Over 22 års erfaring ✽ RAB Godkendt ✽ Centralt placeret i København

Dit personlige terapeutiske rum

Zoneterapi og kropsterapi er holistiske behandlingsformer, hvor både kroppen og sindet er i fokus. Når du kommer til zone-eller kropsterapi hos Huskdigselv, vil du opleve at hver behandling, ud over behandling af din krop og dine fødder, også er dit personlige terapeutiske rum, hvor du kan dele dine tanker og følelser og få opmærksomhed og sparring på det, der fylder hos dig lige nu. Du kan finde ro, tid til at mærke dig selv og en professionel dialogpartner.

Vi lægger vægt på at skabe en tillidsfuld og fortrolig relation som det bærende element i det personlige terapeutiske rum, som zone- eller kropsterapien sætter en tryg ramme for. For os er det helt afgørende at være nærværende og forholde os åbent og nysgerrigt til de problemstillinger, som du har brug for at tale om, uden at vurdere eller dømme. Her kan du blive rummet, set, lyttet til og reflekteret med. Samtidig forstår vi, når du har brug for at vende opmærksomheden indad.

Samtale skaber besvidsthed og nye muligheder

Du kan nyde godt af vores viden om og brede erfaring med kvindeliv og de udfordringer, der knytter sig til de forskellige faser i kvinders liv. Det kan handle om udfordringer med fertilitet, oplevelser under graviditet og fødsel, at få balance i arbejde-familieliv, stress, eksistentielle spørgsmål, overgangsalder og en hel masse andet. Du vil blandt andet opleve, at vi har et virkeligt godt kendskab til mange af de tanker og følelser, som kvinder tumler med, når de er i gang med ”projekt baby”.

Men ellers er vores rolle gennem en åben og nysgerrig dialog med udgangspunkt i dig og din livsverden, at være facilitatorer for, at du kan mærke dig selv, få nye indsigter og måske skabe forandringer, hvor der er brug for det. Her kan den gode samtale ved briksen åbne op for blandt andet

 • opmærksomhed på hvad der er vigtigt for dig og hvordan du kan nærme dig det vigtige i livet
 • større bevidsthed på de mønstre du bærer rundt på – dine tanker og følelser
 • inspiration og sparring, så du kan finde egne svar og løsninger
 • afklaring, som gør dig i stand til at passe på dig selv og tage ansvar for din situation 
 • nye blik på dine egne ressourcer og de muligheder, der er i dit liv

Del dine tanker med en, der lytter og forstår

Det kan være let at dele de gode ting i livet med mennesker, der er tæt på en. Men nogen ting kan være svære at tale om med familie eller veninder om. Det kan være ting, der er meget private eller måske tabubelagte. Og her kan det være en god mulighed at dele sine tanker med en fagperson, der lytter og forstår din  situation. Nogle af de ting, som vi oplever fylder hos de kvinder, vi behandler, er:

 • Jeg vil gerne være gravid – det er ikke lykkedes længe – jeg er bekymret og kan ikke give slip på grublerier og negative tanker
 • Jeg er bare så ked af det – alt er gråt, og det er som om jeg ikke kan blive glad, før projekt baby er lykkedes
 • Jeg har svært ved at dele mine gravide veninders glæde – og det skammer jeg mig over
 • Fertilitetsbehandlings forløbet er udmattende – jeg er i en følelsesmæssig rutsjebane, der er styret af min cyklus og resultaterne af hvert led i fertilitetsbehandlingen
 • Jeg er er hård ved mig selv – jeg har behov for at kontrollere og styre alt – men jeg mister glæden
 • Mit fokus på graviditet påvirker vores forhold og kærlighedsliv
 • Jeg har mange graviditetsgener, jeg synes ikke det med at være gravid er så vidunderligt, som alle taler om
 • Jeg har svært ved at leve op til alt det man skal –  det perfekte job, træning, sund kost, god søvn, familie- og kæresteliv, venner…
 • Jeg er i overgangsalderen – og jeg har det svært med, at min krop forandrer sig

Velkommen på briksen

Når man er i et behandlingsforløb får man god kontakt med kroppen og derigennem også med sine tanker og følelser – og for de fleste er det en god anledning til at tage nogle tilbagevendende problematikker eller livstemaer op.

Hos Huskdigselv opfordrer vi dig til at lade behandlingsforløbet være en tid, hvor du giver opmærksomhed og omsorg til dig selv, kommer ned i kroppen og samtidig får luft for dine tanker og følelser.

Hjertelig velkommen på briksen i Huset Huskdigselv!Kropsterapi

Kropsterapi hjælper med:

✽ Svære temaer I dit liv

✽ At blive mere tydelig

✽ At mærke dig selv bedre

✽ At få en konkret retning I dit liv

En behandling af 55 minutter

kr. 895,-

Massage

Massage hjælper med:

✽ At løsne smerter og spændte muskler

✽ At du får mere energi

✽ Lindring af stress og angst

✽ At mærke dig selv bedre

En behandling af 55 minutter

kr. 895,-

Zoneterapi

Zoneterapi hjælper med:

✽ Ro I nervesystemet

✽ Bedre vejrtrækning

✽ Støtte og råd til at få det bedre

✽ At blive mere tydelig

En behandling af 55 minutter

kr. 895,-