Over 22 års erfaring ✽ RAB Godkendt ✽ Centralt placeret i København

Mange kvinder, som kæmper for at blive gravide, gennemgår følelsesmæssige nedture og flere mister modet på livet, netop fordi meningen med livet for dem er at give det videre til et ønskebarn. Læs her, hvordan Signe via behandling ved Huskdigselv gik fra at have mistet glæden ved tilværelsen til at genfinde den på ny – på trods af en lang kamp for at blive gravid.

”Efter mange år som stofskiftepatient, flere medicinske behandlinger og talrige aborter, var jeg blevet ked af livet. Men efter jeg begyndte i behandling ved Izabella, fik jeg det bedre, jeg fik et helt andet mod på livet, og mit stofskifte er nu så godt, at jeg kan begynde at prøve at få børn.”


Talrige aborter og manglende støtte

Signe er 34 år, sprudlende, glad og har en positiv tilgang til livet. Og hvorfor skulle hun ikke også det, nu når hun er i sin bedste alder, har et godt og udfordrende job i marketingbranchen og ikke mindst en mand, som hun elsker og drømmer om at stifte familie med?

Men det er nok de færreste, der ville have samme energi og positive syn på livet, hvis de havde været i Signes sko. Signe har nemlig lidt en af de største sorger, en kvinde kan opleve, op til flere gange. Hun har nemlig mistet flere børn tidligt i sine graviditeter.  

 

”Jeg har længe haft et brændende ønske om at blive gravid, men jeg har efterhånden haft talrige aborter.”

 

Signe forsøgte i mange år at blive gravid med hjælp fra det offentlige – men der var hverken hjælp eller støtte at hente.

 

”Jeg fandt absolut ingen hjælp eller støtte hos det offentlige, da jeg gentagende gange ikke kunne holde på et barn på grund af mit dårlige stofskifte. Faktisk blev mit stofskifte kun værre efter de medicinske behandlinger jeg gennemgik. Derfor undersøgte jeg alternative behandlinger efter 5 gang, hvor jeg var vendt grædende hjem fra Endokronologisk afdeling på Rigshospitalet, og her fandt frem til Izabella hos Huskdigselv.”

izabella winther behandling af fødder med zoneterapi


Et trygt sted

”Inden jeg havde min første behandling ved Izabella, var jeg faktisk i tvivl, om jeg ville vende tilbage, fordi jeg efterhånden havde opgivet håbet om, at nogen ville kunne hjælpe og give mig den støtte, jeg havde brug for.”

 

 

Signe var derfor af gode grunde skeptisk, inden hun mødte op ved Huskdigselv til første zoneterapibehandling ved Izabella. Men det skulle vise sig at blive et vigtigt vendepunkt for den unge kvinde: ”Jeg var i overraskende godt humør, da jeg havde haft min første behandling. Her havde jeg en fantastisk behandling ved Izabella, der er et af de mest empatiske og omsorgsfulde mennesker, jeg har mødt. Udover at jeg fik en fantastisk zoneterapibehandling, fik jeg ”luftet ud” og fortalt om mine frustrationer, og jeg blev mødt med største forståelse og støtte, jeg så længe havde søgt efter”.

”Huskdigselv er blevet mit ”trygge sted”, hvor jeg stadig går i behandling, selv om mit stofskifte faktisk er begyndt at fungere, som det skal. Det betyder også, at min mand og jeg kan begynde at prøve at få børn”.

 

 

Ikke ”bare” en zoneterapibehandling   

Det er et år siden, Signe begyndte i zoneterapibehandling ved Izabella, og zoneterapien har haft en så positiv effekt, at det nu har fået hendes stofskifte på rette spor. Men selv om målet er nået, kommer Signe stadig fast ved Izabella.

 

”Nu kommer jeg fast hos Izabella, fordi jeg føler mig tryg hos hende. Jeg får talt om de ting, der tynger mig, og så er det bare et dejligt afbræk – både for min krop og mit sind”.

 

Filosofien bag Huskdigselv er at se, høre og behandle det hele menneske, da mentale og fysiske ubalancer ofte hænger sammen. Man bliver derfor ikke kun behandlet for den ene ting, som ikke fungerer, som i Signes tilfælde var et dårligt stofskifte – man bliver behandlet som det hele menneske, man er.

 

”Izabella viser altid oprigtig interesse og omsorg for mig, og hun husker helt utroligt små detaljer, som jeg deler med hende under mine behandlinger. Hvis ikke det er dedikation over for sine klienter, så ved jeg ikke, hvad det er”.  

 

Fertilitetspakke med 7 behandlinger

Fertilitetspakken hjælper dig til:

✽ At få sat ord på dine mange følelser

✽ At få stress og angst ud af dit system

✽ Konkrete fødseslforberedende værktøjer

✽ Massage og rebozo til din gravide krop

Pakke med 7 behandlinger

kr 6.200,-

Zoneterapi for styrket fertilitet

Zoneterapi for fertilitet hjælper mod:

✽ At regulere din cyklus og hormonsystem

✽ Ro og balance I dit nervesystem

✽ Råd til din fertilitetsproces

✽ Et trygt rum til alle dine følelser og tanker

En behandling af 55 minutter

kr. 895,-