opleves som et stort kontroltab. Måske oplever du, som mange kvinder, et behov for at gøre noget selv. Det kan handle om at få det bedre i perioden indtil du er blevet gravid eller om gøre noget godt for kroppen, så kroppen kommer i balance og tilbyder den kommende graviditet de bedst mulige betingelser. Du vil opleve at zoneterapi giver dig den ro og afstresning, som du har brug for.

Se ledige tider

Hos Huskdigselv.dk behandler vi over 1.000 personer årligt med forskellige smerter og gener. Bestil tid hos vores én af vores behandlere online – nemt og sikkert.

Faktorer der spiller ind, når du er barnløs, men gerne vil være gravid

Alder er den vigtigste faktor for en kvindes frugtbarhed. Som 20- årig er din chance for at blive gravid ca. 24 % pr. måned. Som 40-årig er den 6%. Chancen for at blive gravid falder altså med en stigende alder.

Sygdomme og ubalancer i hormoner og underliv har også stor betydning: uregelmæssige eller udeblivende menstruationer, PCO, PCOS, klamydia, gentagne aborter, graviditet uden for livmoderen, endometriose og flere andre…

Alkohol, et meget stort forbrug af kaffe, for meget motion, overvægt eller undervægt kan gøre det svære at blive gravid. Til gengæld er det vigtigt med en sund og varieret kost, der overholder anbefalinger om kalorieindtag.

Det vides endnu ikke hvor stor del problemerne med fertilitet i den vestlige verden, der skyldes miljøpåvirkninger, men der er ikke tvivl om at miljømæssige faktorer påvirker vores hormoner.

Kvindens cyklus er drevet af flere hormoner, der skal spille sammen for at en graviditet lykkes. Vi vil gerne hjælpe dig til et overblik over hormonernes betydning for frugtbarheden og har derfor skrevet en artikel med nyttig viden om kroppens fertilitets-hormoner.

 

Undgå fertilitetsstress – giv slip og træk vejret

Hos Huskdigselv lægger vi vægt på, at der skal være balance i tingene. Så det er ikke her du får anbefalinger om meget strenge diæter, en meget asketisk livsstil eller minutiøs planlægning af dit kærlighedsliv.

En god, fornuftig og sund livsstil i forhold til kost, motion, søvn og stimulanser og ikke mindst stress skaber det bedst mulige fundament for at kroppen kommer i balance og dermed også for din fertilitet. Så hvis du har svært ved at blive gravid er det en god ide at overveje om der er nogle livsområder, hvor du skal søge at få nogle bedre vaner.

Men det tærer på parforholdet og livskvaliteten og –glæden at være i et længere fertilitetsforløb – og derfor er det vores erfaring, at kvinder i fertilitetsbehandling nogle gange bliver meget kontrollerende og strenge over for sig selv og lever et meget stringent liv. Dette kan – sammen med negative og angstfyldte tanker, der kredser om den fraværende graviditet – føre til en følelse af konstant uro og stress i kroppen og bekymring og nedtrykthed i tanker og følelser. Det kalder vi fertilitetsstress.

Derfor er det vores erfaring, at det bedste du kan gøre for dig selv, nogle gange er at give slip, være tålmodig, tillidsfuld og ikke mindst kærlig og omsorgsfuld over for dig selv. Det kan være en god idé, at du giver dig selv og din krop en ”forventnings-pause”. Vi taler om at finde tilbage til den tilstand, du og din partner var i, da I var nyforelskede.
Vi ved også, at det kan være det allersværeste, når hjertet og tankerne er fulde af angst og bekymring. Håndtering af fertilitetsstress fylder derfor meget hos de fleste kvinder, vi behandler.

Læs også vores blogindlæg om hvordan din livsstil påvirker din fertilitet.
og blogindlægget om: kosttilskud og fertilitet

 

Priser på zoneterapi

ZoneterapiIzabellaTheaMetteWinnie
Zoneterapi én behandling 55 min.1.195 kr.895 kr.895 kr.895 kr.
Igangsættende zoneterapi1.195 kr.995 kr.895 kr.
Efterfødselsbehandling1.195 kr.895 kr.895 kr.
Læs om zoneterapi
Læs om igangsættende zoneterapi
“Izabella er en varm, forstående og dygtig zoneterapeut, som er god til at komme med jordnære råd og vejledning. Efter kun 4-5 behandlinger blev jeg gravid, og kan nu se frem til at blive mor til august. Jeg kan klart anbefale Izabella!”

Mette, 37 år

“Hej Izabella Min kæreste, Nicklas, og jeg, Anne, har gået til zoneterapi hos dig grundet barnløshed. Jeg ved ikke om du kan huske os, vi har ikke været hos dig i noget tid. Det er der dog en helt speciel grund til. Jeg er blevet gravid, og endda helt uden fertilitetsbehandling ? Vi er helt sikre på, at din behandling har hjulpet os. Det synes vi, at du skulle vide! Tak for hjælpen og en god behandling ?"

Nicklas og Anne

Jeg kan mærke på min krop, at min menstruation er blevet mere regelmæssig ved at gå til zoneterapi. Og så kan jeg mærke, at jeg slapper mere af omkring selve det at være i fertilitetsbehandling.”

– Eline, PCO

“Jeg vil helt klart anbefale Izabella, både som behandler generelt, men især også hvis man står i et fertilitetsforløb.”

Emily, fertilitetsbehandling