Over 22 års erfaring ✽ RAB Godkendt ✽ Centralt placeret i København

Stress og overgangsalder
Hos Huskdigselv er vi meget glade for at samarbejde med foredragsholder og blogger Vibeke Guldager. Hun er en gæv kvinde på en mission om gøre overgangsalderen til en god og attraktiv periode for kvinder.

Vibekes blog tager afsæt i hendes egne oplevelser og erfaringer med stress og overgangsalder. Vibeke sætter ord på mange af de problemstillinger, som kvinder midt i livet – og også mange kvinder, vi møder i klinikken, bokser med. Vibeke tager livtag med udfordringerne med en smittende positiv og proaktiv tilgang – det synes vi er meget inspirerende.

Med Vibekes egne ord: Min blog By Guldager handler om livet som +50 år, hvor jeg med et glimt i øjet  samt drysset med humor og forsøge at give dig et indblik i livet +50 år med dertilhørende overgangsalderen, livet som stressramt  2 gange, den evige kamp om de ekstra kilo, samt inspiration til sund livsstil.

Vi deler Vibekes mission om at gøre overgangsalderen til en livsperiode præget af overskud og livsglæde, og samtidig ved vi af erfaring at zoneterapi kan være med til at lindre nogle af overgangsalderens symptomer. Det har Vibeke interviewet Gry om. 

Hvis du er nysgerrig, kan du læse videre på Vibekes blog, byguldager.dk. Ud over interviewet, så brug lidt tid på at kigge dig omkring på Vibekes blog. Den er fuld af positiv energi og nyttige tips, erfaring og visdom til kvinder i overgangsalderen.

Læs interviewet om overgangsalderen her

Vibeke Guldager. Foto: Bente Mai Wøldike

 

Zoneterapi for overgangsalder

Zoneterapi for overgangsalder hjælper med:

✽ Færre hedeture og ubekvemte oplevelser

✽ Mindre træthed og øget overskud

✽ Færre humørsvingninger

✽ At mindske ømme og hævede led

Kropsterapi

Kropsterapi hjælper med:

✽ Svære temaer I dit liv

✽ At blive mere tydelig

✽ At mærke dig selv bedre

✽ At få en konkret retning I dit liv

En behandling af 55 minutter