Over 22 års erfaring ✽ RAB Godkendt ✽ Centralt placeret i København

Huset Huskdigselv er et levende hus fyldt med kvinder i alle livsfaser – og vi er glade for at have mange gravide til behandling i huset. De kommer for at få mere velvære i graviditeten, for at lindre graviditetsgener og for at få fødselsmodnende behandlinger – og ofte er vi heldige også at få lov til at møde deres nyfødte børn, hvis den lille nye har behov for hjælp til at mindske uro og fordøjelsesproblemer i starten.

Vi ved, at graviditeten er en særlig periode i en kvindes liv. Det er en livsbekræftende periode med masser af glæd og forventning.  Samtidig er det en periode, hvor eftertanke, behov for omstilling og måske uro og ængstelse melder sig. Og endelig er den gravide krop under konstant pres og forandring. Der er behov for at give både krop og sind – og ikke mindst det ufødte barn – særlig omsorg og opmærksomhed, når du er gravid.

Vi har længe ønsket at kunne tilbyde gravide kvinder et yogaforløb med særlige fokus på velvære og sundhedsfremme i graviditeten og forberedelse til den kommende fødsel. Derfor er vi rigtig glade for, at kunne bringe den nyhed at du nu kan gå til fødselsforberedende gravidyoga i Huset Huskdigselv.

Fødselsforberedende gravidyoga gør dig klar til din kommende fødsel. Du får overskud og velvære i graviditeten, lindrer graviditetsgener og får også mulighed for at arbejde med åndedræt, fokus og afspænding som forberedelse til din forestående fødsel. Vi anbefaler, at du starter til fødselsforberedende gravidyoga fra du er i uge 12.

Vores dygtige og erfarne yogaunderviser, Mathilde Milan, har specialiseret sig i yoga for gravide.

Med Mathilde som underviser tilbyder vi fødselsforberedende gravidyoga i hold med et forløb på 6 gange af 75 min. Yogatimerne ligger onsdage kl. 17.30 – 18.45. Der er hold med opstart i oktober 2020 og med opstart i januar og i april 2021 – og du kan melde dig til allerede nu. Vi glæder os til at byde dig velkommen på yogamåtten i vores dejlige yogasal!

Læs mere – og meld dig til her