Over 22 års erfaring ✽ RAB Godkendt ✽ Centralt placeret i København

Bevar glæden i forsøget på at blive gravidNår de to streger på graviditetstesten udebliver igen og igen, kan det være svært at holde modet oppe. Ønsket og længslen efter at få et barn vokser sig større og frustrationer, bekymringer og modløshed følger med som månederne går. Det er svært at se veninderne blive gravide, at smile af familiemedlemmers konstante spørgsmål om baby, og at dele tanker og følelser med andre, der ikke er i samme situation. Mens du sikkert kan forklarer forkortelser som PCO, IVF og ISCI ned til mindste detalje, har du måske helt glemt, hvordan det er at være glad og bekymringsfri.  Hos Huskdigselv er vi specialiserede i at støtte kvinder og par, der må kæmpe lidt hårdere for at blive forældre. Gennem zoneterapi støtter vi kroppen i at genfinde sin hormonelle balance og styrker fertiliteten. Men lige så vigtigt tilbyder vi et trygt og tillidsfuldt rum, hvor du og I kan dele alt det, der er svært – sorg, vrede, misundelse, frustrationer, skam, ensomhed.  Vi tror på, at krop og sind hænger uløseligt sammen. Derfor fokuserer vores behandlinger på at skabe ro i hormonsystemet, men også i dit nervesystem og dit sind, så dit generelle stressniveau og alarmberedskab falder. Når kroppens ro-hvile-system aktiveres, bliver det ofte lettere også at mærke glæde og tillid til processen, selvom den er længere, end du drømte om.  For mange af vores klienter er zoneterapi en stor hjælp til at få skabt balance i cyklus, men også i kroppen generelt, i sindet og i hverdagen. Mens vi stimulerer kroppens selvhelbredende evne gennem tryk under fødderne, taler vi om hvilke faktorer i dit hverdagsliv, der har betydning for dit velvære og potentielt din fertilitet. Den coachende samtale støtter dig i at genfinde en balance, der er styrkende for dig og jer som par og giver ro på, selvom I muligvis er midt i en intensiv fertilitetsbehandling.  Tre gode råd til at bevare glæden i fertilitetsbehandling:

  • støt kroppen i at genfinde sin naturlige balance. Zoneterapi kan eksempelvis hjælpe dig, der har PCO eller PCOS med at få en regelmæssig og stabil cyklus
  • skab ro på nervesystemet med bevidste åndehuller, som eksempelvis vejrtrækningsøvelser, yoga eller massage. En stresset krop og et stresset sind har sværere ved at skabe og bære et nyt menneske. 
  • giv plads til de svære følelser. Det kan være svært at dele alt med familie og venner, og derfor er det ofte støttende med et mere terapeutisk rum i en periode. 

Læs mere om hvordan zoneterapi kan hjælpe hvis du har PCOS her

Fertilitetspakke med 7 behandlinger

Fertilitetspakken hjælper dig til:

✽ At få sat ord på dine mange følelser

✽ At få stress og angst ud af dit system

✽ Konkrete fødseslforberedende værktøjer

✽ Massage og rebozo til din gravide krop

Pakke med 7 behandlinger

kr. 6.200,-

Zoneterapi for styrket fertilitet

Zoneterapi for fertilitet hjælper mod:

✽ At regulere din cyklus og hormonsystem

✽ Ro og balance I dit nervesystem

✽ Råd til din fertilitetsproces

✽ Et trygt rum til alle dine følelser og tanker

En behandling af 55 minutter

kr 895,-